2011 Nisan Anneleri

selam kızlaar..geçmişe baktım biraz...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..allah bağışlasın bebeklerinizi

efalilm canım bence aşısını bi kaç gün önce yaptır..12 saat yol çok uzun aşı zaten sıkıntı..öne al bence canım..

tracy hogg 4 saat diyo ama bence uzun yaa..bide diyoki 4 aylık bebek 4 saatte bir 20 dk en fazla 30 dk beslenir..tamam benimki 30 dk emse de 4 saat onu oyalasam..en fazla 15 dk emio..bazen 5 dk..nası 4 saat aç tutayım ki...valla ben o kitabı uygulayamıorum..1.5 2 saat uyur diyo..bizimki 45 dk..tamam rutin de bi hata var ama sabır gerek olmuyo olmuyo...

kızlar çook korkuyorum 2 gün lekelenmem oldu ve bitti!!daha adet olmadım 4 ay oldu..ne bu şimdi..hamilemiyim diye aklım çıkıo..dikkat ettim ama..böle olan var mı ara kanama gibi..

bencde bi test al cnm.

selam kızlaar..geçmişe baktım biraz...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..allah bağışlasın bebeklerinizi

efalilm canım bence aşısını bi kaç gün önce yaptır..12 saat yol çok uzun aşı zaten sıkıntı..öne al bence canım..

tracy hogg 4 saat diyo ama bence uzun yaa..bide diyoki 4 aylık bebek 4 saatte bir 20 dk en fazla 30 dk beslenir..tamam benimki 30 dk emse de 4 saat onu oyalasam..en fazla 15 dk emio..bazen 5 dk..nası 4 saat aç tutayım ki...valla ben o kitabı uygulayamıorum..1.5 2 saat uyur diyo..bizimki 45 dk..tamam rutin de bi hata var ama sabır gerek olmuyo olmuyo...

kızlar çook korkuyorum 2 gün lekelenmem oldu ve bitti!!daha adet olmadım 4 ay oldu..ne bu şimdi..hamilemiyim diye aklım çıkıo..dikkat ettim ama..böle olan var mı ara kanama gibi..

bencde bi test al cnm.

kızlar burayı boşladık iyice ama taşınma telaşı derken ben fırsat bulamadım şimdi yerleştim şükür.bu arada tayin işlemleri var yani arada girerim ama etkin olamıycam yinede.bu face bizi fena sardı :KK43:(( nasılsınız neler var neler yok face de olmayanlar özellikle???

ben face te yokum iyiyiz çok şükür
diğer arkadaşlar da buraya hiç uğramıyor artık buradakilerin çoğunluğu bundan şikayetçi
ben de zaten çok giremiyorum arada giriyorum kızdan vakit olmuyor bazen

kızlar benim kızım bugün daha dikkat ettim uzun uzun aaa uuu ee diyor ben de konuşuyorum bol bol sizinkiler de böyle mi acaba

Son düzenleme:
bence de boş onlar benim kız hiç belli olmuyor bazen bir saat sonra istiyor bazen dururyor gerçi versem herhalde 24 saat emecek:KK1:

cnm bence saatli beslenme daha çok biberonla beslenmeyle olur.çünkü bebeklerimiz emerken bazen az bazen çok emiyo ona göre saat değişiyo.ama biberonda diyelimki 90 cc yiyen bi çocuk 3 saat sonra ister gene 90 yer.bence emzirirken zor.

kızlar benim kızım bugün daha dikkat ettim uzun uzun aaa uuu ee diyor ben de konuşuyorum bol bol sizinkiler de böyle mi acaba

evet bizimkide öyle cnm sürekli başında durup konuşmamaı istiyo kahkahalar çığlıklarr..

selam kızlar 2 gün yoktum maşallah coşmuşsunuz biz ankaraya anneannemizin yanına geldik mutluyuzz:))

hoşgeldin cnm.ii yapmışsınız gezin bebişinle.

mrb kızlar bugun karma ve zature aşımızı olduk şimdılık ateşlenme yok ınş bugunu kolay atlatırız.ek gıdaya bırdaha kı ay gecıcez

Cnm geçmiş olsun inş. ateşiniz çıkmaz...Valla yakında birbirimize ek gıdalala ilgili tarifler vereceğiz ne güzel yaaa...
sağol cnm bende bıran once gecmek ıstıyorum.bazen meyva felan tatırıyordum dr verme tatmasın da dedı.erkenden ek gıdaya başlamak çocugun sındırım sıstemını bozar dedı

Son düzenleme:
canım Allah hepinmize kolaylık versin ama kesinlişkle üzülmemeye çalış soğukkanlı ol bnen üzüntüden ilk ay bi azalttım sütümü hala aynı sıkıntı sürüyor..yanında birileri varsa ondan yardım iste biraz dışarı çikin hava alın benim bebişte de idrar yolu iltihabı çıktı çok huysuzdu bir de idrar çıkan yerde beyaz akıntı gördüm şimdi antibyotiğe başladık.. aynı durumdayım seninle bir de gidecek kimnse de yok iki gündür avm geziyoruz anne kız

sağol amin canım size de geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah.

cnm çok sık emzirmemişmisin?bence o kadar sık emdiği için fazla gelmiştir.bebekler büyüdüğü için çeneleri kuvvetleniyo ve daha kısa sürede daha çok emiyolar

canım, çok az emdiği ve emdiğini de kustuğu için sık oldu evet. aç olmasa ağzına bile almaz zaten, doymayınca saat başı emzirmeye çalıştım öyle de olmadı yine kustu. kısa sürede çok da emmemişti göğüs dolu kalmıştı. neyse şimdi iyi gibiyiz

cnm hoşgeldin işleri bitirmişsin çok şükür.
tayin işinde halolur umarım.buraları ihmal etmeyin.
Hoşbulduk canım sağol. bitti valla.tabi hiç birşey eskisi gibi olamıyor bebişten dolayı ama alışcaz böylesinede :))) Yok güzelim ihmal etmem bundan sonra inşallah facein güzel yanı direk sorunu sorup cevabını alıyorsun neler kaçırmışım diye sayfalarca birikime bakmıyorsun.gerçi burda da artık hamilelikte ki gibi uzun uzun sayfalar birikmiyor anlaşılan
ben diyorumki biz burda tanıştık burda devam edelim.
mesela bnm face yok....
Canım en doğrusu buydu galiba.Buranın samimiyeti daha bir farklıydı sanki hamilelik psikolojisi midir nedir :)))
bnede tayın işini beklıyorum hayırlısı olsun inşallah.
sen nereyi isteyeceksin canım? hayırlısı olsun ikimizede şimdiden

kimsecikler yok ama kızlar nasılsınız bakalım bayadır ihmal ettim burayı erenhava olsun life city olsun ve face de olmayan herkesi hepinizi özledim

Hoşbulduk canım sağol. bitti valla.tabi hiç birşey eskisi gibi olamıyor bebişten dolayı ama alışcaz böylesinede :))) Yok güzelim ihmal etmem bundan sonra inşallah facein güzel yanı direk sorunu sorup cevabını alıyorsun neler kaçırmışım diye sayfalarca birikime bakmıyorsun.gerçi burda da artık hamilelikte ki gibi uzun uzun sayfalar birikmiyor anlaşılan

Canım en doğrusu buydu galiba.Buranın samimiyeti daha bir farklıydı sanki hamilelik psikolojisi midir nedir :)))

sen nereyi isteyeceksin canım? hayırlısı olsun ikimizede şimdiden

çanakkaleyı ıstıyorum nasipse inş.sen nereyı ıstıyosun.

süt yapsın diye koca bi tencere helva yaptım 1 paketten :2: girip cıkıp yerim artık pek de severdim iii oldu :) inşallah fayda görürüm dün nette gezerken troid rahatsızlıkları anne sütünü azaltıyor diye bir yazı okudum benim hipotroidim var ilacımı kullanıyorum ama acaba sütüm ondan mı az troid rahatsızlıkları olan varsa sütleri nasıl belirtebilirse sevinirim

X