-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.501
Benim arkadaşımın bebeği doğduğundan beri çapaklanıyor, göz doktoruna da götürdüler çocuk doktoruna da.. Damla vermişler, anne sütü ile sil demişler ne yapsa fayda etmedi. Tek çözümü göz pınarına masaj yapmak demiş en son doktor. Damla kullanıp masaj yapıyormuş günde 50 kez..
canım benim eşim göz doktoru damla falan değil sadece masaj öneriyo
arkadaşlar bununla ilgili paylaşımlar okudum ama tekrar sorayım oğlumun sol gözu sürekli çapak yapıyor ve akıyor.doktora goturucem ama göz dr mı yoksa çocuk dr mı götürmeyelım 4aylık olacak geçmedi hala.
gecmış olsun cnm ben mınoset içiyorum başım agrıyınca sakıncası olmadıgını bılıyorumkızlar başım ağrıyor bugün parol içsem bebeğim için bir sakıncası olur mu acaba ? benim bu konuda hiç bilgim yok ağrı kesici içebiliyor muyuz?
sağol canım insan bebeği söz konusu olunca herşeyi düşünüyor tabiigecmış olsun cnm ben mınoset içiyorum başım agrıyınca sakıncası olmadıgını bılıyorum
kızlar biraz geçmişe baktım ne güzel günler geçirmişiz benim hamileliğim çok zor geçmesine rağmen şimdi ne güzel günler diyorum hani askerlik gibi biran önce bitmesini beklerler bitincede ne güzel günlerimiz geçti derler ya
kızlar bu arada ben de gaita ve idrar tahlili verdm allaha şükür temiz çıktı..yani dr gösteremedim de sonuçlar temiz gözüküo..sanıyorum emmek istemeyişi ve kakannın sıvı oluşu sıcaklardan..kaysı kavun falan benim yediklerimden de olabilir...bide kıızm çok şükür haftada 200 e yakın alıo..demekki 3 saatte bi de emse ona yetio..kusması da sanırım doyduğundan..artık bu konuda uzman oldum kk dan dolayı..:)dr a gidiyorum benim bildiklerimi söylüyo:)bi ara kadın doğum uzmanıydım şimdi çocuk doktoru oldum:82:
mart annelerinden hamile var da bizden de mi var??welcome arkadaşımız öle yazmış..kim ki??merak ettm..
arkadaşalar ben 2 saatte 90veya 120cc mama verıyorum 3saate bı turlu gecıremedım 2saatı dakıka gecsın mızlamaya baslıyo.ve hepsınıde içiyo.
kızlar bişey sorucam bayramda memlekete gidecek olan var mı biz 12 saatlik yola gidicez inşaalah yoldan bir gün önce aşısı var bebeğim o kadar saat yolda bu sıcakta perişan olacak arabamızda klima yok birde malum memleket akrabalar çok herkes öpmek istiycek nasıl engel olucam , geçen hafta dedesi geldi çok korktu bir gün boyunca ağladı(
canım aşının ertesi günü zor olabilir, 4. ay aşısı di mi? o da ateş yapabiliyormuş, bir gün değil de 2 veya 3 gün önce yaptır ya da bayram dönüşüne ertele bence..12 saat yol az buz değil, klimasız arabada iyice perişan olabilir yavrucak..
yabancılarda ağlıyorsa onu bahane edersin öptürmemek için, hem kendi ağlar da kimseyi yanaştırmaz belki :)))