-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.641
hastaneden kirala canım almana gerek yok
aynı cnm bizimkide hep kalkmak istiyo.kızlar bırde ben kızımı yatıramıyorum ya sueklı kafa yukarda kaldırıo kendını sırtının yarısına kadar..doktorun ya nındda yaptı doktor cok dınamık bı bebek dedı.
elınden tutuncada kakıo havavaya.yan yatırıyorum ıkı buklum oluo kalkmak ıstedıgı ıcın..boyle olan bebekler varmııı...
kızlar bugn doktora gıttık oğlusum pazar gunu 4.ayını dolduracak.20gunde 400gr almıs suan 6250gr.herseyı ıyı suan dedı doktor.sol gözumuz çapaklanıyodu sadece masaj yapın dedı.demır takvıyesı verdı birde.mama yıyorz ek gıdaya gecelımmı dedım 1ay sonra başlayın acele etmeyın dedı.mama herobaby verıyoruz dedım aptamıl,hıp veya sma verırsenz daha ııyı dedı.şimdi sma yı denıcez bakalım.sureklı konusun dedı.mamayı 2saatte bır verıyorum dedım.saatı olmaz acıktıgında ver dedı bı sefer 2saat sonra acıkır bı sefer 3saat sonra dedı bellı olmaz dedı.yanı suan ıyıymıs durumu sevındım.
bizimkide öyle cnm.benim parmaklarımı ısırıyo sürekli.diş kaşıyıcılar ve çıngıraklar hep ağzında.oğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir? aynı şeyleri yaşayan var mıdır?
kızlar merhaba..
oğluşum bugün 3 ay 23 günlük oldu biz rota aşısını yaptırdık ama nette millet geç kalınmış falan yazıyor siz ne yaptınız?yaptırdınız mı?
oğlum bi kaç gündür gene garipleşti.ne güzel emme süreleri uzamıştı diyodum ama gene 2 dk düştü.hatta bazen istemiyo bile.nolcak bu halimiz böle yaa.
facede ortalık karışmış haftasonu baya.buraya dönenler olmuş.hoşgeldiniz kızlarrr
Giriş Yap | Facebook CNM K.K. 2011 Nisan Anneleri ordan istek yolla... diğer grubu biri silmiş sanırm biz bu grubu açtıkdan sonra..herkes burda..
oğlum bi kaç gündür gene garipleşti.ne güzel emme süreleri uzamıştı diyodum ama gene 2 dk düştü.hatta bazen istemiyo bile.nolcak bu halimiz böle yaa.
facede ortalık karışmış haftasonu baya.buraya dönenler olmuş.hoşgeldiniz kızlarrr
benimkide 2-3 gündür böyle yapmaya başladı canım bende bir yersi mi ağrıyorki diyorumkızlar bana yardımcı olur musunuz?
bugünlerde kızımı memeye tutuyorum 1-2 dk çekiyor sonra hızlı bir şekilde ağzından çıkarıyor ve bağıra bağıra ağlıyor daha sonra bende onu dik tutuyorum konuşuyorum sakinleştiriyorum tekrar memeye tutuyorum yine aynı 1-2 dk çekiyor ve birden memeyi bırakıyor ve acayip bir ağlama böyle 3-4 kez devam ediyor şimdide yatağa bıraktım çok ağlıyor memeye bakıyorum sıkıyorum sıkınca geliyor acaba nedendir bu sütüm mü yetmiyor ?
offff inşallah öyle değildir çok uğraşıyorumcanım sıkıınca bir damlada olsa gelir hele benim gibi tekniğini bilirsen o bir damlayı da fışırtsınbenim de bir ara süttüm azalmıştı. daha sık emzir meye başladım. iki gün içinde geri geldi. sık sık emzir. ağlayıp memeden geri çekmesi sütün azaldığını gösteriyor. hatta bana vuruyordu süt gelmeyince. ben uykusu geliyor sanıyordum. emmek istemiyor olsa memeyi tutmak istemez.
evet stres sütü azaltıyor.
ben öğlenleri uyuduğum zaman çok güzel sütüm oluyordu
ne zamanki uyuyamaya başladımmm süt fln gitti. bide nazara inanıyorum.
aşağı komşum diğer komşuma gitmiş demişkii metehan cokur cokur emiyo bi görsen nasıl ses çıkıyyor.
sanki bnm sütüm kime yarar oğlumdan başka
ne sana yarar ne bana sadece metehana yarar ama bunu cahil insanlar idrak edemiyor iştee....
nazara bende inanırım canım bi maşallah deseler ölürler yani
bide sütünüz olduğunu şöle anlarısnız.
bi göğsünüzü emzirirken diğer göğsünüzde emzirdiğiniz göğsünüzle sızlıyorsa sütünüz var demektir.
var canım benim oğlan bugün başladı ama benim memeyi ısırıyooğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir? aynı şeyleri yaşayan var mıdır?
hoşbulduk şekerimoğlum bi kaç gündür gene garipleşti.ne güzel emme süreleri uzamıştı diyodum ama gene 2 dk düştü.hatta bazen istemiyo bile.nolcak bu halimiz böle yaa.
inşallah düzelir canım ya benim oğlanda öyle
uzulme canm napalım elımızden gelenı yapıyoruz anne sutu alsınlar dıye bıraz boş vakıt bulsam sagıyorum hemen yoruldum bıberon yıkamaktan.karanlık sessız ortamda emzır dedı drum bırde uykudan uyannca mızırdanıyorlarya hemen yanına uzan emzır alma kucagına oylede uzun emıyor benım kızım
oğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir? aynı şeyleri yaşayan var mıdır?
Giriş Yap | Facebook CNM K.K. 2011 Nisan Anneleri ordan istek yolla... diğer grubu biri silmiş sanırm biz bu grubu açtıkdan sonra..herkes burda..
benimkide 2-3 gündür böyle yapmaya başladı canım bende bir yersi mi ağrıyorki diyorum
offff inşallah öyle değildir çok uğraşıyorum
var canım benim oğlan bugün başladı ama benim memeyi ısırıyo
hoşbulduk şekerim
canım ya yatarak emzirmekte sorun yok o zaman dimi
benim kızda aynı canım, diş çıkarma falan yok, arada bakıyorum ama kızarıklık falanda yok, salyalar akıp gidiyor...
Canım maalesef benimde canım çok acıyor hala. Yaralar geçti fakat ağzına aldığı kısımlar kıpkırmızı. İlk tuttğunda felaket acıyor sonra biraz alışıyor. Sanırım benim hiç geçmeyecek.(
cnm ben sana bir şey sormak istiyorum seninde meme ucun küçük mü acaba? benim küçük hatta kızım doğduğunda hiç yoktu dümdüzdü sezeryan narkozunda bile o ilk çekişin acısını unutamıyorum şimdi biraz eme eme çıktı ama yine küçük acaba ondan mı bu ağrı?
bir de ben bazen silikon meme ucu kullanıyorum kızlar sadece meme ucu küçük olanlar mı bunu kullanıyorlar bir de acaba bebek için bir zararı var mı silikonun gerçi biberon da veriyoruz ama bilemiyorum