2011 Nisan Anneleri

Canım dediğim gibi değerin 700'ün üzerinde çok iyi. 65 az mesela yükselmiyeceği anlamına gelmez ama genellikle kimyasal gbeliklerde görülen değerler bunlar. Benim 347 çıkmıştı örneğin ben 3 gün sonra keseyi gördüm. Doktor göremeyebiriz bu normal endişelenecek bir şey yol demişti ama görmüştük. 6mm di henüz.10 gün sonra gittiğimizde 24mm olmuştu. Yüreğini ferah tut canım. olumunekankayizsmile

bencede bekleyim.
benim daha önceki kaybımda bebeğim hep bir hafta 10 gün geriden giderdi
çok üzülürdüm, gebeliği önden gidenlere çok imrenirdim.
inşallah bu sefer önden giderim hep

inşallah güzel haberlerle dönersin canım kaydirigubbakcemile5
vitaminler için çok erken değilmi ilk üç ay sadece folik asit yeterli diye biliyorum
4.aydan sonra elevit demir hapına falan başlanıyo.
Omega3 ekstra bişey, düzenli balık tüketiyosan ona hiç gerek yok.

canım bel bölgenin kalınlaşması çok normal. Benim belim normalde vücuma göre çok incedir. Ama benimde belim kalınlaştı. Kilomda önemli bir değişiklik olmadığı halde kotlarımın belleri sıkıyor. Hafifde göbeğim çıkmaya başladı.Yakında hamile pantolonu giymeye başlıcam sanırım. :)) Folbiole gelince sivilcelerini tetikler mi bilemem. Ama bazı gebelerde sivilce çıkıyormuş.Bu haftalarda çıkması normal diye okumuştum.

canım senide listeye ekledim .tablo şeklinde listeyi azizeye sordum onada bir arkadaşı yapmış.kendisi yapmamış.kopyala yaıpıştır denedim oda olmadı.eğer sizlerden bilen varsa yardım etsin yapalım. ilerleyen zamanlarda herşey biraz daha hepimiz için netleşince diğer bilgileride eklemeyi düşünüyorum şu dönemleri atlatalım hepimiz hayırlısı ile kalp atışlarını duyalım inş sonra biraz daha düzenleme yapacağım başka önerileriniz varsa yapmaya çalışayım...

benimde çin takviminde kız görünüyor.oğlumda baktğımda tutmuştu. bakalım bunda sonuç ne olacak?sağlıklı olsunda önemli değil aslında ama yinede insan merak ediyor işte..
benim bildiğim kadarıylada ekşi yediğin zaman kız olma ihtimali daha yüksek ben şuan ikisinede çok düşkün değilim bakalım ne olcak::))

teşekkür ederim canım
valla bende bilmiyom nasıl yapılır?
e azizenin o arkadaşı bizede yapsın ne var
çok hayıra geçer valla.
azize bildiğim kadarıyla editör
yaptırabilir sanırım.
senin tickerini özelden atmıştım düzelt istersen.

canım onu denedim ama o tickerde seninki gibi görünüyor 3 haftalıkkafamçokkarıştıo çok daha geride o yüzden bu 3 gün ilerde ama olsun dedim .senide fazla yormak istemiyorum. belkide son adet tarihi o tickerde bunu gösteriyordur.ben gebelik.org da hesapladığımda 3 gün önce gösteriyor.

yoo dün olmuştu.
yemeğe iniyom şimdi ben tekrar yapar özelden atarım sana.

diğerini silip yenisini yapıştırcaksın
o şekilde yaptın dimi?
yoksa olmaz

günaydın benimde dun gece farketiim gögüslerim dolmus uçları kocaman olmus ben 5 günlük gecikmeyle bhcg yaptırdığımda 873 çıkmıstı (31 temmuz) 5 agustosta gittiğimde keseyi gördük 12 agustostada kalp atısını duyduk ve geç dööelnemiş sanırım bizimkide usg de inmternete göre 1 hafta geç çıktı ama kuzenim ve diğer arkadaşlarım kokrmamam gerektiğini söyledi onlarında öyle çıkarmış sapsağlam şekermi şeker bebekleri var hiç takılmayın o konuya kızlar sağlıklı mı önemli olan o
bende dun gece 12 saat uyudum ve çok iyi hissediyorum kendimi. bugun bulantım yok akşam baya vardı ama şükür sabah olamdı gun içinde ne zaman olacağı belli olmuyor gerçi ben kilo almadım henüz belimde vs kalınlaşmada yok gögüs büyüdü az bişi sadece ondada sütyenlerim tam oturdu eskiden bol kalırdı 53 kg ile hamile kaldım az ve sık yiyorum asla hamurişi yemiyorum tatlı zaten adını bile duymak tişksindiriyor hep ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyorum çin takvimine göre kız gözüküyor inşallah bakalım sağlıklı olsunda valla pamuğum ya doğsun totosunu ısırcam opuyorumnanaktan

merhabalr
bende inşallah nisan annesi olacağım
sat 14 temmuz
dün hcg baktırdım 52 çıktı
doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi
yarın tekrar gidecem çok endişeliyim

hadi bakalim keseyi gor ama kalp atislari icin ben 6+5 te gormustum gorulebilirmiste
iste bebekten bebege degisebiliyormus isallah gorebilirsin...

bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.

isallah gorebilirsin canim pozitif dusun....

gozun aydin canim doktora dinleyip dinlenmek lazim dinlen deyince yoksa allah
korusun....

Topiğimiz nekadar yavaş ilerliyo.. boshayallersmile
kimse konuşmuyo

aaaa sekerim konusuyoruz isteeeee opuyorumnanaktan

hadi bakalim canim pit pitlari duyda gel... normal jinekolog da sadece
elevit veriyor en azindan benim dr oyle verdi.....

merhabalr
bende inşallah nisan annesi olacağım
sat 14 temmuz
dün hcg baktırdım 52 çıktı
doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi
yarın tekrar gidecem çok endişeliyim

inşallah bi sıkıntı yoktur canım
doktorunda bi tuhafmış valla tamam geç döllenmeden bahsetde
usgye girdinmi bilmiyorumda
daha usgye girmeden dış gebelikten nasıl bahsederki?
güzel haberlerini bekliyoruz canım

direk söylediği dış gebelikti
geç döllenmede olabilir dedi ama çok ihtimal vermedi bile
sinir etti beni
usg falan bakmadı

direk söylediği dış gebelikti
geç döllenmede olabilir dedi ama çok ihtimal vermedi bile
sinir etti beni
usg falan bakmadı

doktor milleti işte
kaç gün geçtiki senin?
hıı bi terslik varsa inşallah dış gebelik değildir o
ama benim bildiğim usgde bakar keseyi göremezse dış gebelikten bahseder
allah kimsenin başına vermesin.
Allah hakkında hayırlısını versin canım.

aman tatlım boşver sen endişelenme başka bir dr da bana boş gebelik demi ve bebeğimi almaya kalkmıstı sağlık bak. na şikayet ettik bir daha ki gidişindede seni üzerse dr unu değiştir dış gebelik bhcxg den alaşılmaz benim bildiğim usg de keseyi görmeden ne alaka yani

canım senin vajinal ultrasonlamı göründü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…