2011 Nisan Anneleri

Bebeğimizin kalp atışını gördük ablaları, duydukta. yani bu kalp atışı demese doktor anlamayacaktım o ayrı.
herşey normal ilerliyormuş, bana göre 6+3 haftlık, doktora göre ise 5+6 haftalık.
Ben şu anda elevit kullanıyorum, 4. aya kadar da devam edecekmişim.
Düzenli balık tüketiyorum ama yediğim balıkların gerçekten ne kadar iyi olduklarını bilemiyorum, umarım yeterli omega 3 alıyorumdur.

hadi gözün aydın :CüvCüv:
darısı bizlerin başına inşallahhh :Saruboceq:

cnm bende buldum şimdi ama tam bi fiyat bulamadım.görerek alma şansımız yokmu bunu?

ben hiç tavsiye etmem almanı, benim arkadaşımda vardı
çok nett bi ses duyamıyosun çok haşırtlı bir sesi var
duymak için baya bi uğraşıyosun.
ama illa istersen sana istanbulda satan firmanın telefonunu verim ordan alabilirsin
direk ithalatçısı.

cnm sana özelden mesaj attım bakarmısın.

bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
adetine göre maşallah değerin güzel...inş hepde öğle gider...

keseyi görürsünüz ama kalp atışı belki...
kalp atışını duymanın zamanı girdiğin usg şekline görede önemli...
vajinal usg de genelde erken duyulur birde usg den usg ye fark ediyor artık kalitesimi yoksa başka birşeymi bende net bilmiyorum...

bence bekle canım erken giidpte stres yapma ...
en azından kese için 5 haftası dolsun bence...

ben azizenin yaptığı listenin nasıl yapıldığını biliyorum...
sizede yardım ederim...
siz arkadaşalrın bilgilerini almaya ve eklemeye devam edin ben baştaki liteye göre düzeltirim ve size nasıl yapıldığını anlatırım...
birde ek bilgi olarak arkadaşlar ne istiyor bunlarıda belirliyelim mesala yaş,kilo,cinsiyet gibi...
merhabalr
bende inşallah nisan annesi olacağım
sat 14 temmuz
dün hcg baktırdım 52 çıktı
doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi
yarın tekrar gidecem çok endişeliyim
canım şu aşamada yapacağın birşey yok pozitif düşün ve yeniden kan testi yaptır..inşallah artar...
şuan durumun hakkında teşis konulmaz usg içinde çok erken şimdi gözükmez...
allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider....

inş olmaz olmaz canım bu gibi durumlarda dinlenmek çok önemli...
kendine dikkat et....

Son düzenleme:
Fadik canım sen en kısa zamanda bizim listeye el atarsan iyi olur opuyorumnanaktan
bence tablo; isim-son sat-doğum tarihi-cinsiyet ve diğer notlar şeklinde olabilir, şuan diğer notlar kısmınıa kese ve kalp atım bilgileri yazılır daha sonrasında o not kısmını başka şeyler yazılır. Bebeğin ismi ve hamiş kalınan kiloda eklenebilir. Benim fikirlerim bunlar, diğer arkadaşlarımızda paylaşırlarsa iyi olur.

herkese selam arkadaşlara.s.

bende nian annesiyim sat 29 haziran sata göre 7 haftalık olması lazım ama bugün dr daydım ve üstten usg da 6+2 çıktı...
adetin 17. günü yumoş olmuştu bu yüzden normalmiş gibi geliyor...
inş öğledir...

benim 4. hamileliğim 3 düşüğüm var yani...
buda sorunlu geçiyor...rabbim beterinden korusun....

bugün dr daydık kalp atışı var dedi dr banada gösretdi pek anlamadım ama sanki hareket ediyor gibiydi...
aslında vajinal baksak daha net görür ve duyarız dedi ama ben istemedim dr da yapalım demedi zaten....
kötü olan kesenin altında kanama var...zaten devamlı kahverengi akıntım var..
geçen haftada sancılı kanamam olmuştu...şükür o durdu....
elden birşey gelmiyor ilaçlarımı düzenli içip hep yatıyorum....
çok çok dua ediyorum...
rabbim yardımcımız olsun...

hayirli olsun darisi duyamayan diger arkadaslara

cnm bende buldum şimdi ama tam bi fiyat bulamadım.görerek alma şansımız yokmu bunu?

biz magazalarda bulamadik internetten siparis verdikopuyorumnanaktan canim....

arkadaşlar merhaba
bende endişeli bir nisan annesi adayıyım. endişemin nedeni ise şöyle. benim sat 12 temmuz. ortalama 30 günde bir regl olurum. gecikme olunca 14 ağustos'ta kanda baktırdım bhcg değeri 370 çıktı. Dr hamilesin dedi ama görmek mümkün değil dedi bu aşamada. Önümüzdeki cumartesine randevu verdi. Şimdi beni endişelendiren şey bu değer çok mu düşük? bu forumlarda bakıyorum herkesin değeri baya yüksek. Cumartesine kadar keseyi görecek seviyede artar mı? tecrübesizim çok endişeleniyorumeyvahedigeldismile

fadik tamam canım o tablo güzel onun gibi yapabiliriz.

tamam kızlar ben hallederim inş...
sadece ben devamlı yattığım için yatarak yazmak zor oluyor bu yüzden az zaman lazım...
zaman dediğsem çokta uzamaz inş...
kelebeğin fikri fena değil ilerde kalp atışı yerlerini değiştiririz...
birde hamile kalınan kiloda olsunmu?
bakalım arkadaşlardan farklı fikirde olacakmı?

Allah esirgesin canım inşallah bu sefer olur
benimde iki kaybım var gerçekten çok zor
İnşallah sağ salim bu sefer bebişlere kavuşmak nasip olur
bende ilaçlarımı kullanıyorum, dikkat ediyorum
Gerisi allahın takdirine kalmış.
Sende iğne kullanıyormusun? Düşük sebebin bellimi

bence de kilo takibi de olsun
çok kilo almayalım değil mi?
benim ki daha çok küçük o yüzden gitmedim doktora
ama bi beta hcg baktırıyım diyorum yarın inşallah

değerin çok az değil...
geç döllenmede olabilir....
c.tesiye kadar bence bir kan testi daha yaptır...için rahat etmiş olur...
sağol canımopuyorumnanaktan
demek seninde kaybın var rabbim bunu sana bağışlasın...

canım bende herşeyi yatırdım hatta 4 ay öncede septum ameliyatı oldum...
septum belki neden dediler o da belki...
başkada sorun yok...
pıhtılaşma olmadığı halde kısa süre bende iğne kullancağım şimdilik devam ediyorum bakalım ne zamana kadar...

kilolar olmasınn (( ben kilolu hamile kaldım... Tüp bebek ilaçlarından da iyice şiştim ((( ama +kaç kilo alındı olursa bunalıma girmeden söyleyebiliriz bence... Yoksa işin sonu bende depresyon yaratır... Yazık bana yahu...

insallah hamissindir canim.....ben ikisini de 5. hafta gecerekten ogrendigim
icin keseyi gorme imkanim olmustu hemen insallah sen de bir an once keseyi gorur
rahatlarsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…