2011 Nisan Anneleri

sen içini ferah tut canım inş sorunsuz atlatırız. kalp atışlarınıda duymuşsun bu çok güzel...
seninde 2. çocukmu olacak?

Bir de kızlar benim dün B-HCG değerim 6652 çıktı.Bu 4 hafta 4 gün için fazla değil mi? Bunların anlamını biliyor musunuz?

bir dahaki gitmene belli olur tiancu

bu arada benim ikiz ihtimalim çok yüksek
ablamın ikiz oğulları
babamın ikiz bir kız bir oğlu
babannemin ikiz oğulları
halamın ikiz kızları
halamın ikiz oğulları

korkuyorum

canım senin ikiz olmazsa çok şaşırırız artık bu kadar kişiden sonra olmazsa ayıp olur vallakaydirigubbakcemile3

İkizler yolda gibi Aslında iyi yönleri de var ikizlerin ya bir kerede bitecek.Tamam bakımları çok zor ama sonrası rahat gibi. İnşallah benim değerim de kötüye işaret olmasın da gerisi mühim değil.Dün ultrasona girdim ben bir kese gördüm.Doktor ikiz falan demedi.Hayırlısı artık ..

evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani
gozunuz aydin canim...
sen'n sat 29 haziranm' canim...
ben'm de 29 ama ben 31 g]nde adet oluyorum ve ben'm 6+2 g]nl]k gozuktu...

hos geldin a.s.

sen içini ferah tut canım inş sorunsuz atlatırız. kalp atışlarınıda duymuşsun bu çok güzel...
seninde 2. çocukmu olacak?

ins. canim...
yok canim ilk olcak
Bir de kızlar benim dün B-HCG değerim 6652 çıktı.Bu 4 hafta 4 gün için fazla değil mi? Bunların anlamını biliyor musunuz?
b'raz fazla ama fazlanin zarari yok...
ikiz falan olab'l'r yada erken dollenmistir

tiancu ve tatlişoğlum

ALllah iyiliğinizi versin emi

ikizi isteyene versin Rabbim
bakımının ne kadar zor olduğunu biliyorum
bi de ben çalışıyorum yaw zaten iki tane olacak kızımla birlikte
evde 3 veled Allah'ım düşünemiyorum bile
dağına göre kış verir Rabbim

bnm ablamında ikizleri var gerçekten çok zor ikiz büyütmek.
bide ablam çalışıyor saolsun annem bakıyor onlara.bide büyük oğlu var zoooorr
herşekilde zor hem maddi hem manevi.

tamam canım, buranın ilk sayfalarında görmüşüm o zaman. sizin bebişler biraz daha büyümüştür.
canım ya gittim sağlık ocağına ama hiç ilgilenmediler bebek 8 haftalık olmadan sağlık ocağında bakmıyorlarmış sinir oldum enazından buhaftalarla ilgili bilgi verselerdi ya.yapıcak bişi yok zaten 24 ü doktor kontrolu var ama 8 haftadan sonra kesın gel kayıt yapıcaz dediler....ben buarada sıcaktan dayanamdım saçımı kestirdim batıl inanca göre bebeğin ömrünü kısaltırmış ama ben ınanmıyorum böle şeylere.bıyandanda içimdede kalmadı değil şüphe...

Son düzenleme:

benımde senın gibi canım özel bişi çekmiyor ve benımde karnımın şişkinliği rahatsız edıyor meyve falan da yıyemıyorum buyuzden hiç. bende kızım olsun istiyorum aslında iki durum içinde isimlerimiz hazır.kız olursa MELEK oğlan olursada TUNA istiyoruz allah nasıp ederse.

Benim dün karnımdan göremeyince vajinal baktı.Bu zararlı değil mi dedim,hayır hayır ultrasonun olduğu yer ile bebeğin olduğu yer tamamen farklı merak etme dedi.İnşallah doğrudur

benımde merak ettiğim vajinal ultrason can yakıyormu ve şekli nasıl?doktor yapalımmı derse enazından ne şekil olduğunu önceden bıleyım :)))

benımde merak ettiğim vajinal ultrason can yakıyormu ve şekli nasıl?doktor yapalımmı derse enazından ne şekil olduğunu önceden bıleyım :)))

Merak etme can yakmıyor canım.Bir de ultrasonun başına önce hijyen açısından prezervatif yada o tarz birşey geçiriyor ve sonra da oraya krem gibi birşey sürüyor ki kolay girsin kaygan olsun diye.Korkma

yok kızlşar ne acısı zaten ucunu azıcık sokuyor dr ben daha öncede vajinal ultrasona gi,rmiştim dr um hamşle kalmadan öncedende dr umdu bağırsaklamı bile görmüştüm sempatiksalakcinni
ama hamiş iken merak etmeyin çok az giriyor ucu

canım benimde o dönemde bhcg değerim 6867 çıkmıstı ama şimdilik tek bebek görürdü dimi ikiz olsa 2 kalp atısı falan olurdu inşallah senin ikizdir canım seviniriz:teytey:

kızlar usg için endişelenmeyin usg taammen ses dalgaları yoluyla görüntü alaınan bir sistemdir zararsız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…