- 31 Temmuz 2010
- 354
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
bundan önceki gebeliğimde bhcg düşmeye başlamıştı sonra düşük oldu o zaman 65 çıkmıştı şimdide çok korkuyorum gene aynı şeyler olacak diye yarın 1000i geçmesi lazım değilmi inşallah değer katlar.
Canım değerlerine göre görebilirsin gibi gözüküyor ama bikaç gün bekle istersen.Göremessen üzülürsün çünkü. Evet seninki erken döllenme olmuş. Benimkide geç döllenme:)) 4 gün geç yumurtlamışım bu ay
Kızlar Merhaba,
bende bu gün kalp atışını duymaya gideceğim. bakalım sonrası için doktor neler önerecek.
Şükür bulantım filan olmuyor, uyku hali ve göğüs ağrısından başka birşeyim yok çok şükür.
İlaç olarak sadece elevit vitamin olıyorum. Belki normal jinekoloğa gidince o farklı vitaminler verir. Omega3 ve magnezyum içildiğini duymuştum hamilelikte.
evet canım folic plus içiyorum...bende hamile kalmadan önce 1,5-2 aya yakın içiyordum ama günde 1 tane alıyordum..şimdi 3 tane alıyorum...kilo aldırma etkisini ilk defa duydum hemen dr.a sormam lazım,çünkü çok rahatsızım 1 haftada bel bölgemin şekli değişti...
bende de tam tersi deli gibi sivilce çıkıyor hamile kaldığımdan beri..bu durumda folbiol daha da mı tetikler?
tabiki en doğrusu besinlerden almak ama ne yazıkki yeterli miktarda alamıyoruz ne yesek..
tatlişoğlum benide listeye eklermisin.
sat: 22 temmuz doğum tarihi: 28 nisan
buarada yapmış olduğun bu liste senin için baya zor olur
tablo şeklinde olsaydı daha kolay olurdu
2011 mart annelerinin listesini kopyalayıp bizim bilgilerimizi yazabilirsin diye düşünüyorum
azizede sana yardım etcekti sanırım.
yani tabi zahmet olmazsa ve musaitsen
şimdiden ellerine sağlık canım.
herkesin ilk bebeğimi benim ikinci bebeğim olacak inşallah
canım senide listeye ekledim .tablo şeklinde listeyi azizeye sordum onada bir arkadaşı yapmış.kendisi yapmamış.kopyala yaıpıştır denedim oda olmadı.eğer sizlerden bilen varsa yardım etsin yapalım. ilerleyen zamanlarda herşey biraz daha hepimiz için netleşince diğer bilgileride eklemeyi düşünüyorum şu dönemleri atlatalım hepimiz hayırlısı ile kalp atışlarını duyalım inş sonra biraz daha düzenleme yapacağım başka önerileriniz varsa yapmaya çalışayım...
teşekkür ederim canım
valla bende bilmiyom nasıl yapılır?
e azizenin o arkadaşı bizede yapsın ne var
çok hayıra geçer valla.
azize bildiğim kadarıyla editör
yaptırabilir sanırım.
senin tickerini özelden atmıştım düzelt istersen.
canım onu denedim ama o tickerde seninki gibi görünüyor 3 haftalıkkafamçokkarıştıo çok daha geride o yüzden bu 3 gün ilerde ama olsun dedim .senide fazla yormak istemiyorum. belkide son adet tarihi o tickerde bunu gösteriyordur.ben gebelik.org da hesapladığımda 3 gün önce gösteriyor.
canım onu denedim ama o tickerde seninki gibi görünüyor 3 haftalıkkafamçokkarıştıo çok daha geride o yüzden bu 3 gün ilerde ama olsun dedim .senide fazla yormak istemiyorum. belkide son adet tarihi o tickerde bunu gösteriyordur.ben gebelik.org da hesapladığımda 3 gün önce gösteriyor.
diğerini silip yenisini yapıştırcaksın
o şekilde yaptın dimi?
yoksa olmaz
günaydın kızlaaar a.s.
biz perşembe günü gidecez ve inşalaah keseyi görecez...geçen hafta bugün gitmiştim
görememiştik..umarım şimdi görürüz ve bir problem yoktur..
kalp atışlarını duyamayız ama heralde,6+1 olacam gittiğimde,7 haftalıkken mi duyuluyor?
bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
Merhaba anneler;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:
Topiğimiz nekadar yavaş ilerliyo.. boshayallersmile
kimse konuşmuyo
Kızlar Merhaba,
bende bu gün kalp atışını duymaya gideceğim. bakalım sonrası için doktor neler önerecek.
Şükür bulantım filan olmuyor, uyku hali ve göğüs ağrısından başka birşeyim yok çok şükür.
İlaç olarak sadece elevit vitamin olıyorum. Belki normal jinekoloğa gidince o farklı vitaminler verir. Omega3 ve magnezyum içildiğini duymuştum hamilelikte.
merhabalr
bende inşallah nisan annesi olacağım
sat 14 temmuz
dün hcg baktırdım 52 çıktı
doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi
yarın tekrar gidecem çok endişeliyim
inşallah bi sıkıntı yoktur canım
doktorunda bi tuhafmış valla tamam geç döllenmeden bahsetde
usgye girdinmi bilmiyorumda
daha usgye girmeden dış gebelikten nasıl bahsederki?
güzel haberlerini bekliyoruz canım
direk söylediği dış gebelikti
geç döllenmede olabilir dedi ama çok ihtimal vermedi bile
sinir etti beni
usg falan bakmadı
Canım dediğim gibi değerin 700'ün üzerinde çok iyi. 65 az mesela yükselmiyeceği anlamına gelmez ama genellikle kimyasal gbeliklerde görülen değerler bunlar. Benim 347 çıkmıştı örneğin ben 3 gün sonra keseyi gördüm. Doktor göremeyebiriz bu normal endişelenecek bir şey yol demişti ama görmüştük. 6mm di henüz.10 gün sonra gittiğimizde 24mm olmuştu. Yüreğini ferah tut canım. olumunekankayizsmile