- 12 Ağustos 2010
- 844
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
allahım sen bebeğimi koru ya rabbim onu bana bağışla inş bişey olmazda haftaya görürüm canımı
slm kızlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu çok korktum 2 gebeliğimdede böyle olmuştu buda öyle olcak diye çok korkuyorum doktora gittik bugün sabah kesemizi cuma görememişti bugün gördü fakat bebişimizi henüz göremedik haftaya randevu verdi inş bişey olmaz bebeğime çok üzgünüm
inşallh tatlım aile hekiminede gösterdim sonucu ıda bence hamilesin dedidoktor milleti işte
kaç gün geçtiki senin?
hıı bi terslik varsa inşallah dış gebelik değildir o
ama benim bildiğim usgde bakar keseyi göremezse dış gebelikten bahseder
allah kimsenin başına vermesin.
Allah hakkında hayırlısını versin canım.
aman tatlım boşver sen endişelenme başka bir dr da bana boş gebelik demi ve bebeğimi almaya kalkmıstı sağlık bak. na şikayet ettik bir daha ki gidişindede seni üzerse dr unu değiştir dış gebelik bhcxg den alaşılmaz benim bildiğim usg de keseyi görmeden ne alaka yani
inşallah canım içini ferah tut keseyi görmüşsünüz ne güzel bende yarın görürüm inşallah.
ewt şükür kesemizi gördük. vajinal bakalım bebeğide görürüz dedi ama istemedim ben alttan baktırmayı düşünmüyorum bi terslik olmadığı sürece. karından bakcak bakalım haftaya kadar istirat et dedi okadar her hangi bişeyde vermedi
canım evet geç döllenme benim yumurtlama dönemim adetin ilk gununden itibaren 15-20 .günelr arasıydı normal kadınalrda bu 10-15 .gunlerdir
selam canim tesekkur ederim sen de insallah.....
angel saund bir doppler cihazi diye geciyor jeli var doktor jeli gibi kulaklik var
jeli surup doktorun yaptigi gibi neredeyse bulup kulakliktan dinleyebiliyorsun
ben ilk hamisligimde bebek hareket etmedi mi endiselendim mi hemen dinlerdim
cok rahat ettim yoksa zirt virt doktora nasil gideriz ki bunda daha denemedim kucuk
oldugu icin ama yarin bir bakayim duyabilecek miyim??? sen nasilsin onun haricinde
bulanti aserme var mi birseyler....opuyorumnanaktan
Sağol canım değerler iyi çıktı, tiroitler falanda varmış içinde, bi kısmıda bugüne kaldı, hepsi yetişmemiş. Akıntı normalmış canım, hemşire dediki sık sık çamaşırını değiştir, sakın bakteri üretmesin dedi. ben zaten sık değiştiriyom, günde 2 taneden 3 'e çıkardım. Bol su iç dedi.
Benmide çin takviminde erkek gözüküyor, limon yiyorum bende, bizim burda ekşi yiyen arkadaşların oğlu oldu, ben mevlam nasıl münasip görürse uygundur benim için, sağlıklı sıhatli olsun yeter, bende çok acıkıyorum, şimdiden kilo almaya başladım, hayırlı bi hamilelik geçiririz inşallah. Sen doktora ne zaman gidecektin canım.
kizlarrrr cin takvimine gore yine oglum oluyormus bakalim bakalim dogru mu?????
bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
Merhaba anneler;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:
slm kızlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu çok korktum 2 gebeliğimdede böyle olmuştu buda öyle olcak diye çok korkuyorum doktora gittik bugün sabah kesemizi cuma görememişti bugün gördü fakat bebişimizi henüz göremedik haftaya randevu verdi inş bişey olmaz bebeğime çok üzgünüm
iğne vermedi ama ecopirin verdi onu kullanıyorum sanırım buda pıhtılaşma içindi. neden araştırıldı genetik olarakta diğer hastalıklar bakımındanda ama temiz çıktı herşey
zeynep daha önceki düşüklerinin sebebi bulundumu
genetik testlerin yapıldımı? kan pıhtılaşması olmasın sende
benimde kayıplarım var ve bende kan pıhtılaşması var
hergün iğne ve aspirin kullanıyorum.
sanada önlem olarak aspirin vermeleri lazımdı
doktoruna danış istersen ama zaman kaybetme.
cnm dikkat et kendine bol bol dinlen.iş yapma mümkün olduğunca kalkma yerinden.keseyi görmüşsünüz şükür kaç haftalık hamilesin cnm?
iğne vermedi ama ecopirin verdi onu kullanıyorum sanırım buda pıhtılaşma içindi. neden araştırıldı genetik olarakta diğer hastalıklar bakımındanda ama temiz çıktı herşey
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
hı iyi ecoprin aspirin zaten.
yani senin yaptırdığın testler arasında Protein C, Protein S, MTFHR, Faktör V gibi testler varmıydı ?
dinleniyorum iş falanda yapmıyorum 6+2 deyiz cnm
seninde mi kanaman var cnm? keseyi gördün mü doğru hesaplamışsın 6+4 desinaamn dikkaet et canım bende evdeyim yatıyorum genelde haftaya kontrolumuz var dr rapor verdi bana da bakalım haftaya gene vericek mi rapor ?
kızalr bişi sorucam biz perşembe gunu 5+6 idik bugun 6+4 müyüz hesaplayamadım
pardon cnm ya hepsi var. yalnız mtfhrde taşıyıcı birey yazıyo ne oluyoki bu doktor önemli değil dedi diye önemsemedim bende
seninde mi kanaman var cnm? keseyi gördün mü doğru hesaplamışsın 6+4 desin
pardon cnm ya hepsi var. yalnız mtfhrde taşıyıcı birey yazıyo ne oluyoki bu doktor önemli değil dedi diye önemsemedim bende
Kızlar Merhaba,
bende bu gün kalp atışını duymaya gideceğim. bakalım sonrası için doktor neler önerecek.
Şükür bulantım filan olmuyor, uyku hali ve göğüs ağrısından başka birşeyim yok çok şükür.
İlaç olarak sadece elevit vitamin olıyorum. Belki normal jinekoloğa gidince o farklı vitaminler verir. Omega3 ve magnezyum içildiğini duymuştum hamilelikte.