- 24 Şubat 2010
- 7.408
- 2
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.541
arkadaşlar bununla ilgili paylaşımlar okudum ama tekrar sorayım oğlumun sol gözu sürekli çapak yapıyor ve akıyor.doktora goturucem ama göz dr mı yoksa çocuk dr mı götürmeyelım 4aylık olacak geçmedi hala.
Çocuk dr. götürmelisin canım...Sana damla verecek...Anne sütü sakın damlatma...Bende doğru bir seçim biliyordum ama anne sütü dışarı çıktımı bakteri mikrop üretiyormuş...
kızlar başım ağrıyor bugün parol içsem bebeğim için bir sakıncası olur mu acaba ? benim bu konuda hiç bilgim yok ağrı kesici içebiliyor muyuz?
Ben ağrım olduğunda Vermidon kullanıyorum...Dr. da sezeryan olduğumda onu vermişti...Bende ona devam ettim...
mart annelerinden hamile var da bizden de mi var??welcome arkadaşımız öle yazmış..kim ki??merak ettm..
Nicki İREMSU kızlar...Evet 2 hafta 4 günlük demiş dr...
Merhaba Herkese;
Uzun zamandır ziyaretçi halinde takip ediyordum burayı , üye olmak yeni kısmet oldu.. Benim de 18 Nisan doğumlu bir kızım var, ismi Ceyda
Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..
Hoşgeldin canım...Allah'ım analı babalı büyütsün...
Hoşbulduk life_city, ayse1314;
15 Ağustosta işe dönüyorum kızımı bırakıp nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum gerçi banka çok yakın evime gider gelirim ama sadece beni emiyor hala kızım o da beni düşündürüyor..
İznini uzatma imkanın yok mu?..
slm anneler..
ben de diğer arkadaş gibi uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.aslında geçen yıldan beri sitenin takipçisiyim,hatta geçen yıl hamilelik öncesi güzel yazışmalarımız vardı başka arkadaşlarla.
doğumdan sonra yazmayı değil de yazılanları takip etmek daha kolay geldi çünkü malum bebekklerimiz.saolsun bebeğim fırsat vermeyi pek sevmez.
ben de nisan annesiyim,artık fırsat buldukça yazarım sizlere..öz. şu uyku meselesi var ya sıkıntılı günler yaşıyoruz.sadece battaniyede sallanarak uyuyoruz ve gündüzleri yalnız olduğum için sallanamıyor ve uyuyamıyor ve öfke yapıyoruz.neyse yazacak çok şey var..görüşürüz..kib..
Hoşgeldin canım...