2011 Nisan Anneleri

yok canım benimde hayırlısı ile 2. olacak 3 yaşında bir oğlum var:emir_bebek:

Allah bağışlasın
benim de 2,5 yaşında bir kızım var
ara vermemen iyi olmuş

senin bir kızın benim bir oğlum olur + hayırlı sağlıklı olurlar inşallah

kilolar olmasınn :KK43:(( ben kilolu hamile kaldım... Tüp bebek ilaçlarından da iyice şiştim :KK43:((( ama +kaç kilo alındı olursa bunalıma girmeden söyleyebiliriz bence... Yoksa işin sonu bende depresyon yaratır... Yazık bana yahu...

ayyy hiç onları düşünmemiştim
sadece +1 +2 diye yazalım ama
o zaman ben az kilo aldım o çok kilo aldı diye düşünmek yok
çünkü kilolu olanlar az
zayıf olanlar çok kilo alırmış
ben 53 kiloyum umarım çok kilo almam

evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani

allah bağışlasın
benim de 2,5 yaşında bir kızım var
ara vermemen iyi olmuş

senin bir kızın benim bir oğlum olur + hayırlı sağlıklı olurlar inşallah

ayyy hiç onları düşünmemiştim
sadece +1 +2 diye yazalım ama
o zaman ben az kilo aldım o çok kilo aldı diye düşünmek yok
çünkü kilolu olanlar az
zayıf olanlar çok kilo alırmış
ben 53 kiloyum umarım çok kilo almam

aaaaaaaaaa.... Kilolular az mı kilo alırmış???? Bak bu beni mutlu etti :))) bencede +1 +2 diye yazılsın... Yoksa kilomu yalan söylerim :))))))) hahahahha....

canım senin vajinal ultrasonlamı göründü?

Hayır tatlım karnımdan baktı. Benim doktorum pek vajinal ultroson taraftarı değil. Göremesede daha sonra yine karından bakacaktı. Hatta ben giderken kesin vajinal ultrosonla bakar diye düşünmüştüm. Arkadaşlarım öyle söylemişlerdi. Onların doktoru öyle yapmış çünkü. Ama mecbur değilsin istemiyorum diyebilirsin.

arkadaşlar merhaba
bende endişeli bir nisan annesi adayıyım. endişemin nedeni ise şöyle. benim sat 12 temmuz. ortalama 30 günde bir regl olurum. gecikme olunca 14 ağustos'ta kanda baktırdım bhcg değeri 370 çıktı. Dr hamilesin dedi ama görmek mümkün değil dedi bu aşamada. Önümüzdeki cumartesine randevu verdi. Şimdi beni endişelendiren şey bu değer çok mu düşük? bu forumlarda bakıyorum herkesin değeri baya yüksek. Cumartesine kadar keseyi görecek seviyede artar mı? tecrübesizim çok endişeleniyorumeyvahedigeldismile

cnm hiç endişelenme benim 3 gün gecikince 348di. Bundan 3 gün sonrada keseyi gördük.

saol cnm darısı sizin bebekleere inş.

benim çok bulantımda oluyor, mutfağa giremiyorm
bnm gibi olan varmı arkadaşlar?

evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani

Ne mutlu sana canım. Darısı bizlerin başına. Satlarımız aynı ama ben göremedim henüz. Cuma günü gitmiştim. Benimki geç döllenme. 24 ağustosta başka bir doktoro da gidicem. İnşaallah o zaman görebiliriz bizde. Karından mı baktı vajinal ultroson mu?

Kızlar merhaba...Beni de aranıza alır mısınız :KK66: Eğer herşey yolunda giderse ben de nisanda anne olacağım.Allah'ım hepimizin bebeğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de daha dün öğrendim,inanılmaz bir duyguymuş....

Kızlar merhaba...Beni de aranıza alır mısınız :KK66: Eğer herşey yolunda giderse ben de nisanda anne olacağım.Allah'ım hepimizin bebeğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de daha dün öğrendim,inanılmaz bir duyguymuş....

hoşşgeldn aramıza cnm.
evet çok güzel duygular bunlar.
rabbim herkeze yaşatsın

Amin canım hoşgeldin aramıza

Hoşbulduk canım.Peki kızlar söyleyin bakalım siz de benim gibi evhamlı mısınız? Bebeğinize birşey olacak diye ödünüz kopuyor mu?Bir sonraki doktor randevusuna kadar nasıl dayanıcam diyorum.Sanırım çok kuruntuluyum.

Hayır tatlım karnımdan baktı. Benim doktorum pek vajinal ultroson taraftarı değil. Göremesede daha sonra yine karından bakacaktı. Hatta ben giderken kesin vajinal ultrosonla bakar diye düşünmüştüm. Arkadaşlarım öyle söylemişlerdi. Onların doktoru öyle yapmış çünkü. Ama mecbur değilsin istemiyorum diyebilirsin.

vajinal usg bebek için zararlımı acaba biran önce görmek istiyorum bebişimi hala inanamıyorum çünkü.bişey daha sorucam 12. gün yumurtlama olurmu? 12. gün kasık ağrım olmuştu o zaman yumurtladığımı düşünüyorum.

Hoşbulduk canım.Peki kızlar söyleyin bakalım siz de benim gibi evhamlı mısınız? Bebeğinize birşey olacak diye ödünüz kopuyor mu?Bir sonraki doktor randevusuna kadar nasıl dayanıcam diyorum.Sanırım çok kuruntuluyum.

bnm kahve lekelenmem vardı 1 hafta boyunca doktora gittiğimde doktor çok evham yapmamamı söylemişti.
onu bi canlı olarak kabul etme vs diyordu
ama insan genede üzülüyor
şükürki geçti kahverengiler

Benim dün karnımdan göremeyince vajinal baktı.Bu zararlı değil mi dedim,hayır hayır ultrasonun olduğu yer ile bebeğin olduğu yer tamamen farklı merak etme dedi.İnşallah doğrudur :KK43:

kızlar sonuçta gebelikte ilişkiye girilmiyormu vajinal ultrasonda onun gibi bir şey merak etmeyin
bişey olmaz
ben de ilkinde çok evhamlıydım her hafta gittim
3 ay dolunca doktorum artık her hafta gelme
ayda 1 gel dedi

ilk hamileliğim 9 haftalık kürtajla sonuçlanmıştı çünkü
kalbi durmuştu sebepsiz
ama bakın kızım 2,5 yaşında ümizsizliğe düşmeyin sakın

X