- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
kelebekcim
tickerlarımız adaş olmuş
çocuklarımız da mı adaş olacak acaba ??
hıı evet valla kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kelebekcim
tickerlarımız adaş olmuş
çocuklarımız da mı adaş olacak acaba ??
yok canım benimde hayırlısı ile 2. olacak 3 yaşında bir oğlum var
kilolar olmasınn (( ben kilolu hamile kaldım... Tüp bebek ilaçlarından da iyice şiştim ((( ama +kaç kilo alındı olursa bunalıma girmeden söyleyebiliriz bence... Yoksa işin sonu bende depresyon yaratır... Yazık bana yahu...
allah bağışlasın
benim de 2,5 yaşında bir kızım var
ara vermemen iyi olmuş
senin bir kızın benim bir oğlum olur + hayırlı sağlıklı olurlar inşallah
ayyy hiç onları düşünmemiştim
sadece +1 +2 diye yazalım ama
o zaman ben az kilo aldım o çok kilo aldı diye düşünmek yok
çünkü kilolu olanlar az
zayıf olanlar çok kilo alırmış
ben 53 kiloyum umarım çok kilo almam
evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
Ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani
canım senin vajinal ultrasonlamı göründü?
arkadaşlar merhaba
bende endişeli bir nisan annesi adayıyım. endişemin nedeni ise şöyle. benim sat 12 temmuz. ortalama 30 günde bir regl olurum. gecikme olunca 14 ağustos'ta kanda baktırdım bhcg değeri 370 çıktı. Dr hamilesin dedi ama görmek mümkün değil dedi bu aşamada. Önümüzdeki cumartesine randevu verdi. Şimdi beni endişelendiren şey bu değer çok mu düşük? bu forumlarda bakıyorum herkesin değeri baya yüksek. Cumartesine kadar keseyi görecek seviyede artar mı? tecrübesizim çok endişeleniyorumeyvahedigeldismile
evet arkadaşlar çok mutluyum
kalp atışlarını gördük miniğimizin eşimle.
ne güzel duygular bunlar:)
7+1 im bugün sat a görede böyle ultrasona görede böyle doğru yani
Kızlar merhaba...Beni de aranıza alır mısınız Eğer herşey yolunda giderse ben de nisanda anne olacağım.Allah'ım hepimizin bebeğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de daha dün öğrendim,inanılmaz bir duyguymuş....
Kızlar merhaba...Beni de aranıza alır mısınız Eğer herşey yolunda giderse ben de nisanda anne olacağım.Allah'ım hepimizin bebeğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de daha dün öğrendim,inanılmaz bir duyguymuş....
Hayır tatlım karnımdan baktı. Benim doktorum pek vajinal ultroson taraftarı değil. Göremesede daha sonra yine karından bakacaktı. Hatta ben giderken kesin vajinal ultrosonla bakar diye düşünmüştüm. Arkadaşlarım öyle söylemişlerdi. Onların doktoru öyle yapmış çünkü. Ama mecbur değilsin istemiyorum diyebilirsin.
Hoşbulduk canım.Peki kızlar söyleyin bakalım siz de benim gibi evhamlı mısınız? Bebeğinize birşey olacak diye ödünüz kopuyor mu?Bir sonraki doktor randevusuna kadar nasıl dayanıcam diyorum.Sanırım çok kuruntuluyum.