2011 Nisan Anneleri

Çocuk dr. götürmelisin canım...Sana damla verecek...Anne sütü sakın damlatma...Bende doğru bir seçim biliyordum ama anne sütü dışarı çıktımı bakteri mikrop üretiyormuş...

kızlar başım ağrıyor bugün parol içsem bebeğim için bir sakıncası olur mu acaba ? benim bu konuda hiç bilgim yok ağrı kesici içebiliyor muyuz?

Ben ağrım olduğunda Vermidon kullanıyorum...Dr. da sezeryan olduğumda onu vermişti...Bende ona devam ettim...

mart annelerinden hamile var da bizden de mi var??welcome arkadaşımız öle yazmış..kim ki??merak ettm..

Nicki İREMSU kızlar...Evet 2 hafta 4 günlük demiş dr...

Hoşgeldin canım...Allah'ım analı babalı büyütsün...

İznini uzatma imkanın yok mu?..

Hoşgeldin canım...

Bende işte evlendiğim ilk akşamdan beri korunmadık ama olmadı...Dr. eşimde bende gittik hiçbir sorun olmadığını söyledi...17 ayda belkide 20 test kesin yapmışımdır ama fazlasını bilmiyorum...

Kızlar ben çıkıyorum...Herkese iyi akşamlar...Yarın tekrar gireceğim...Sizlerle daha çok paylaşacaklarımız var...Kendinize çok iyi bakın bebişleriniz için...

Sizlerle ilk gün paylaştıklarımı buldum...Nekadar hızlı geçti zaman...

İznini uzatma imkanın yok mu?..

Malesef yok gibi görünüyor, zaten hem 20 gün rapor aldım şimdi de yıllık izindeyim o da 15 ağustosta doluyo. Diğer sektörleri bilmiyorum ama bankada çalıştığım için fazla göze batmaktan da korkuyorum çünkü pek izne hoş bakılmıyor. Tek şansım şubemin evimin hemen altında olması annem durmadıkça getirecek yanıma artık napalım

Birde bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren şu mesajlarınızın altında olan şey var ya onu nasıl yapıyoruz? :44::44:

google'a bebek takip çizelgesi yazarsanız ilk linkte çıkıyor. orada yönlendiriyor zaten.

Bebek takip çizelgesini nasıl yaparız..
www.kadinlarkulubu.com/.../352515-bebek-takip-cizelgesini-nasil... - ÖnbellekBenzer
6 Mar 2010 – bazı üyelerimizin yoğun sorusu üzerine böyle bir konu açmayı uygun gördüm... bebeğinizin takip çizelgesi için 2 adet site bulunmaktadır.

cnm maşallah sütüne tek göğüsten 100 2 göğüsten 200cc.benim oğlum 4.ayını bitirdi 3satte 100-120 yiyo.bu demek oluyoki yarısı fazla difrize koyabilirsin.tek göğsünü emzir diğerini sağ mesela.

cnm çok sık emzirmemişmisin?bence o kadar sık emdiği için fazla gelmiştir.bebekler büyüdüğü için çeneleri kuvvetleniyo ve daha kısa sürede daha çok emiyolar

hoşgeldin aramıza cnm.tek başınasın ve battaniyede sallamaya alıştırmışsın valla işin zor cnm.salıncak felan alsanız onda deneseniz?

hoşgeldin aramıza cnm.

cnm ben bebeğim 2.5 aylıkken tatile gittik..11 saat sürdü.tabi aşı olaytımız yoktu.rahat gittik geldk.yanlız arabada klima açmdık.tek tarafta çamları açtık pusetinde arkasını cama doğru çevirdim hiç rüzgar gelmedi.klimada araba küçk olduğu için çarpma olayı daha fazla.

arkadaşalar ben 2 saatte 90veya 120cc mama verıyorum 3saate bı turlu gecıremedım 2saatı dakıka gecsın mızlamaya baslıyo.ve hepsınıde içiyo.

cnm biraz oyunla oyalanıyo bebeişler.biz öyle öyle uzattık zamanları.artık büyüdüler 2 saat çok kısa bi süre.yakında ek gıdalara başlıcaz ve bu düzende isticekler gene az az yicekler.görümcemin kızı öyle benim.2 yudum yer bırakır.gece gündüz 2 saate emzirmiş hep bebekken oda alışmış.

bugün doktora gittim.gebelikte şekerim vardı gebelik sonrasıda takibe aldılar beni.ilk mayıs ayında gitmiştim şekerim çok şükür geçmiş ama kolestrolüm yüksek çıkmıştı.bugüne gene randevum vardı.şekerim gene ii çıktı ama kolestrolüm gene yüksek.gebelikte yükseliyomuş zaten düşmeside bazen zaman alıyuomuş.ama bana diyetisyene gidiceksin sana yağdan yoksun diyet vericek dedi.emzirmeni etkilemez dedi.idrar yolumdada enfeksiyon çıkmış ilaç verdi.

kızlar burayı boşladık iyice ama taşınma telaşı derken ben fırsat bulamadım şimdi yerleştim şükür.bu arada tayin işlemleri var yani arada girerim ama etkin olamıycam yinede.bu face bizi fena sardı (( nasılsınız neler var neler yok face de olmayanlar özellikle???

cnm hoşgeldin işleri bitirmişsin çok şükür.
tayin işinde halolur umarım.buraları ihmal etmeyin.

Evt face olunca burayı ihmal ediyoruz...Ama ben yine de arada giriyorum buranın tadı başka...

kesinlikle katılıyorum sana cnm buranın tadı başka.

bnede tayın işini beklıyorum hayırlısı olsun inşallah.

selam kızlaar..geçmişe baktım biraz...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..allah bağışlasın bebeklerinizi

efalilm canım bence aşısını bi kaç gün önce yaptır..12 saat yol çok uzun aşı zaten sıkıntı..öne al bence canım..

tracy hogg 4 saat diyo ama bence uzun yaa..bide diyoki 4 aylık bebek 4 saatte bir 20 dk en fazla 30 dk beslenir..tamam benimki 30 dk emse de 4 saat onu oyalasam..en fazla 15 dk emio..bazen 5 dk..nası 4 saat aç tutayım ki...valla ben o kitabı uygulayamıorum..1.5 2 saat uyur diyo..bizimki 45 dk..tamam rutin de bi hata var ama sabır gerek olmuyo olmuyo...

kızlar çook korkuyorum 2 gün lekelenmem oldu ve bitti!!daha adet olmadım 4 ay oldu..ne bu şimdi..hamilemiyim diye aklım çıkıo..dikkat ettim ama..böle olan var mı ara kanama gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…