2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba..
oğluşum bugün 3 ay 23 günlük oldu biz rota aşısını yaptırdık ama nette millet geç kalınmış falan yazıyor siz ne yaptınız?yaptırdınız mı?

Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi,çünkü

içinde cam olabilirmiş...Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız...Eğer ebeveyn

değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz...Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!!

aynı cnm bizimkide hep kalkmak istiyo.

maşallah cnm.
gözüde biran önce düzelir inşallah.
bizde mama olarak aptamil kullanıyoruz.

bizimkide öyle cnm.benim parmaklarımı ısırıyo sürekli.diş kaşıyıcılar ve çıngıraklar hep ağzında.

kızlar merhaba..
oğluşum bugün 3 ay 23 günlük oldu biz rota aşısını yaptırdık ama nette millet geç kalınmış falan yazıyor siz ne yaptınız?yaptırdınız mı?

cnm biz ilk dozu tam 3 ay bitiminde olduk.2. dozuda 5.ay bitiminde olucakmışız.

oğlum bi kaç gündür gene garipleşti.ne güzel emme süreleri uzamıştı diyodum ama gene 2 dk düştü.hatta bazen istemiyo bile.nolcak bu halimiz böle yaa.

facede ortalık karışmış haftasonu baya.buraya dönenler olmuş.hoşgeldiniz kızlarrr

of canım ya aynısı bizde de var en azından günde 5-6 kere emiyor beni doymasada vitamin alıyordur diye seviniyordum.bu ara yine emmeyi bırak mamayı bile zorla yiyor (( geçen ay 260 gr aldı bu ay ne yapcak bakalım.taşınma telaşına ziyan oldu bebeğim (((

uzulme canm napalım elımızden gelenı yapıyoruz anne sutu alsınlar dıye bıraz boş vakıt bulsam sagıyorum hemen yoruldum bıberon yıkamaktan.karanlık sessız ortamda emzır dedı drum bırde uykudan uyannca mızırdanıyorlarya hemen yanına uzan emzır alma kucagına oylede uzun emıyor benım kızım

benimkide 2-3 gündür böyle yapmaya başladı canım bende bir yersi mi ağrıyorki diyorum
offff inşallah öyle değildir çok uğraşıyorum

var canım benim oğlan bugün başladı ama benim memeyi ısırıyo
hoşbulduk şekerim

canım ya yatarak emzirmekte sorun yok o zaman dimi

benim kızda aynı canım, diş çıkarma falan yok, arada bakıyorum ama kızarıklık falanda yok, salyalar akıp gidiyor...

ben hep yatark emzırdım.kulak ıltıhabı oluyor dıyenler var druma sordum yok oyle bışey dedı.tek zorlugu her gttıgın yerde uzancak bı yer arasın dedı:))

benim kızda aynı canım, diş çıkarma falan yok, arada bakıyorum ama kızarıklık falanda yok, salyalar akıp gidiyor...

salyaların akması damklarınn gelıştgını gosterrmış drum muayenede bunada bakıyor elını emmesıde çocugun kendıne guvenı gelırmış

günaydın kızlarr
bi kaç gündür hastayım
heralde 16 saat oruç ve metehan beni bu hale getirdi ve uykusuzluk tabi.
e snra ev işi yemek fln derken bünyem halsiz düştü.
sağlık ocağına bi gidicem bakim ilaç versin diye.
oğlumda 5 aylık oldu, gitmişken onuda tartırırım.
yazarım size

cnm ben sana bir şey sormak istiyorum seninde meme ucun küçük mü acaba? benim küçük hatta kızım doğduğunda hiç yoktu dümdüzdü sezeryan narkozunda bile o ilk çekişin acısını unutamıyorum şimdi biraz eme eme çıktı ama yine küçük acaba ondan mı bu ağrı?

bir de ben bazen silikon meme ucu kullanıyorum kızlar sadece meme ucu küçük olanlar mı bunu kullanıyorlar bir de acaba bebek için bir zararı var mı silikonun gerçi biberon da veriyoruz ama bilemiyorum

kızlar dün aşımız vardı gidemedik sağlıkocağına
hemşiremiz bugün aradı ne zaman geleceksiniz aşınız var diye valla sağlık ocakları da artık güzel hizmet veriyorlar takdir ettim
bugün inş 1-3 arası gidicez bakalım kilosunu da anlarız
dünkü gibi yapmadı bugün kızım dün yazmıştım memede çok ağlamıştı sütüm mü yetmiyor diye bugün emzirdim salladım pusetinde uyuyor çok şükür günü gününü tutmuyor

ben cvp verım.benım de meme ucum duzdu yanı yoktu sılıkon meme ucunu kullandım uzun sure hastanede hemsıreler vermıştı.da
ha sonra makıneyle sagdım çıkmaya başladı senn tek yapcagın makına kıralamk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…