2011 Nisan Anneleri

canım benim eşim göz doktoru damla falan değil sadece masaj öneriyo

benim kızın da doğduğundan beri öyleydi göz damlası verdi dr birde tam göz oyuğuunun olduğu yeri dairesel olarak ovdum emzirirken (normalde ovdurmuyodu çünkü anca emzirirken)geçti çok şükür. ben çocuk dr na götürmüştüm

kızlar başım ağrıyor bugün parol içsem bebeğim için bir sakıncası olur mu acaba ? benim bu konuda hiç bilgim yok ağrı kesici içebiliyor muyuz?

kızlar biraz geçmişe baktım ne güzel günler geçirmişiz benim hamileliğim çok zor geçmesine rağmen şimdi ne güzel günler diyorum hani askerlik gibi biran önce bitmesini beklerler bitincede ne güzel günlerimiz geçti derler ya

evt guzeldı.benmde hamılelıgım çok zor gecmıştı şimdı daha zormuş derlerdı ınanmazdım ozamn.ama olsun bebışlerımız ıçın can feda

gözünaydın cnm.
maşallah güzel kilo alıyomuş kızın.
cnm benim doktorum emzirme saatlerini 3 saate çıkar demişti zaten .büyüdükleri için emdikleri miktar çoğalırmış ve uzun sürede acıkırlarmış.

ben bebeğim ne zaman isterse veriyorum ilk başlarda gaz sancısı çok diye iki saatten önce vermiyordum sonra dedim bu sancı hep oluyor niye bebeğim istediği zaman vermiyim hatta ilk ay gece hep saat kurdum ne olur ne olmaz diye bir kere aç kaldıya kuzum şimdide iki saatde bir veriyorum hatta sıcaktan dolayı saat başı isteyincede emziriyorum gece yine iki saatde bir uyuyor olsa bile emziriyorum

kızlar bişey sorucam bayramda memlekete gidecek olan var mı biz 12 saatlik yola gidicez inşaalah yoldan bir gün önce aşısı var bebeğim o kadar saat yolda bu sıcakta perişan olacak arabamızda klima yok birde malum memleket akrabalar çok herkes öpmek istiycek nasıl engel olucam , geçen hafta dedesi geldi çok korktu bir gün boyunca ağladı(

arkadaşalar ben 2 saatte 90veya 120cc mama verıyorum 3saate bı turlu gecıremedım 2saatı dakıka gecsın mızlamaya baslıyo.ve hepsınıde içiyo.

Canım bebişin nasıl rahat ediyorsa öyle yapabilirsin bence. onları bizim düzenimize göre ayarlamamız çok doğru mu bilmiyorum. arkadaşın dediği gibi Tracy Hogg, kitabında 3 ayı doldurunca 4 saate geç diyor ama ben bebeğim 3 saatte emmediği için geçtim. hatırlarsan geçen cumartesiden beri farklılaştı emmesi demiştim hatta panikledim ama 4 saat işini denedim ve baktım ki öyle emiyor, yoksa 3 saatte 3-4 dakika ancak emiyor, öyle denildiği gibi %80-90'ını da emmiyor, azıcık emiyor üstelik onu da kusuyordu. böyle rahat ettik gibi...

canım aşının ertesi günü zor olabilir, 4. ay aşısı di mi? o da ateş yapabiliyormuş, bir gün değil de 2 veya 3 gün önce yaptır ya da bayram dönüşüne ertele bence..12 saat yol az buz değil, klimasız arabada iyice perişan olabilir yavrucak..
yabancılarda ağlıyorsa onu bahane edersin öptürmemek için, hem kendi ağlar da kimseyi yanaştırmaz belki :)))

evet canım dördüncü ay aşısı öyle erken yaparlar mıki dönüşte geç kalırız en az iki hafta ordayız, ay inşaallah gitmez dedesine birinci gün korktu ağladıda ikinci gün alıştı benim ailemde eşimin aileside çok kalabalık güzel geçer umarım eşiminde benimde sakinleşmeye ihtiyacımız var o memleketde sakinleşirde benim iyice siniim bozulmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…