- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
herkese selam arkadaşlara.s.
bende nian annesiyim sat 29 haziran sata göre 7 haftalık olması lazım ama bugün dr daydım ve üstten usg da 6+2 çıktı...
adetin 17. günü yumoş olmuştu bu yüzden normalmiş gibi geliyor...
inş öğledir...
benim 4. hamileliğim 3 düşüğüm var yani...
buda sorunlu geçiyor...rabbim beterinden korusun....
bugün dr daydık kalp atışı var dedi dr banada gösretdi pek anlamadım ama sanki hareket ediyor gibiydi...
aslında vajinal baksak daha net görür ve duyarız dedi ama ben istemedim dr da yapalım demedi zaten....
kötü olan kesenin altında kanama var...zaten devamlı kahverengi akıntım var..
geçen haftada sancılı kanamam olmuştu...şükür o durdu....
elden birşey gelmiyor ilaçlarımı düzenli içip hep yatıyorum....
çok çok dua ediyorum...
rabbim yardımcımız olsun...
Bir de kızlar benim dün B-HCG değerim 6652 çıktı.Bu 4 hafta 4 gün için fazla değil mi? Bunların anlamını biliyor musunuz?
canım ikiz olma ihtimali yüksek gibi tüp bebekmi?yoksa ailede ikiz varmı?olumunekankayizsmile
tiancu ikiz ihtimali varmı
aile de
ya da klomen filan kullandınmı
Bir de kızlar benim dün B-HCG değerim 6652 çıktı.Bu 4 hafta 4 gün için fazla değil mi? Bunların anlamını biliyor musunuz?
bir dahaki gitmene belli olur tiancu
bu arada benim ikiz ihtimalim çok yüksek
ablamın ikiz oğulları
babamın ikiz bir kız bir oğlu
babannemin ikiz oğulları
halamın ikiz kızları
halamın ikiz oğulları
korkuyorum
bir dahaki gitmene belli olur tiancu
bu arada benim ikiz ihtimalim çok yüksek
ablamın ikiz oğulları
babamın ikiz bir kız bir oğlu
babannemin ikiz oğulları
halamın ikiz kızları
halamın ikiz oğulları
korkuyorum
gozunuz aydin canim...evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani
hos geldin a.s.Kızlar merhaba...Beni de aranıza alır mısınızEğer herşey yolunda giderse ben de nisanda anne olacağım.Allah'ım hepimizin bebeğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de daha dün öğrendim,inanılmaz bir duyguymuş....
sen içini ferah tut canım inş sorunsuz atlatırız. kalp atışlarınıda duymuşsun bu çok güzel...
seninde 2. çocukmu olacak?
b'raz fazla ama fazlanin zarari yok...Bir de kızlar benim dün B-HCG değerim 6652 çıktı.Bu 4 hafta 4 gün için fazla değil mi? Bunların anlamını biliyor musunuz?
canım ya gittim sağlık ocağına ama hiç ilgilenmediler bebek 8 haftalık olmadan sağlık ocağında bakmıyorlarmış sinir oldum enazından buhaftalarla ilgili bilgi verselerdi ya.yapıcak bişi yok zaten 24 ü doktor kontrolu var ama 8 haftadan sonra kesın gel kayıt yapıcaz dediler....ben buarada sıcaktan dayanamdım saçımı kestirdim batıl inanca göre bebeğin ömrünü kısaltırmış ama ben ınanmıyorum böle şeylere.bıyandanda içimdede kalmadı değil şüphe...tamam canım, buranın ilk sayfalarında görmüşüm o zaman. sizin bebişler biraz daha büyümüştür.
çin takvimine göre benim kız görünüyor,gönlümden geçen de o,ama hiç önemli değil kız erkek,yeterki sağlıklı olsun...
benim şimdiye kadar ne tatlıya nede tuzluya aşırı bir eğilimim oldu,normal devam ediyor,sadece iştahım açıldı bayaa,yerken çok iştahlı yiyorum...birde karnımdaki şişkinlik beni mahvediyor bende folik aside bağlıyorum..şimdiden 1 kilo aldım gibi görünüyor,çok korukuyorum duba gibi olmaktan,nasıl yapıcaz bilmiyorum..heralde diyetisyene başlayacağım ben..
Benim dün karnımdan göremeyince vajinal baktı.Bu zararlı değil mi dedim,hayır hayır ultrasonun olduğu yer ile bebeğin olduğu yer tamamen farklı merak etme dedi.İnşallah doğrudur
benımde merak ettiğim vajinal ultrason can yakıyormu ve şekli nasıl?doktor yapalımmı derse enazından ne şekil olduğunu önceden bıleyım :)))