- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
canım ya söylediğim iyi oldu, tam bende haftaya cuma 7+1 olacam. yani duymak garanti olsun diye bekliyorum. öyle heycanlıyım ki, sen nasıl bekledin.
Yok canım ya hiç duymadım böyle bişey, batıl inanç, üstünde durma, allah bilir herşeyi. canını sıkma böyle şeylerle, insanlar zararlı olduğu halde boya yaptırıyor, sigara içiyor, alkol alıyor, ilahi sende saç kestirmeyle ne olacak. 9 ay saçımız uzayacak mı, bende düşünüyorum kestirmeyi.
benimde canım özel bişey çekmiyor, oh oh bebişin isimleride hazır, allah gönlüne göre versin.
ben daha öncedende girdim gayet normal, bi üstüne bez seriyorsun, arkdaşların anlattığı gibi, bişey takıp, jel sürüyorlar, içine takınca bişey hissetmiyorsun zaten. Zaten bebeği görme heycanından oranın sıkıntısı aklına gelmez, daha doğum yapacaksın.
siz daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmediniz mi? Vajinal ultrason yaptırmadınız mı hiç? Ay ben ne çok şey yaşamışm yaaa(((((
kızlar sormak istediğiniz bişey olursa sorun ... Ultrason , ofis histeroskopisi, laporoskopi, rahim filmi... Of offff... Kendime üzüldüm şimdi ama :)))
günaydınnn arkadaşlarrrr
bana doktor metpamid verdi buşantı için onu içiyorum biraz iyiym
bu arada 3 kilo vermişim şimdiden
aynen bi arkdaşta böyle dedi, gidersin duymazsın panik olursun dedi, bende bekliyom.yani olabildiğince geç gitmek her zaman daha iyidir.
çünkü kalp atrışları daha gelişmediyse duyamayınca bu sefer kafamda çok kurucam.
acaba yaşamıyormu diye.
ama 7+1 de dayanamadım artık:)
insan çok merak ediyor gerçekten.. çok güzel duygular bunlar.
haklısın tabi canım daha bu işin doğumu var allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
yok canım ya, üzülme ben arkdaşa yazdım, ben girdim vazinal ultrasyona, tam bu ay rahim filmi yapacaktım, bebişim geldi, tedavi başlıyacakken, sen tüp bebekdi, o yüzden mecbuen o aşamaları yaşaman lazım. Bende çok araştırma yaptım, hepsini biliyorum. çok sıkıntı çekmişsindir. Bebişini hayırla kucağına al canım, allaha emanet olsun, hepimizinki.
Ama inan yinede şanslısın ve şükret, bi arkadaşımda çok sıkıntı çekti tüp bebek sıkıntısını bilirim. çiş tutma falan, onunki tutmadı, şimdi başka bi arkdaşımın sonucunu bekliyoz. Inşallah onunki tutar, bi tutsa onuda nisan annesine getirecem.
yok canım ya, üzülme ben arkdaşa yazdım, ben girdim vazinal ultrasyona, tam bu ay rahim filmi yapacaktım, bebişim geldi, tedavi başlıyacakken, sen tüp bebekdi, o yüzden mecbuen o aşamaları yaşaman lazım. bende çok araştırma yaptım, hepsini biliyorum. çok sıkıntı çekmişsindir. bebişini hayırla kucağına al canım, allaha emanet olsun, hepimizinki.
ama inan yinede şanslısın ve şükret, bi arkadaşımda çok sıkıntı çekti tüp bebek sıkıntısını bilirim. çiş tutma falan, onunki tutmadı, şimdi başka bi arkdaşımın sonucunu bekliyoz. inşallah onunki tutar, bi tutsa onuda nisan annesine getirecem.
günaydın...bulantı için hap mı verdi doktor...
normalde vermezler diye biliyordum...
3 kilo mu verdin,hadi yaa okadar çok bulantın var yani,
ee ozaman hiçbirşey yemiyorsun sen..
bizde bugün tam 6 haftalık olduk tabi sata göre,yarın öğrenecez inş.tam
henüz bulantım yok,belki olmaz..ama biryandan da kilo alma fobisi başladı bendeekafamçokkarıştı
aynen bi arkdaşta böyle dedi, gidersin duymazsın panik olursun dedi, bende bekliyom.
babyciği nasılsın canım, görüşemiyoz pek.
hanımlar bende geldim , sat 11.07.2010 tdt 17.04.2011
hanımlar bende geldim , sat 11.07.2010 tdt 17.04.2011
iyi canım senin adına sevindim ama iyi karar vermişsiniz. Doktorlar bazen 1 yıl deneyin öyle gelin diyorlar, hatta biz 1 yılı bekliyorduk, 1 yılınsonunda oldu. 2 yıllık evliyim bende.1 senelik evliyim... Inan hiç anlamadım evliliğimi her ay kadın doğum doktorundaydım... Habire bişeylere baktırdık... Bende ararken sorunu ki kısmen benimde sorunum vardı.. çikolata kisti ameliyatı polip ameliyatı felan geçirdim... Onları atlattık noluyo derken eşimin morfojojisi sıfır çıktı... Zor günlerdi gerçekten... En zoru o günlerdi .. Tüp bebek tedavisine başlayınca ben bu iş olucak dedim... Neden se ben hep tüp bebek ile çocuk sahibi olucağımı düşünürdüm eskiden beri.. Anlayacağım belkide ilk denemede pozitifi gördüm diye çok zorlanmadım ben... Inşallah arkadaşında tez vakitte gelir...
internetden bakıyorum ben. öyle hesaplıyorum. hatta hafta hafta hamilelik var onlarıda okuyorum ne yapmalıyım diye.bende senın gibi bugun 5+6yım yarın tam 6 haftalık olucak bebişim bende acaba yanlışmı hesaplıyorum dıyordum ama senınde hesaplar böle cıkıyor demek.amaaannn yaa zaman hıc gecmıyor sankı yaa ben bıanönce doktora gitmek istiyorum 1 hafta gectı gidişimizin üstünden ya sankı unuttum hamıle oldugumu doktora gitmeyınce eksiklik oluyor sanki hihihi:))))
bendede iştah patlaması oldu, sanırım bizim bulantılar 6haftadan sonra başlayacak.evet çünkü bnm sadece sabah falan değil 24 saat bulantım var maalesef.
eğer dahada fenalaşırsan gel serum takarız dedi.
sadece çorba içebiliyorum oda biri yaparsa içiyorum.bide çubuk kraker yiyorm
kendi yaptığımdan miğdem bulanıyor
normalde iştahlı biriydim.
inş. olmaz cnm çünkü çok zor.
ahh keşke ysemde kilo alsam...:Saruboceq:
iyiyim canım cok sağol hersey yolunda cok şükür böle gıderse rahat bır gebelık gecırıcem sanırım:))))
iyi canım senin adına sevindim ama iyi karar vermişsiniz. Doktorlar bazen 1 yıl deneyin öyle gelin diyorlar, hatta biz 1 yılı bekliyorduk, 1 yılınsonunda oldu. 2 yıllık evliyim bende.
internetden bakıyorum ben. öyle hesaplıyorum. hatta hafta hafta hamilelik var onlarıda okuyorum ne yapmalıyım diye.
bendede iştah patlaması oldu, sanırım bizim bulantılar 6haftadan sonra başlayacak.
inşallah canım, inşallah böyle gider. dediğin gibi, ultrasyona gireceğim günleri iple çekiyoz. sen benden önce duyacaksın. ne zamandı randevun.
evet, rendevu cuma olduğu için bekliyeceğiz. ama senide heycanla bekliyeceğim canım.ayın 24 ünde canım haftaya salı günü yani.bence sende duyabılırsın ogun gıdersen ama senın randevu benden sonramı canım?
belkide olmaz bulantın cnm.belli olmaz yani. herkezde olucak diye bişey yok..
neysehh ben biraz evi toplamaya çalışim
snra görüşrüz...
Samsunluyum , teşekkür ederim.çitlembik nerelisin sen? Bizim orada bir yemişin adıdır çitlembik o yüzden sordum...hayırlı olsun bu arada..
hoşbulduk canımaramıza hg cnm