2011 Nisan Anneleri

yok ya nazar batıl değil Kuranı kerimde bile yeri var. arada okumak faydalı. dr lara demesi kolay ama ana yüreği işte ((
ben çıkıyorum canım iyi geceler

anladım canım.ya bebeklerin çoğunda varsa bu durum yine bir atak devresi bana göre umarım çabuk biter :)

sende mi facecisin canım hımmm

evet şekerim faceciyim de kkcıyımda ve sizi özlemişim be

hadi ya doktorun öyle mi dedi bende evde bağıra bağıra oğluşum geliyoruuum bekleee anneeeemm deyip duruyorum demek dememek lazımmış ama yanına gitmezsem kıyametleri koparıyor

kızlar bu arada grubumuzun ilk hamişi İREMSU arkadaşımız bebeğini kaybetti..
dün kanama ve ağrıyla acile gitmiş ki düşük yaptığını öğrenmiş

offf çok üzüldüm. ama gebeliği dikişlerini zorlayabilirdi. hakkında hayırlısı bu ki olmuş diyorum inşallah en kısa zamanda toparlanır..

oyy oyy oyyy kimlerrr gelmiş
face çilerr gelmişp

hoşgeldiniz tekrar diyelimmm:)

kızlar oğluşum bugün 5. ayını doldurdu
büyütüyoruzmu artık nedir:)
iremsu ya geçmiş geçmişler olsun
hayırlsıı buymuş demekki.

kızlar bu facecileri kabul etmeyelim bence yada bi konsey oluşturalım durumlarıyla ilgili ne dersiniz?
evet ya kabul etmeyelim burayı çok boşladılar

seninle aramızda tam 1 ay var benimde kızım bugün 4. ayını doldurdu yarın aşımız var bu ay mmayı azaltmıştım bakalım ne kadar kilo aldı aslında bana çok doymuyor gibi geliyor annemde verme mama diyor açlıktan bebek hasta olmaz diyor çok yemekten daha hasta olur diyor bakalım yarın tartınca kilodan belli olur

Maş oğluşuna cnm darısı bizim başımıza:)

evet ya kabul etmeyelim burayı çok boşladılar
Valla buranın tadı başka cnm ben zaten tamamiyle ihmal etmiş değildim geliyordum arada

Son düzenleme:
ay kocaman olmuş maaşallah oğluşuna canım.40ları ne zaman çıkacak derken aylar geçmiş baksana:) nice yaşlarını görürüz inşallah::))

canım ya mama vermediğin zaman ağlıyor mu bebiş açlıktan

kızlar bana yardımcı olur musunuz?
bugünlerde kızımı memeye tutuyorum 1-2 dk çekiyor sonra hızlı bir şekilde ağzından çıkarıyor ve bağıra bağıra ağlıyor daha sonra bende onu dik tutuyorum konuşuyorum sakinleştiriyorum tekrar memeye tutuyorum yine aynı 1-2 dk çekiyor ve birden memeyi bırakıyor ve acayip bir ağlama böyle 3-4 kez devam ediyor şimdide yatağa bıraktım çok ağlıyor memeye bakıyorum sıkıyorum sıkınca geliyor acaba nedendir bu sütüm mü yetmiyor ?

aklınca memeyi bırakcam diyor kızın canım. benim kızda yapmıştı birkaç gün öyle meme ağzına giresiye bas bas bağırıyordu süt inmeden daha bırakıyordu emmeyi ama atlattı şükür.gerçi benim sütüm kesildi sen inatla vermeye devam et sağ sütü kaşıkla ver mama veriyorsanda biberon kullanma

doyup doymadığını sen anlarsın cnm.
kilodanda belli olur zaten.
eğer kilo alımı azsa mecburen vericeksn napıcann açmı dolaşsın bebek.
bnde istemeye istemeye verdim napalım, karınları doysundaaa..

ayyy sorma kocaman oldualr:)
sağıcaksın cnm tek çare bu.
aynen bnm oğlumda böle yapıyordu snra bıraktı zaten
doktor dediki bana sütün azalmıştır ve bebek sinirleniordur az gelince dedi.
ben kabul etmemişitim sıkınca geliyor dedim sağ dedi ve cidden süt sağınca meydana çıkıyor olup olmadığı..
sende sağ

bugünler de 1-2 gündür bayağı ağlamayas başladı hatta altta da yazmıştım
şimdi 90 cc lik mama yaptım bitirdi biberonu bırakmak istemiyor biraz ağlayarak bıraktı şimdi pusetinde sallıyorum şükür sustu
yarın sağlık ocağında sorucam hemşireye.
1-2 aydır azaltmıştım mamayi günde 1 kez veriyordum ama büyüdükçe daha çok acıkıyor herhalde

seninde sıkınca geliyormuydu benim bir kaç yerden damla olarak geliyor
şimdi senin sütün sıkınca hiç gelmiyor mu?

sütüm kesildi derken hiç mi gelmiyor cnm merak ettim
he birde bir kere kaşıkla denedim de mümkünatı yok ağlamaktan almıyor sütü
biberona alıştı tabi köfte. o yüzden de bizi beğenmiyor oradan lık lık akıyor memeden damla damla tabi

Son düzenleme:
seninde sıkınca geliyormuydu benim bir kaç yerden damla olarak geliyor
şimdi senin sütün sıkınca hiç gelmiyor mu?

canım sıkıınca bir damlada olsa gelir hele benim gibi tekniğini bilirsen o bir damlayı da fışırtsın benim de bir ara süttüm azalmıştı. daha sık emzir meye başladım. iki gün içinde geri geldi. sık sık emzir. ağlayıp memeden geri çekmesi sütün azaldığını gösteriyor. hatta bana vuruyordu süt gelmeyince. ben uykusu geliyor sanıyordum. emmek istemiyor olsa memeyi tutmak istemez.

inanır mısınız canım yana yana yine de emzirmeye uğraşıyorum sabahtan akşama kadar benim emzirirken cnm çok yanıyor ilk memeyi ağzına alınca resmen gözüm kararıyor ama yine de emzirmekten vazgeçmedim bilmiyorum sizinkilerde mi böyle

canım bebeklerimiz büyüdü artık meme ucunun alışması lazım. yalnız memede süt yoksa kuru kuru o da yara yapar. o acıma ilk zamanlarda olurdu. hala yara var sen de demek. lansinohu öneririm. bol bol sür. çook geçmiş olsun. bi an o zamanki halim geldi. emzirmeye başlamak işkence gibiydi
..

benım kızım dogdugundan berı memeyle başımız belada dogru duzgun ememıyor sadece uykuluyken drumda karanlık sessız ortamlarda emzır dedı.ben mama takvıyesıde yapıyrm 90cc de bıberonu bırakmadıysa doymamıştr boyle olunca ben bı 30cc daha yapyrm.sutunu sag bence sagdıkça çogalır
bırde kaşıkla verdıgım zamanda bıberonu memeyı ıstemıyor

Canım maalesef benimde canım çok acıyor hala. Yaralar geçti fakat ağzına aldığı kısımlar kıpkırmızı. İlk tuttğunda felaket acıyor sonra biraz alışıyor. Sanırım benim hiç geçmeyecek. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…