2011 Nisan Anneleri

bir dahaki gitmene belli olur tiancu

bu arada benim ikiz ihtimalim çok yüksek
ablamın ikiz oğulları
babamın ikiz bir kız bir oğlu
babannemin ikiz oğulları
halamın ikiz kızları
halamın ikiz oğulları

korkuyorum

oyyy maşallah sizin aileye... seninde bu durumda ikiz yapman şart oldu galiba :))))) bı kadar ikizler içinde olmazsa ayıp :)))))) aslında güzel bişey...ben çok isterim ikiz olsunlar.. benim tüp bebek belki bir ihtimal var.. 4+1 günlükken 1387 çıkmıştı değerim ... doktora sorduğumda olabilir dewdi ama baksana 6000 li rakamlardan bahsediyorsunuz??? kısmet artık... bir tane olsun ama benim olsun yeter...

canım ya gittim sağlık ocağına ama hiç ilgilenmediler bebek 8 haftalık olmadan sağlık ocağında bakmıyorlarmış sinir oldum enazından buhaftalarla ilgili bilgi verselerdi ya.yapıcak bişi yok zaten 24 ü doktor kontrolu var ama 8 haftadan sonra kesın gel kayıt yapıcaz dediler....ben buarada sıcaktan dayanamdım saçımı kestirdim batıl inanca göre bebeğin ömrünü kısaltırmış ama ben ınanmıyorum böle şeylere.bıyandanda içimdede kalmadı değil şüphe...

batıl inançlara bakmamak lazım... onlar ana rahmine düştükleri anda kaderleri belli oluyor.. sen istersen saçını dazlak yap ömür çizgisi 90 yaşındaysa 90 yaşına kadar yaşar...

ama annem derdiki karpuzun tepesini yemeyin kocan kel olur derdi ama ben karpuz tepedini sevdiğim için hep yerdik ablamka beraber... ablamında benimde eşlerimiz kelllll.....hahahahaha....tabi bu bi tesadüf.. takma canım kafana öyle şeyleri..

ben folbiol içiyorum o yüzden bitane.
sen sanırım folik plus içiyosun, onunda üçünü birden iç bişey olmaz demişti doktorum.

bende yarın dr.a gidicem olmazsa ona sorar ona göre bişey yaparım...
ama gece metabolizma çalışmıyor,3ü biden daha kötü olmazmı,kilo aldırma bakımından
bilemedim:bbo:

batıl inançlara bakmamak lazım... onlar ana rahmine düştükleri anda kaderleri belli oluyor.. sen istersen saçını dazlak yap ömür çizgisi 90 yaşındaysa 90 yaşına kadar yaşar...

ama annem derdiki karpuzun tepesini yemeyin kocan kel olur derdi ama ben karpuz tepedini sevdiğim için hep yerdik ablamka beraber... ablamında benimde eşlerimiz kelllll.....hahahahaha....tabi bu bi tesadüf.. takma canım kafana öyle şeyleri..

delikafadulden Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün benikaydirigubbakcemile3

canım benimde o dönemde bhcg değerim 6867 çıkmıstı ama şimdilik tek bebek görürdü dimi ikiz olsa 2 kalp atısı falan olurdu inşallah senin ikizdir canım seviniriz:nazar::teytey:

Ay canım sağlıklı olsun da ikiz yada tek farketmez.Nette can sıkıcı bir sürü şey yazıyor.Onlar olmasın da Allah korusun.Peki canım senin bebeğin doğdu mu yoksa hamile misin daha? Herşey yolunda mı yani? Hani değerlerimiz aynı gibi ya ondan soruyorum.

slm kızlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu çok korktum 2 gebeliğimdede böyle olmuştu buda öyle olcak diye çok korkuyorum doktora gittik bugün sabah kesemizi cuma görememişti bugün gördü fakat bebişimizi henüz göremedik haftaya randevu verdi inş bişey olmaz bebeğime çok üzgünüm:KK43:

ewt şükür kesemizi gördük. vajinal bakalım bebeğide görürüz dedi ama istemedim ben alttan baktırmayı düşünmüyorum bi terslik olmadığı sürece. karından bakcak bakalım haftaya kadar istirat et dedi okadar her hangi bişeyde vermedi

aman şükürler olsun...aslında vajinal usgnin herhangi bir zararı yok,rahatsız olduğundan mı istemiyorsun,yoksa birşey olur endişesinden mi? bol bol dinlen canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:ecrin_bebek:

aamn dikkaet et canım bende evdeyim yatıyorum genelde haftaya kontrolumuz var dr rapor verdi bana da bakalım haftaya gene vericek mi rapor ?
kızalr bişi sorucam biz perşembe gunu 5+6 idik bugun 6+4 müyüz hesaplayamadım

canım benim durumum şöyle kanamam yoktu ama keseye yakın birde ama kese içinde değil kanamalı bölge var derahal yatacaksın dedi dr u muz bizde yatıyoruz 1 hafta sonra kontrole gitiğimizde yani gecen perşembe kanamalı bölge ölçemeyeceğim kadar azalmıs ama yatmaya devam dedi kalp atışımızıda vajinal dinletti çünkü başka bir dr boş gebelik demişti kendi dr um kafayı yememem için dinletti sağolsun kesmeizide kalp atısımızıda yolk kesemizide gördük teyeleri darısı tüm umutlz bekleyen haöişlerin nbaşına rabbim hayırlısyla hepimizin kucakalrını sağlıklı bebeklerle doldursun :nazar:

neyseki azalmış kanamaan,peki dıştan varmıydı kanama yoksa içerde mi sadece..çok geçmiş olsun,geçip gitsin biran evvel,sende dikkat etmişsin zaten,böyle devam et...ne zormuş anne olmak,insan yaşayınca anlıyor wallaa...
Bebeğimizin kalp atışını gördük ablaları, duydukta. yani bu kalp atışı demese doktor anlamayacaktım o ayrı.
herşey normal ilerliyormuş, bana göre 6+3 haftlık, doktora göre ise 5+6 haftalık.
Ben şu anda elevit kullanıyorum, 4. aya kadar da devam edecekmişim.
Düzenli balık tüketiyorum ama yediğim balıkların gerçekten ne kadar iyi olduklarını bilemiyorum, umarım yeterli omega 3 alıyorumdur.

ooo hadi canım gözün aydın..bize de nasip eder inşallaah en kısa zamanda...balık tüketmek çok iyi ama bunun yanında cevizde omega3 var,onu da bol bol ara ögünlerde tüketebilirsin canım...hatta yanına bir y.kaşığı kadar da siyah kuru üzüm de olursa da demirini almış olursun...yerimseniben

günaydınnn arkadaşlarrrr
bana doktor metpamid verdi buşantı için onu içiyorum biraz iyiym

bu arada 3 kilo vermişim şimdiden

günaydınnn arkadaşlarrrr
bana doktor metpamid verdi buşantı için onu içiyorum biraz iyiym

bu arada 3 kilo vermişim şimdiden

mide bulantıların ne zaman başladı senin.. bende az az var... ama psikolojikmi bilmiyorum.. akşamları başlıyor genelde... akşmaları birde uykuya doyamıyorum... koltukta uyumak hiç adetim değildi tv karşısında saat 9,30 da uyuyakalıyorum.. ben bu uyku ile kilo alırım kesin...

canım ya gittim sağlık ocağına ama hiç ilgilenmediler bebek 8 haftalık olmadan sağlık ocağında bakmıyorlarmış sinir oldum enazından buhaftalarla ilgili bilgi verselerdi ya.yapıcak bişi yok zaten 24 ü doktor kontrolu var ama 8 haftadan sonra kesın gel kayıt yapıcaz dediler....ben buarada sıcaktan dayanamdım saçımı kestirdim batıl inanca göre bebeğin ömrünü kısaltırmış ama ben ınanmıyorum böle şeylere.bıyandanda içimdede kalmadı değil şüphe...
Yok canım ya hiç duymadım böyle bişey, batıl inanç, üstünde durma, allah bilir herşeyi. canını sıkma böyle şeylerle, insanlar zararlı olduğu halde boya yaptırıyor, sigara içiyor, alkol alıyor, ilahi sende saç kestirmeyle ne olacak. 9 ay saçımız uzayacak mı, bende düşünüyorum kestirmeyi.
benımde senın gibi canım özel bişi çekmiyor ve benımde karnımın şişkinliği rahatsız edıyor meyve falan da yıyemıyorum buyuzden hiç. bende kızım olsun istiyorum aslında iki durum içinde isimlerimiz hazır.kız olursa MELEK oğlan olursada TUNA istiyoruz allah nasıp ederse.
benimde canım özel bişey çekmiyor, oh oh bebişin isimleride hazır, allah gönlüne göre versin.
benımde merak ettiğim vajinal ultrason can yakıyormu ve şekli nasıl?doktor yapalımmı derse enazından ne şekil olduğunu önceden bıleyım :)))

ben daha öncedende girdim gayet normal, bi üstüne bez seriyorsun, arkdaşların anlattığı gibi, bişey takıp, jel sürüyorlar, içine takınca bişey hissetmiyorsun zaten. Zaten bebeği görme heycanından oranın sıkıntısı aklına gelmez, daha doğum yapacaksın.

mide bulantıların ne zaman başladı senin.. bende az az var... ama psikolojikmi bilmiyorum.. akşamları başlıyor genelde... akşmaları birde uykuya doyamıyorum... koltukta uyumak hiç adetim değildi tv karşısında saat 9,30 da uyuyakalıyorum.. ben bu uyku ile kilo alırım kesin...

6+1 dim bende bulantı başladığında.
bende gündüz asla uyuyamayan biriyim
istesemde uyuyamam ama bana uyku basıyor
sürekli yatayım istiyorum

bende akşam 5.30 da işten eve gidiyorum, yatak odasınsa üstümi çıkar çıkarmaz yatıyorum, 1 saat falan uyuyorum. sonra zor toparlıyom kendimi. Benimde mide bulantılarım daha yok, 5+6 yım ben. daha kalb atışlarını dinlemedik. haftaya cuma dinleyeceğiz. her gün biraz daha sabırsızlanıyorum.

hahahah ayyy gercekten cok güldüm yaaaa arkadaşım ama dediğin doğru tesadüftür bu bencede.takmıyorum kafama canım allah bilir herşeyi sonuçta...

ben daha öncedende girdim gayet normal, bi üstüne bez seriyorsun, arkdaşların anlattığı gibi, bişey takıp, jel sürüyorlar, içine takınca bişey hissetmiyorsun zaten. Zaten bebeği görme heycanından oranın sıkıntısı aklına gelmez, daha doğum yapacaksın.

siz daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmediniz mi? Vajinal ultrason yaptırmadınız mı hiç? Ay ben ne çok şey yaşamışm yaaa :KK43:(((((

kızlar sormak istediğiniz bişey olursa sorun ... Ultrason , ofis histeroskopisi, laporoskopi, rahim filmi... Of offff... Kendime üzüldüm şimdi ama :)))

kızlar yaa, benim dün akşamdan beri başım ağrıyor...dün ılık bir duştan sonra uyudum
biraz geçmişti ama sabah yine baş ağrısıyla uyandım,hala da çekiyorum...mafoldumben
eşime masaj yaptırdım akapunktur yaprım ama fayda etmedi...
hamilelikten midir acaba buda? başı ağrıyan varmı?

bende akşam 5.30 da işten eve gidiyorum, yatak odasınsa üstümi çıkar çıkarmaz yatıyorum, 1 saat falan uyuyorum. Sonra zor toparlıyom kendimi. Benimde mide bulantılarım daha yok, 5+6 yım ben. Daha kalb atışlarını dinlemedik. Haftaya cuma dinleyeceğiz. Her gün biraz daha sabırsızlanıyorum.

bende 5+4 üm. Pazartesi gideceğiz ama sanırım kalp atışlarını duyamayız... Bu durumda erken oluyor galiba ...

X