2011 Nisan Anneleri

cnm bnnmki bebek emmediği zamanda fışkırıyordu aama sağınca 30 cc çıkar çıkmazdı yani.
tek çaren sağmak.
doktor bana mamayı ver emzirdikten snra demişti. hemen snra verceksn yani.
bak bakalım mamayı içiyorsa doymuyordur dedi.
ve gerçekten doymuyormuş. bnmkide içiyordu mamayı şakır şakır.

şuan zaten beni tamamen bıraktı

ben mama vermıycem dedıkce sutum azaldı daha çok stres oluyor ınsan olmayınca olmuyor gecelerı uyandıgında emzırıyorum bırde gunde ıkı kere sagıyorum.oglenlerı yemek yedıgım zaman sutum artıyor

bebişin saçını kestim. saçları çok uzundu. çok terliyordu ve her gün banyodan sonra saçlarını kurutmak çok zordu. saç kurutma makinesi bile kullanmışlığım oldu. saç kısaltma makinesi ile yaptım. bebek saçları çok ince olduğu için saçlarını çiğnedi. sonuç ipek saçlarımız mısır püskülüne döndü. akşama berbere götürsen düzeltirmi ya çok fena duruyor saçları..

evet stres sütü azaltıyor.
ben öğlenleri uyuduğum zaman çok güzel sütüm oluyordu
ne zamanki uyuyamaya başladımmm süt fln gitti. bide nazara inanıyorum.
aşağı komşum diğer komşuma gitmiş demişkii metehan cokur cokur emiyo bi görsen nasıl ses çıkıyyor.
sanki bnm sütüm kime yarar oğlumdan başka
ne sana yarar ne bana sadece metehana yarar ama bunu cahil insanlar idrak edemiyor iştee....

bide sütünüz olduğunu şöle anlarısnız.
bi göğsünüzü emzirirken diğer göğsünüzde emzirdiğiniz göğsünüzle sızlıyorsa sütünüz var demektir.

Son düzenleme:
evet stres sütü azaltıyor.
ben öğlenleri uyuduğum zaman çok güzel sütüm oluyordu
ne zamanki uyuyamaya başladımmm süt fln gitti. bide nazara inanıyorum.
aşağı komşum diğer komşuma gitmiş demişkii metehan cokur cokur emiyo bi görsen nasıl ses çıkıyyor.
sanki bnm sütüm kime yarar oğlumdan başka
ne sana yarar ne bana sadece metehana yarar ama bunu cahil insanlar idrak edemiyor iştee....

bide sütünüz olduğunu şöle anlarısnız.
bi göğsünüzü emzirirken diğer göğsünüzde emzirdiğiniz göğsünüzle sızlıyorsa sütünüz var demektir.
evt uyumakta etkılı.ay gozu olann gozu çıksın sınır oluyrm bunlara.benım de aynı oldu bıgun sutumu sagyrdum benım çok yakın akrabamın gelını aldı elıne bıberonu baktı rengı de sarı guzel sut dedı sonra sutumun rengı değiştı bı zaman sonra da geldı gogusume dokunda ayy taş gıbı dedı sutum azaldı.kımsenn yannda emzırmemelıyız

kızlar bugn doktora gıttık oğlusum pazar gunu 4.ayını dolduracak.20gunde 400gr almıs suan 6250gr.herseyı ıyı suan dedı doktor.sol gözumuz çapaklanıyodu sadece masaj yapın dedı.demır takvıyesı verdı birde.mama yıyorz ek gıdaya gecelımmı dedım 1ay sonra başlayın acele etmeyın dedı.mama herobaby verıyoruz dedım aptamıl,hıp veya sma verırsenz daha ııyı dedı.şimdi sma yı denıcez bakalım.sureklı konusun dedı.mamayı 2saatte bır verıyorum dedım.saatı olmaz acıktıgında ver dedı bı sefer 2saat sonra acıkır bı sefer 3saat sonra dedı bellı olmaz dedı.yanı suan ıyıymıs durumu sevındım.

kızlar bugn doktora gıttık oğlusum pazar gunu 4.ayını dolduracak.20gunde 400gr almıs suan 6250gr.herseyı ıyı suan dedı doktor.sol gözumuz çapaklanıyodu sadece masaj yapın dedı.demır takvıyesı verdı birde.mama yıyorz ek gıdaya gecelımmı dedım 1ay sonra başlayın acele etmeyın dedı.mama herobaby verıyoruz dedım aptamıl,hıp veya sma verırsenz daha ııyı dedı.şimdi sma yı denıcez bakalım.sureklı konusun dedı.mamayı 2saatte bır verıyorum dedım.saatı olmaz acıktıgında ver dedı bı sefer 2saat sonra acıkır bı sefer 3saat sonra dedı bellı olmaz dedı.yanı suan ıyıymıs durumu sevındım.

maş. cnmm bebeğine.
aptamil yemiyormu

:nazar:maş.cnm eşimle çenemız yoruluyor konşmaktan kucakta gezmektense konuşmayı daha çok ıstyr.ben aptamıl verıyorum

bebişin saçını kestim. saçları çok uzundu. çok terliyordu ve her gün banyodan sonra saçlarını kurutmak çok zordu. saç kurutma makinesi bile kullanmışlığım oldu. saç kısaltma makinesi ile yaptım. bebek saçları çok ince olduğu için saçlarını çiğnedi. sonuç ipek saçlarımız mısır püskülüne döndü. akşama berbere götürsen düzeltirmi ya çok fena duruyor saçları..

maş.berbere gotur annesı duzeltsın

bugünler de 1-2 gündür bayağı ağlamayas başladı hatta altta da yazmıştım
şimdi 90 cc lik mama yaptım bitirdi biberonu bırakmak istemiyor biraz ağlayarak bıraktı şimdi pusetinde sallıyorum şükür sustu
yarın sağlık ocağında sorucam hemşireye.
1-2 aydır azaltmıştım mamayi günde 1 kez veriyordum ama büyüdükçe daha çok acıkıyor herhalde
tabi işlerine geliyor biberon zahmetsizce.neyse sağlıklı olsunlarda napalım
sütüm kesildi derken hiç mi gelmiyor cnm merak ettim
he birde bir kere kaşıkla denedim de mümkünatı yok ağlamaktan almıyor sütü
biberona alıştı tabi köfte. o yüzden de bizi beğenmiyor oradan lık lık akıyor memeden damla damla tabi
yok canım geliyor sol göğsümden sağı protesto etti emmiyor 1 aydır.sol u da günde 3 kere falan anca emer onda da 10 cc falan geliyordur sanırım.sağmadım taşınma telaşı derken ihmal ettim :KK43: o da mamaya verdi kendini

oğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir? aynı şeyleri yaşayan var mıdır?

canım bebeklerimiz büyüdü artık meme ucunun alışması lazım. yalnız memede süt yoksa kuru kuru o da yara yapar. o acıma ilk zamanlarda olurdu. hala yara var sen de demek. lansinohu öneririm. bol bol sür. çook geçmiş olsun. bi an o zamanki halim geldi. emzirmeye başlamak işkence gibiydi
..

sağol cnm ben baştan beri öyle emziriyorum başta yara vardı 3 tane ilaç vardı onları karıştırıp kullanıyordum iyleşti yara ama o ilk memeyi verdiğim acı geçmedi bi türlü.
yani benim gözlemlediğim yara da olmadığı için hiç kullanmadım daha sonra ilaç ama bi kaç günden beri ya ben niye bu kremi kullanmaıyorum ki dedim başladım tekrar ilaca
acaba yara mı var ki içten içe acıyor

Son düzenleme:
oğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir? aynı şeyleri yaşayan var mıdır?

evet cnm çoğunluğun öyle bu aralar
dr sordum diş çıkarma değil de diş etlerinde hareketlenme başlamıştır dedi

tabi işlerine geliyor biberon zahmetsizce.neyse sağlıklı olsunlarda napalım

yok canım geliyor sol göğsümden sağı protesto etti emmiyor 1 aydır.sol u da günde 3 kere falan anca emer onda da 10 cc falan geliyordur sanırım.sağmadım taşınma telaşı derken ihmal ettim :KK43: o da mamaya verdi kendini

valla bizim bıdıklar çok akıllı zahmet çekmek istemiyorlar galiba

benım kızım dogdugundan berı memeyle başımız belada dogru duzgun ememıyor sadece uykuluyken drumda karanlık sessız ortamlarda emzır dedı.ben mama takvıyesıde yapıyrm 90cc de bıberonu bırakmadıysa doymamıştr boyle olunca ben bı 30cc daha yapyrm.sutunu sag bence sagdıkça çogalır
bırde kaşıkla verdıgım zamanda bıberonu memeyı ıstemıyor
kaşıkla bir kere denedim mümkünatı yok ağlıyor bir yandan bir yandan ağzında tutuyordu felaketti yani
Canım maalesef benimde canım çok acıyor hala. Yaralar geçti fakat ağzına aldığı kısımlar kıpkırmızı. İlk tuttğunda felaket acıyor sonra biraz alışıyor. Sanırım benim hiç geçmeyecek. :KK43:(
aynenilk tuttuğunda çok acıyor sonra biraz alışıyor. benim de geçmeyecek gibi geliyor
cnm bnnmki bebek emmediği zamanda fışkırıyordu aama sağınca 30 cc çıkar çıkmazdı yani.
tek çaren sağmak.
doktor bana mamayı ver emzirdikten snra demişti. hemen snra verceksn yani.
bak bakalım mamayı içiyorsa doymuyordur dedi.
ve gerçekten doymuyormuş. bnmkide içiyordu mamayı şakır şakır.

şuan zaten beni tamamen bıraktı

acaba benimde mi öyle ama benim sağma makinam yok bu saatten sonra alsam ne kadar işime yarar acaba?

kaşıkla bir kere denedim mümkünatı yok ağlıyor bir yandan bir yandan ağzında tutuyordu felaketti yani

aynenilk tuttuğunda çok acıyor sonra biraz alışıyor. benim de geçmeyecek gibi geliyor

acaba benimde mi öyle ama benim sağma makinam yok bu saatten sonra alsam ne kadar işime yarar acaba?

hastaneden kirala canım almana gerek yok

X