- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.561
test al yap cnm aklına takılacağınaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaar..geçmişe baktım biraz...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..allah bağışlasın bebeklerinizi
efalilm canım bence aşısını bi kaç gün önce yaptır..12 saat yol çok uzun aşı zaten sıkıntı..öne al bence canım..
tracy hogg 4 saat diyo ama bence uzun yaa..bide diyoki 4 aylık bebek 4 saatte bir 20 dk en fazla 30 dk beslenir..tamam benimki 30 dk emse de 4 saat onu oyalasam..en fazla 15 dk emio..bazen 5 dk..nası 4 saat aç tutayım ki...valla ben o kitabı uygulayamıorum..1.5 2 saat uyur diyo..bizimki 45 dk..tamam rutin de bi hata var ama sabır gerek olmuyo olmuyo...
kızlar çook korkuyorum 2 gün lekelenmem oldu ve bitti!!daha adet olmadım 4 ay oldu..ne bu şimdi..hamilemiyim diye aklım çıkıo..dikkat ettim ama..böle olan var mı ara kanama gibi..
selam kızlaar..geçmişe baktım biraz...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..allah bağışlasın bebeklerinizi
efalilm canım bence aşısını bi kaç gün önce yaptır..12 saat yol çok uzun aşı zaten sıkıntı..öne al bence canım..
tracy hogg 4 saat diyo ama bence uzun yaa..bide diyoki 4 aylık bebek 4 saatte bir 20 dk en fazla 30 dk beslenir..tamam benimki 30 dk emse de 4 saat onu oyalasam..en fazla 15 dk emio..bazen 5 dk..nası 4 saat aç tutayım ki...valla ben o kitabı uygulayamıorum..1.5 2 saat uyur diyo..bizimki 45 dk..tamam rutin de bi hata var ama sabır gerek olmuyo olmuyo...
kızlar çook korkuyorum 2 gün lekelenmem oldu ve bitti!!daha adet olmadım 4 ay oldu..ne bu şimdi..hamilemiyim diye aklım çıkıo..dikkat ettim ama..böle olan var mı ara kanama gibi..
kızlar burayı boşladık iyice ama taşınma telaşı derken ben fırsat bulamadım şimdi yerleştim şükür.bu arada tayin işlemleri var yani arada girerim ama etkin olamıycam yinede.bu face bizi fena sardı (( nasılsınız neler var neler yok face de olmayanlar özellikle???
tracy nin kitabındada 4 aylık olunca 4 saatte bir besliceksiniz yazıyor
ama bnm oğlum 3 saati bile dolduramıyor bazen.
bence de boş onlar benim kız hiç belli olmuyor bazen bir saat sonra istiyor bazen dururyor gerçi versem herhalde 24 saat emecek
kızlar benim kızım bugün daha dikkat ettim uzun uzun aaa uuu ee diyor ben de konuşuyorum bol bol sizinkiler de böyle mi acaba
selam kızlar 2 gün yoktum maşallah coşmuşsunuz biz ankaraya anneannemizin yanına geldik mutluyuzz:))
mrb kızlar bugun karma ve zature aşımızı olduk şimdılık ateşlenme yok ınş bugunu kolay atlatırız.ek gıdaya bırdaha kı ay gecıcez
sağol cnm bende bıran once gecmek ıstıyorum.bazen meyva felan tatırıyordum dr verme tatmasın da dedı.erkenden ek gıdaya başlamak çocugun sındırım sıstemını bozar dedıCnm geçmiş olsun inş. ateşiniz çıkmaz...Valla yakında birbirimize ek gıdalala ilgili tarifler vereceğiz ne güzel yaaa...
canım Allah hepinmize kolaylık versin ama kesinlişkle üzülmemeye çalış soğukkanlı ol bnen üzüntüden ilk ay bi azalttım sütümü hala aynı sıkıntı sürüyor..yanında birileri varsa ondan yardım iste biraz dışarı çikin hava alın benim bebişte de idrar yolu iltihabı çıktı çok huysuzdu bir de idrar çıkan yerde beyaz akıntı gördüm şimdi antibyotiğe başladık.. aynı durumdayım seninle bir de gidecek kimnse de yok iki gündür avm geziyoruz anne kız
cnm çok sık emzirmemişmisin?bence o kadar sık emdiği için fazla gelmiştir.bebekler büyüdüğü için çeneleri kuvvetleniyo ve daha kısa sürede daha çok emiyolar
Hoşbulduk canım sağol. bitti valla.tabi hiç birşey eskisi gibi olamıyor bebişten dolayı ama alışcaz böylesinede :))) Yok güzelim ihmal etmem bundan sonra inşallah facein güzel yanı direk sorunu sorup cevabını alıyorsun neler kaçırmışım diye sayfalarca birikime bakmıyorsun.gerçi burda da artık hamilelikte ki gibi uzun uzun sayfalar birikmiyor anlaşılancnm hoşgeldin işleri bitirmişsin çok şükür.
tayin işinde halolur umarım.buraları ihmal etmeyin.
Canım en doğrusu buydu galiba.Buranın samimiyeti daha bir farklıydı sanki hamilelik psikolojisi midir nedir :)))ben diyorumki biz burda tanıştık burda devam edelim.
mesela bnm face yok....
sen nereyi isteyeceksin canım? hayırlısı olsun ikimizede şimdidenbnede tayın işini beklıyorum hayırlısı olsun inşallah.
Hoşbulduk canım sağol. bitti valla.tabi hiç birşey eskisi gibi olamıyor bebişten dolayı ama alışcaz böylesinede :))) Yok güzelim ihmal etmem bundan sonra inşallah facein güzel yanı direk sorunu sorup cevabını alıyorsun neler kaçırmışım diye sayfalarca birikime bakmıyorsun.gerçi burda da artık hamilelikte ki gibi uzun uzun sayfalar birikmiyor anlaşılan
Canım en doğrusu buydu galiba.Buranın samimiyeti daha bir farklıydı sanki hamilelik psikolojisi midir nedir :)))
sen nereyi isteyeceksin canım? hayırlısı olsun ikimizede şimdiden
çanakkaleyı ıstıyorum nasipse inş.sen nereyı ıstıyosun.