- 26 Eylül 2010
- 485
- 4
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.521
evet canım dördüncü ay aşısı öyle erken yaparlar mıki dönüşte geç kalırız en az iki hafta ordayız, ay inşaallah gitmez dedesine birinci gün korktu ağladıda ikinci gün alıştı benim ailemde eşimin aileside çok kalabalık güzel geçer umarım eşiminde benimde sakinleşmeye ihtiyacımız var o memleketde sakinleşirde benim iyice siniim bozulmasa bari
kızlar bebişleri mesela 4 saatlik zamana mı geçmek istiyoruz.oyalasak etsek oyun oynatsak 4 saati doldursak bi kaç gün içinde alışırlar snaıyorumki.
mesela tracy diyorki 180 210 yiyecek 4 aylık bebek diyor. mama kutunun arkasındada yazıyor günde 5 6 kere 180 210 diye.
ama bnmki 3 saatte bir 150 yi geçemiyor maalesef.
bu arada 4. ay aşısı bizde çok huysuzluk yaptı. diğer aşılar yapmamıştı hiç bişey, ateşi fln çıktı.
inş. snde öle olmaz
Merhaba Herkese;
Uzun zamandır ziyaretçi halinde takip ediyordum burayı , üye olmak yeni kısmet oldu.. Benim de 18 Nisan doğumlu bir kızım var, ismi Ceyda
Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..
uyusalar gunduz alışırlar aslında.bızımde asımız yarın bende korkuyorum ınş sorunsuz atlatırzkızlar bebişleri mesela 4 saatlik zamana mı geçmek istiyoruz.oyalasak etsek oyun oynatsak 4 saati doldursak bi kaç gün içinde alışırlar snaıyorumki.
mesela tracy diyorki 180 210 yiyecek 4 aylık bebek diyor. mama kutunun arkasındada yazıyor günde 5 6 kere 180 210 diye.
ama bnmki 3 saatte bir 150 yi geçemiyor maalesef.
bu arada 4. ay aşısı bizde çok huysuzluk yaptı. diğer aşılar yapmamıştı hiç bişey, ateşi fln çıktı.
inş. snde öle olmaz
Merhaba Herkese;
Uzun zamandır ziyaretçi halinde takip ediyordum burayı , üye olmak yeni kısmet oldu.. Benim de 18 Nisan doğumlu bir kızım var, ismi Ceyda
Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..
edaceyda benım oğlumda aynı 2saatı degıstıremıyorum dakıka gecmıyo.Yalnız şöyle bi durum var babamızın iş yerı evımızın altında o bazen gezmeye cıkarıyor ozaman 3saat gecsede gıkı cıkmıyor.belkıde oyalansalar uzun sure duracaklarmı bılmem.
bence 100cc ıyı maş.zor durumda kalmadıkça mamaya başlama bence denersın bakarsın olmazsa ozamn başlarsınBi de şey sorucam, kızım hala sadece anne sütü ile besleniyor. (3,5 aylık ağustos 18 de 4 ayı bitiyo) ve ben 15 ağustosta işe geri dönücem. süt sağma konusunda sıkıntılıyım makinaden bi randiman alamadım, kızım emince sütüm çok ama sağınca tek göğüsten 100 cc yi geçemiyorum, buzluğa atıyorum evdeyken biriksin diye ama sanki hem emzirip hem de stok konusunda yetemiycem gibi hissediyorum. aylık kontrolde dr a sorucam ek mamayı ama sizlere de sorayım benim kızım kadar olan bebeklerinize ek mama veriyor musunuz, veriyorsanız kaç kez, kaç cc?
ohoo ne 4 saati bugün maşallahı var benim zillinin rekor üstüne rekor kırıyor.. 4 saat sonunda 3 dakka emdi, kustu, 1 saat sonra(5.saat) yine denedim bu sefer 5 dakka emdi ama o 5 dakkada memeyi epey boşaltmıştı (tabii sütüm azalmadıysa), onu da kustu. 1 saat sonra yine denedim 5 dakka emdi onun da bir kısmını kustu. Tamam anladık reflü var, ama gaviscon'u içirmeye fırsat kalmadan kustu çocuk.. o kadar salaklaştım ki buna üzülmekten kafam şuna basmadı yeni düştü jetonum:az anne sütü sağıp gaviscon'u ona karıştırıp önden biraz versene a şaşkın! haa bi de anladım ki ılık su içmiyor hanımefendi, suyla karıştırdığım ilacı dolapta soğutursam ancak öle içiyor. vitamin vermeye kalksam geri tükürüyorsinirimden ağladım, zaten az emiyor sütüm azalacak diye üzülünce sütüm azalacak diye daha da üzüldüm bu kısır döngü nereye kadar gider acaba :))) hastanelik olacam yakında...
slm anneler..
ben de diğer arkadaş gibi uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.aslında geçen yıldan beri sitenin takipçisiyim,hatta geçen yıl hamilelik öncesi güzel yazışmalarımız vardı başka arkadaşlarla.
doğumdan sonra yazmayı değil de yazılanları takip etmek daha kolay geldi çünkü malum bebekklerimiz.saolsun bebeğim fırsat vermeyi pek sevmez.
ben de nisan annesiyim,artık fırsat buldukça yazarım sizlere..öz. şu uyku meselesi var ya sıkıntılı günler yaşıyoruz.sadece battaniyede sallanarak uyuyoruz ve gündüzleri yalnız olduğum için sallanamıyor ve uyuyamıyor ve öfke yapıyoruz.neyse yazacak çok şey var..görüşürüz..kib..