- 26 Şubat 2011
- 52
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.581
iskenderun canım.branşın neydi senin? benim ingilizce
benimde okulöncesi canım.inşallah gönlumuze gore sonuçlanır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iskenderun canım.branşın neydi senin? benim ingilizce
kızlar merhba
bebegım 3,5 aylık ve hastanemııze rota vırus asısı gelmedıgı ıcın asıyı yptıramadık hala..baska hastanede yaptırıcam 3,5 aylık oldugumuz ıcın gecmı kaldık acaba ..6 aya kadar ıkı doz yapılacakmıs.kızlarr acılll cevappppp kızlarrr vede bebegınde yan etkı gosteren oldumuuuu??
kızlar bırde ben kızımı yatıramıyorum ya sueklı kafa yukarda kaldırıo kendını sırtının yarısına kadar..doktorun ya nındda yaptı doktor cok dınamık bı bebek dedı.
elınden tutuncada kakıo havavaya.yan yatırıyorum ıkı buklum oluo kalkmak ıstedıgı ıcın..boyle olan bebekler varmııı...
kızlar bırde ben kızımı yatıramıyorum ya sueklı kafa yukarda kaldırıo kendını sırtının yarısına kadar..doktorun ya nındda yaptı doktor cok dınamık bı bebek dedı.
elınden tutuncada kakıo havavaya.yan yatırıyorum ıkı buklum oluo kalkmak ıstedıgı ıcın..boyle olan bebekler varmııı...
canımcım süt mısırda felaket süt yapıyor maaşallah bilgin olsun hem hlvadan daha masum :)))süt yapsın diye koca bi tencere helva yaptım 1 paketten :2: girip cıkıp yerim artık pek de severdim iii oldu :) inşallah fayda görürüm dün nette gezerken troid rahatsızlıkları anne sütünü azaltıyor diye bir yazı okudum benim hipotroidim var ilacımı kullanıyorum ama acaba sütüm ondan mı az troid rahatsızlıkları olan varsa sütleri nasıl belirtebilirse sevinirim
inşallah canım yarını bekliyorum sabırsızlıklabenimde okulöncesi canım.inşallah gönlumuze gore sonuçlanır.
canım eczadan al yap kendin bizde öyle yaptık.3- 5 yada 4-6.aylarda yapılıyor demişti benim doktor.iki aşı arasından 10 hafta geçmelikızlar merhba
bebegım 3,5 aylık ve hastanemııze rota vırus asısı gelmedıgı ıcın asıyı yptıramadık hala..baska hastanede yaptırıcam 3,5 aylık oldugumuz ıcın gecmı kaldık acaba ..6 aya kadar ıkı doz yapılacakmıs.kızlarr acılll cevappppp kızlarrr vede bebegınde yan etkı gosteren oldumuuuu??
alemsin güzelim ya :))) valla ne yapsanız hakkınızdır ne diim :)))kızlar bu facecileri kabul etmeyelim bence yada bi konsey oluşturalım durumlarıyla ilgili ne dersiniz?
bu gün bi oruç tutayım dedim allaha şükür benim için bir sorun olmadı ama benim oğlan hep huysuzdu kollarımda derman kalmadı saat 10:30nolmuş ve ben hala mutfağı toplayamadım çok yoruldum acaba sütüm mü yetmedi desem sürekli emmek isterdiaksine emmek istemedi acaba ramazandan beri yatarak emziriyordum acaba orta kulak iltihabı mı olduki çok huysuzluk yaptı yanından ayrılayım ilgilenmeyeyim hemen mızmızlanıyor şu andada kucağımda yarında böyle olursa doktora götüreceğim
bende hep yatarak emzırıyorum kakası yeşıl ıse kulagı agrıyordur kakasından kolay anlarsın kulak agrısını bırde benım kızmda aynı hep kucak ılgı alaka ıstıyor uyurken bıle yanndayımbu gün bi oruç tutayım dedim allaha şükür benim için bir sorun olmadı ama benim oğlan hep huysuzdu kollarımda derman kalmadı saat 10:30nolmuş ve ben hala mutfağı toplayamadım çok yoruldum acaba sütüm mü yetmedi desem sürekli emmek isterdiaksine emmek istemedi acaba ramazandan beri yatarak emziriyordum acaba orta kulak iltihabı mı olduki çok huysuzluk yaptı yanından ayrılayım ilgilenmeyeyim hemen mızmızlanıyor şu andada kucağımda yarında böyle olursa doktora götüreceğim
canım kulak iltihabı olduğunu nerden anladın? ya da nasıl şüpheleniyorsun? benim cadı da 3 gündür pek fena uyumıycam diye bir basıyor yaygarayı görme gitsin.elim ayağım boşalıyor o öyle durmaksızın ağlarken.acaba diyoruz bir sıkıntısı mı var ama gün içinde gayet iyiyiz şımarıp duruyoruz keyfimiz yerinde gel gör ki iş uyku uyumaya gelince kıaymetler kopuyor. nedir derdi anlamadık gitti ((
kimsecikler yok ama kızlar nasılsınız bakalım bayadır ihmal ettim burayı erenhava olsun life city olsun ve face de olmayan herkesi hepinizi özledim
kıs happydays ne diyon sen bakiiim aşkolsun
hoşgeldınız face cıler:)
bende hep yatarak emzırıyorum kakası yeşıl ıse kulagı agrıyordur kakasından kolay anlarsın kulak agrısını bırde benım kızmda aynı hep kucak ılgı alaka ıstıyor uyurken bıle yanndayım
benım kızımın her zamankı hallerı
ya nasıl dayanıyorsun peki canım böyle ağlamasına? kulak ağrısında kaka yeşil olur demişsin biz kan damlasına başladık ya hep yeşil kakamız nasıl ayırt etcem ki. götürsem mi doktora??? ben yine bir büyüme atağıdır diyorum.19.haftadayız malum. tüm gün hiçbir sıkıntısı olmayan bebek gece çıldırır mı.bir de benim kız hiç göz götürmüyor yıldızı düşük dün şurup şisesi elimden düşüp tuzla buz oldu resmen. gündüz dışarlardayız iki üç gündür acaba nazaramı geliyor diyorum.dışarda temiz havada bayıla bayıla uyuyor cadı
canım kulak iltihabı olduğunu nerden anladın? ya da nasıl şüpheleniyorsun? benim cadı da 3 gündür pek fena uyumıycam diye bir basıyor yaygarayı görme gitsin.elim ayağım boşalıyor o öyle durmaksızın ağlarken.acaba diyoruz bir sıkıntısı mı var ama gün içinde gayet iyiyiz şımarıp duruyoruz keyfimiz yerinde gel gör ki iş uyku uyumaya gelince kıaymetler kopuyor. nedir derdi anlamadık gitti ((