2011 Nisan Anneleri

yaparlar canım 1-2 gün erken ya da geç olması sorun olmuyor merak etme.. illa günü gününe olmayabiliyor.

kızlar bebişleri mesela 4 saatlik zamana mı geçmek istiyoruz.oyalasak etsek oyun oynatsak 4 saati doldursak bi kaç gün içinde alışırlar snaıyorumki.
mesela tracy diyorki 180 210 yiyecek 4 aylık bebek diyor. mama kutunun arkasındada yazıyor günde 5 6 kere 180 210 diye.
ama bnmki 3 saatte bir 150 yi geçemiyor maalesef.

bu arada 4. ay aşısı bizde çok huysuzluk yaptı. diğer aşılar yapmamıştı hiç bişey, ateşi fln çıktı.
inş. snde öle olmaz

Son düzenleme:

o kadar bizim kız da yemiyor canım.. 100 ml ancak..

Merhaba Herkese;

Uzun zamandır ziyaretçi halinde takip ediyordum burayı , üye olmak yeni kısmet oldu.. Benim de 18 Nisan doğumlu bir kızım var, ismi Ceyda

Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Hoşbulduk life_city, ayse1314;

15 Ağustosta işe dönüyorum kızımı bırakıp nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum gerçi banka çok yakın evime gider gelirim ama sadece beni emiyor hala kızım o da beni düşündürüyor..

Son düzenleme:
mrb kızlar bugun yenı uyandım kızım hala uyuyor bu gece 3te kalktı meme emdı uyudu sonra 6da meme emdı sonra 7:30da 120cc mama yaptım 10a kaadr bıberon elımde bıtırdı 11:30 5 dk meme emdı meme emmelerıde 5dk cıvarı hıçole 20dk emmez.bırde 4 saatte bır bekleyemez benım kızım kıyamet kopuyor ben az az sık sık yedrmeye çalışyorum genelde 60cc mama yapıyorum yada sutumu sagarsam 6occ verıyorum doymazsa eklıyorum çunku benım kızm gunduzlerı en fazla 10dk uyuyor uyumadıgı ıçınde hep mızmız konuşmak oynmak ıstıyor bende tum gun bıtıyorum

uyusalar gunduz alışırlar aslında.bızımde asımız yarın bende korkuyorum ınş sorunsuz atlatırz
ıkı aşı bırden vurulcak kuzum

hoşgeldın cnm amın

Hoşbulduk erenhava;

benim kızımda 3-4 saatte biri bekleyemiyor. doğduğu zaman nasıl 2 saatte bire alıştı hala o devam ediyor, 5 dakika geçsin mızmızlanıyor..

edaceyda benım oğlumda aynı 2saatı degıstıremıyorum dakıka gecmıyo.Yalnız şöyle bi durum var babamızın iş yerı evımızın altında o bazen gezmeye cıkarıyor ozaman 3saat gecsede gıkı cıkmıyor.belkıde oyalansalar uzun sure duracaklarmı bılmem.

ben saatle yedırmıyorum açıkınca kıyamet kopuyor zaten az az sık sık yedıgı ıçın bıberon yıkamaktan bıktım bıraz boş vakıt bulsam hemen sut sagıyorum tam karnını doyursa uyycak belkı butun gun kucakta bıraz once mutfaga gırdım nasıl bagrıyor ben yanına gelıyorum susuyor.dun akşm bız yemek yerken onu pusetıne koyduk yanımzda kaldı sonra mızmızlandı kucagıma aldım eşim aldı salona goturdu nasl çıglık atıyor eşimle bırlıkte mutfakta kaldılar benım ışım bıtene kadar.kımsede durmuyor napıcam ben bılmıyorum eşımın kuzenı gelıyor bazen zar zor alıştrıyorum onada

Hımmm haklı olabilrsin benim işyerimde evimin altında, daha işe başlamadım ben de dışarıya çıkardığımda duruyo.. annem bakacak kızıma işe başladığımda öyle bi denemek lazım..

Bi de şey sorucam, kızım hala sadece anne sütü ile besleniyor. (3,5 aylık ağustos 18 de 4 ayı bitiyo) ve ben 15 ağustosta işe geri dönücem. süt sağma konusunda sıkıntılıyım makinaden bi randiman alamadım, kızım emince sütüm çok ama sağınca tek göğüsten 100 cc yi geçemiyorum, buzluğa atıyorum evdeyken biriksin diye ama sanki hem emzirip hem de stok konusunda yetemiycem gibi hissediyorum. aylık kontrolde dr a sorucam ek mamayı ama sizlere de sorayım benim kızım kadar olan bebeklerinize ek mama veriyor musunuz, veriyorsanız kaç kez, kaç cc?

cnm bnm oğlum 4 aylıkkkken 120 cc içiyordu
3.5 aylıkken başladım mamaya o zamanda 90 cc içiuoprdu
maşallah ii sütün daha ne olsun 100 cc süper

ohoo ne 4 saati bugün maşallahı var benim zillinin rekor üstüne rekor kırıyor.. 4 saat sonunda 3 dakka emdi, kustu, 1 saat sonra(5.saat) yine denedim bu sefer 5 dakka emdi ama o 5 dakkada memeyi epey boşaltmıştı (tabii sütüm azalmadıysa), onu da kustu. 1 saat sonra yine denedim 5 dakka emdi onun da bir kısmını kustu. Tamam anladık reflü var, ama gaviscon'u içirmeye fırsat kalmadan kustu çocuk.. o kadar salaklaştım ki buna üzülmekten kafam şuna basmadı yeni düştü jetonum:az anne sütü sağıp gaviscon'u ona karıştırıp önden biraz versene a şaşkın! haa bi de anladım ki ılık su içmiyor hanımefendi, suyla karıştırdığım ilacı dolapta soğutursam ancak öle içiyor. vitamin vermeye kalksam geri tükürüyor sinirimden ağladım, zaten az emiyor sütüm azalacak diye üzülünce sütüm azalacak diye daha da üzüldüm bu kısır döngü nereye kadar gider acaba :))) hastanelik olacam yakında...

slm anneler..
ben de diğer arkadaş gibi uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.aslında geçen yıldan beri sitenin takipçisiyim,hatta geçen yıl hamilelik öncesi güzel yazışmalarımız vardı başka arkadaşlarla.
doğumdan sonra yazmayı değil de yazılanları takip etmek daha kolay geldi çünkü malum bebekklerimiz.saolsun bebeğim fırsat vermeyi pek sevmez.
ben de nisan annesiyim,artık fırsat buldukça yazarım sizlere..öz. şu uyku meselesi var ya sıkıntılı günler yaşıyoruz.sadece battaniyede sallanarak uyuyoruz ve gündüzleri yalnız olduğum için sallanamıyor ve uyuyamıyor ve öfke yapıyoruz.neyse yazacak çok şey var..görüşürüz..kib..

bence 100cc ıyı maş.zor durumda kalmadıkça mamaya başlama bence denersın bakarsın olmazsa ozamn başlarsın

canım Allah hepinmize kolaylık versin ama kesinlişkle üzülmemeye çalış soğukkanlı ol bnen üzüntüden ilk ay bi azalttım sütümü hala aynı sıkıntı sürüyor..yanında birileri varsa ondan yardım iste biraz dışarı çikin hava alın benim bebişte de idrar yolu iltihabı çıktı çok huysuzdu bir de idrar çıkan yerde beyaz akıntı gördüm şimdi antibyotiğe başladık.. aynı durumdayım seninle bir de gidecek kimnse de yok iki gündür avm geziyoruz anne kız

canım benim bebiş de bebek arabasında iyi uyuyor gezerken ama evde hiç uyumuyor doktor da bebek arabasına koy ileri geri sallayarak uyut dedi belki sana da faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…