-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
inşallah güzel haberlerle dönersin canım kaydirigubbakcemile5
vitaminler için çok erken değilmi ilk üç ay sadece folik asit yeterli diye biliyorum
4.aydan sonra elevit demir hapına falan başlanıyo.
Omega3 ekstra bişey, düzenli balık tüketiyosan ona hiç gerek yok.
aysucugum angel saund olarak internetten siparis vermistik o zaman 125 tl
gibi bir rakamdi bir de ben bakayim nette var mi olmasi lazim aslinda.....
Bebeğimizin kalp atışını gördük ablaları, duydukta. yani bu kalp atışı demese doktor anlamayacaktım o ayrı.
herşey normal ilerliyormuş, bana göre 6+3 haftlık, doktora göre ise 5+6 haftalık.
Ben şu anda elevit kullanıyorum, 4. aya kadar da devam edecekmişim.
Düzenli balık tüketiyorum ama yediğim balıkların gerçekten ne kadar iyi olduklarını bilemiyorum, umarım yeterli omega 3 alıyorumdur.
cnm bende buldum şimdi ama tam bi fiyat bulamadım.görerek alma şansımız yokmu bunu?
ben hiç tavsiye etmem almanı, benim arkadaşımda vardı
çok nett bi ses duyamıyosun çok haşırtlı bir sesi var
duymak için baya bi uğraşıyosun.
ama illa istersen sana istanbulda satan firmanın telefonunu verim ordan alabilirsin
direk ithalatçısı.
adetine göre maşallah değerin güzel...inş hepde öğle gider...bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
keseyi görürsünüz ama kalp atışı belki...günaydın kızlaaar a.s.
biz perşembe günü gidecez ve inşalaah keseyi görecez...geçen hafta bugün gitmiştim
görememiştik..umarım şimdi görürüz ve bir problem yoktur..
kalp atışlarını duyamayız ama heralde,6+1 olacam gittiğimde,7 haftalıkken mi duyuluyor?
bence bekle canım erken giidpte stres yapma ...keseyi 4+2 de gitsem görürmüyüm acaba??
benim doktorum değerin 1000 i geçince gel dedi ben adete 6 gün kala yaptırdığımda 88 çıktı, 4+2 de 1000 i geçmiş olur, yada bekleyimmi ??
sanırım bende erken döllenme olmuş
canım senide listeye ekledim .tablo şeklinde listeyi azizeye sordum onada bir arkadaşı yapmış.kendisi yapmamış.kopyala yaıpıştır denedim oda olmadı.eğer sizlerden bilen varsa yardım etsin yapalım. ilerleyen zamanlarda herşey biraz daha hepimiz için netleşince diğer bilgileride eklemeyi düşünüyorum şu dönemleri atlatalım hepimiz hayırlısı ile kalp atışlarını duyalım inş sonra biraz daha düzenleme yapacağım başka önerileriniz varsa yapmaya çalışayım...
canım şu aşamada yapacağın birşey yok pozitif düşün ve yeniden kan testi yaptır..inşallah artar...merhabalr
bende inşallah nisan annesi olacağım
sat 14 temmuz
dün hcg baktırdım 52 çıktı
doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi
yarın tekrar gidecem çok endişeliyim
inş olmaz olmaz canım bu gibi durumlarda dinlenmek çok önemli...slm kızlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu çok korktum 2 gebeliğimdede böyle olmuştu buda öyle olcak diye çok korkuyorum doktora gittik bugün sabah kesemizi cuma görememişti bugün gördü fakat bebişimizi henüz göremedik haftaya randevu verdi inş bişey olmaz bebeğime çok üzgünüm
Bebeğimizin kalp atışını gördük ablaları, duydukta. yani bu kalp atışı demese doktor anlamayacaktım o ayrı.
herşey normal ilerliyormuş, bana göre 6+3 haftlık, doktora göre ise 5+6 haftalık.
Ben şu anda elevit kullanıyorum, 4. aya kadar da devam edecekmişim.
Düzenli balık tüketiyorum ama yediğim balıkların gerçekten ne kadar iyi olduklarını bilemiyorum, umarım yeterli omega 3 alıyorumdur.
cnm bende buldum şimdi ama tam bi fiyat bulamadım.görerek alma şansımız yokmu bunu?
fadik tamam canım o tablo güzel onun gibi yapabiliriz.
Fadik canım sen en kısa zamanda bizim listeye el atarsan iyi olur opuyorumnanaktan
bence tablo; isim-son sat-doğum tarihi-cinsiyet ve diğer notlar şeklinde olabilir, şuan diğer notlar kısmınıa kese ve kalp atım bilgileri yazılır daha sonrasında o not kısmını başka şeyler yazılır. Bebeğin ismi ve hamiş kalınan kiloda eklenebilir. Benim fikirlerim bunlar, diğer arkadaşlarımızda paylaşırlarsa iyi olur.
herkese selam arkadaşlara.s.
bende nian annesiyim sat 29 haziran sata göre 7 haftalık olması lazım ama bugün dr daydım ve üstten usg da 6+2 çıktı...
adetin 17. günü yumoş olmuştu bu yüzden normalmiş gibi geliyor...
inş öğledir...
benim 4. hamileliğim 3 düşüğüm var yani...
buda sorunlu geçiyor...rabbim beterinden korusun....
bugün dr daydık kalp atışı var dedi dr banada gösretdi pek anlamadım ama sanki hareket ediyor gibiydi...
aslında vajinal baksak daha net görür ve duyarız dedi ama ben istemedim dr da yapalım demedi zaten....
kötü olan kesenin altında kanama var...zaten devamlı kahverengi akıntım var..
geçen haftada sancılı kanamam olmuştu...şükür o durdu....
elden birşey gelmiyor ilaçlarımı düzenli içip hep yatıyorum....
çok çok dua ediyorum...
rabbim yardımcımız olsun...
değerin çok az değil...arkadaşlar merhaba
bende endişeli bir nisan annesi adayıyım. endişemin nedeni ise şöyle. benim sat 12 temmuz. ortalama 30 günde bir regl olurum. gecikme olunca 14 ağustos'ta kanda baktırdım bhcg değeri 370 çıktı. Dr hamilesin dedi ama görmek mümkün değil dedi bu aşamada. Önümüzdeki cumartesine randevu verdi. Şimdi beni endişelendiren şey bu değer çok mu düşük? bu forumlarda bakıyorum herkesin değeri baya yüksek. Cumartesine kadar keseyi görecek seviyede artar mı? tecrübesizim çok endişeleniyorumeyvahedigeldismile
sağol canımopuyorumnanaktan
Allah esirgesin canım inşallah bu sefer olur
benimde iki kaybım var gerçekten çok zor
İnşallah sağ salim bu sefer bebişlere kavuşmak nasip olur
bende ilaçlarımı kullanıyorum, dikkat ediyorum
Gerisi allahın takdirine kalmış.
Sende iğne kullanıyormusun? Düşük sebebin bellimi
tamam kızlar ben hallederim inş...
Sadece ben devamlı yattığım için yatarak yazmak zor oluyor bu yüzden az zaman lazım...
Zaman dediğsem çokta uzamaz inş...
Kelebeğin fikri fena değil ilerde kalp atışı yerlerini değiştiririz...
Birde hamile kalınan kiloda olsunmu?
Bakalım arkadaşlardan farklı fikirde olacakmı?
arkadaşlar merhaba
bende endişeli bir nisan annesi adayıyım. endişemin nedeni ise şöyle. benim sat 12 temmuz. ortalama 30 günde bir regl olurum. gecikme olunca 14 ağustos'ta kanda baktırdım bhcg değeri 370 çıktı. Dr hamilesin dedi ama görmek mümkün değil dedi bu aşamada. Önümüzdeki cumartesine randevu verdi. Şimdi beni endişelendiren şey bu değer çok mu düşük? bu forumlarda bakıyorum herkesin değeri baya yüksek. Cumartesine kadar keseyi görecek seviyede artar mı? tecrübesizim çok endişeleniyorumeyvahedigeldismile