2011 Nisan Anneleri

kızlar merhba
bebegım 3,5 aylık ve hastanemııze rota vırus asısı gelmedıgı ıcın asıyı yptıramadık hala..baska hastanede yaptırıcam 3,5 aylık oldugumuz ıcın gecmı kaldık acaba ..6 aya kadar ıkı doz yapılacakmıs.kızlarr acılll cevappppp kızlarrr vede bebegınde yan etkı gosteren oldumuuuu??

kızlar bırde ben kızımı yatıramıyorum ya sueklı kafa yukarda kaldırıo kendını sırtının yarısına kadar..doktorun ya nındda yaptı doktor cok dınamık bı bebek dedı.
elınden tutuncada kakıo havavaya.yan yatırıyorum ıkı buklum oluo kalkmak ıstedıgı ıcın..boyle olan bebekler varmııı...

Ben geldim...facede azıcık sorunlar oldu burdan devam edicem...face de ortam güzeldi daha çabuk dertlere mutluluklara dahil oluyorduk...kim kime ne cvp vermiş görüyorduk.ama bazı tatsızlıklar yaşandığı için şimdilik burdayım...siz iyisiniz dimi kızlarrrr :)

selam kızlar..son sayfayı okudamda herkes faceden şikayetçi..buarayı çok boşladık.neyseki artık burdan devam edeceğim.orda tartışmalar çıktı sorunlar oldu.değmeyecek şeyler için kalpler kırılmış baktımda.öyle bir ortamda bulunmak istemedim daha fazla..artık buradyım bende umarım görmeyeli hepiniz iyisinizdir

kızlar bu arada grubumuzun ilk hamişi İREMSU arkadaşımız bebeğini kaybetti..
dün kanama ve ağrıyla acile gitmiş ki düşük yaptığını öğrenmiş

Kullanım Şekli:
Aşılama şeması iki dozdan oluşur. İlk doz 6 haftalıktan itibaren uygulanabilir. Dozlar arasındaki süre en az 4 hafta olmalıdır. Aşılama programı 24. haftaya kadar tamamlanmış olmalı ancak 16. haftadan önce verilmiş olması tercih edilmektedir.

Yani yaklaşık ilk doz 5.aya kadar yapılabiliyor ama 4.aya kadar 2. dozun verilmiş olmasını(1.si 3.ayda, 2.si 4.ayda) öneriyor (niye belli değil-ishal olursa ağır geçirme riskinden olabilir)

Yan Etkileri:
Çok sık: İritabilite, iştah kaybı. Sık: Diyare, kusma, karında şişkinlik, karın ağrısı, regurjitasyon, ateş, bitkinlik. Sık olmayan: Ağlama, uyku bozuklukları, uyuklama, konstipasyon. Nadir: Üst solunum yolu enfeksiyonu, ses kısıklığı, rinore, dermatit, deri döküntüsü, kaslarda kramp.

Biz diğer aşılarla birlikte yaptırdığımız için bunun yan etkisini test etmiş değiliz, diğerleri de aynı yan etkilere sahipti çünkü.. Biraz ateş ve huzursuzluğu olabilir.

Niye aşının hastaneye gelmesini bekliyorsun ki canım? Eczaneden de alabilirsin..

Bizimki de kalkıyor, normal bir gelişme süreci bu..

Son düzenleme:

benim oğlumda aynı öyle canım.
bu arada rotayı eczaneden siparişle getirdiler ağzına damlattık kendimiz

bu gün bi oruç tutayım dedim allaha şükür benim için bir sorun olmadı ama benim oğlan hep huysuzdu kollarımda derman kalmadı saat 10:30nolmuş ve ben hala mutfağı toplayamadım çok yoruldum acaba sütüm mü yetmedi desem sürekli emmek isterdiaksine emmek istemedi acaba ramazandan beri yatarak emziriyordum acaba orta kulak iltihabı mı olduki çok huysuzluk yaptı yanından ayrılayım ilgilenmeyeyim hemen mızmızlanıyor şu andada kucağımda yarında böyle olursa doktora götüreceğim

canımcım süt mısırda felaket süt yapıyor maaşallah bilgin olsun hem hlvadan daha masum :)))
benimde okulöncesi canım.inşallah gönlumuze gore sonuçlanır.
inşallah canım yarını bekliyorum sabırsızlıkla
canım eczadan al yap kendin bizde öyle yaptık.3- 5 yada 4-6.aylarda yapılıyor demişti benim doktor.iki aşı arasından 10 hafta geçmeli
kızlar bu facecileri kabul etmeyelim bence yada bi konsey oluşturalım durumlarıyla ilgili ne dersiniz?
alemsin güzelim ya :))) valla ne yapsanız hakkınızdır ne diim :)))

canım kulak iltihabı olduğunu nerden anladın? ya da nasıl şüpheleniyorsun? benim cadı da 3 gündür pek fena uyumıycam diye bir basıyor yaygarayı görme gitsin.elim ayağım boşalıyor o öyle durmaksızın ağlarken.acaba diyoruz bir sıkıntısı mı var ama gün içinde gayet iyiyiz şımarıp duruyoruz keyfimiz yerinde gel gör ki iş uyku uyumaya gelince kıaymetler kopuyor. nedir derdi anlamadık gitti ((

hoşgeldınız face cıler:)

bende hep yatarak emzırıyorum kakası yeşıl ıse kulagı agrıyordur kakasından kolay anlarsın kulak agrısını bırde benım kızmda aynı hep kucak ılgı alaka ıstıyor uyurken bıle yanndayım

benım kızımın her zamankı hallerı

ya nasıl dayanıyorsun peki canım böyle ağlamasına? kulak ağrısında kaka yeşil olur demişsin biz kan damlasına başladık ya hep yeşil kakamız nasıl ayırt etcem ki. götürsem mi doktora??? ben yine bir büyüme atağıdır diyorum.19.haftadayız malum. tüm gün hiçbir sıkıntısı olmayan bebek gece çıldırır mı.bir de benim kız hiç göz götürmüyor yıldızı düşük dün şurup şisesi elimden düşüp tuzla buz oldu resmen. gündüz dışarlardayız iki üç gündür acaba nazaramı geliyor diyorum.dışarda temiz havada bayıla bayıla uyuyor cadı

gece ıyı çok şukur çunku gunduz uyumuyor yorgun duşuyor en fazla 2o dk uyur aralarda da 10ar dk.bızede dun dr kan damlası verdı daha başlamdım ıçın bılmıyorum.drum her agladıgında yanına koşma ya da bekle geldm az kaldı gıbı konuşmalar yapma dedıo şuan sennle bır butun oldugunu sanıyor ve her agladıgında yannda olmanı ısteycektr dıyor ama ben dayanamıyorum onun aglamasına.aynı bızımkıde bırı gorse o gun çıldırıyordu remwn ozelıkle halası okuttuk çok şukur ıyız bu ara bazılarına gore batıl ınanç olabılır ama ben nazara ınanıyorum okut derım

canım sadece tahmin ettim geçen bir arkadaşın kızı orta kulak iltihabı olmuş bana yatarak emzirme ondan oldu dedi bende ramazandan dolayı uykusuzluk çektiğim için sabahın 7 sinden sonra hep yanıma aldım öyle emzirdim aklıma gelmemişti çocuk huysuzlanınca acba mı ki dedim birde benim oğlanda bi huy edindi uykuya dalacağı zaman ağlıyor aynen bende senin gibi bir şeysi mi var diyorum son 2-3 gündür öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…