2011 Nisan Anneleri

ben karından gördm cnm.
5+2 de keseyi gördüm
yarında kalp atışı için gidicem bakalmm

selam bende 3 gündür test yapıyorum hepsinde silik çizgi var bugünkü daha belirgindi salı yada çarşamba kan testine gidicez inşallah bi aksilik yoktur 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim buda öyle olacak diye çok korkuyorum o yüzden kimseye söylemedim daha birde merak ettiğim bişey var benim SAT:20 temmuz adetlerim düzenli değil ama geçen ay 33. günde adet olmuştum bu ayda öyle olacaksa daha 1 hafta var adetime bu kadar erken çıkarmı testte yada ben erkenmi yumurtladım acaba?

herkese selam kızlara.s.
bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarsınız inş...

selam canım sen beni tanıyormuşsunopuyorumnanaktan
bende nisan annesiyim ve bu topiğe sık sık uğrayıp gelişmelere bakıyorum...
ama kalp atışını duyana kadar listeye girmek istemiyorum...

benim 3 düşüğüm var yani bu 4. hamileliğim ve buda kanamalı ve sorunlu geçiyor...
devamlı yatıyorum....diğerlerinde kalp atışı duyamadık şimdi sabırsızlıkla bunda olacakmı diye bekliyoruz...

benim 3 gündür bulantılarım başladı ve belirli bir zamnı yok gece gündüz devamlı bulantım var git gidede baya artıyor...
diğer 3 hamileliğimde olmamıştı inş bu iyiye işarettir...

canım hiç yazmadım ama hergün senin gelişmelerini takip ediyorum...
bende aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum...
allah yardımcın olsun...inş kısa zamnda bu sorunalr geçer ve sağlıcakla bebeşini kucaklarsın...

benim 2 tane düşüğüm var ilki 7 haftalık 2.si 4 haftalık ve şimdi çok tedirginim lavaboya gitmekten nefret eder oldum dua ede ede gidiyorum allahım ne olur kanamam olmasın diye. eşim kafana takma bu kadar diyo ama elimde değil. allahım yalvarıyorum sana bir an önce göster bana bebişimin kesesini ve kendini vede pıt pıt atan kalbini lütfeeeeennnnn...

yani kaç haftalıkken

cnm ben 25 temmuzda adet olmam lazımdı.olmadım ve 6 ağustosta gittiğimde keseyi gördüm. yani adet gecikmesinden 13 gün snra keseyi gördüm.
adet gecikmesinden 23 gün snrada yani yarın 23. günüm olucak. yani 7 haftalık olucam yarın. doktor kalp atışlarını göreebiliriz dedi

bende görmek istiyorum hayırlısıyla benim bugün günüm geçeli 11 gün oldu perşembe randevum var bakalım görecekmiyim eyvahedigeldismile

evet canim ben de kese gorundukten sonra 3 sayfa test ve idrar tahlili istedi
bakilmasi gereken testler bunlar allahtan benim hepsi normal cikti ben de ozel bir hastane de yaptirdim 80 tl odedim demek hastaneden hastaneye degisiyor fiyatlar.....

hayirli olsun oncelikle bebegin kalp atislarini duymak icin mesanenin bos olmasi
gerekiyormus ben once wc sonra muayene seklinde ve kalp atislarini duyamasam da
gordum cunku cihazda ses yoktu sadece gorduk pit pit atiyordu....

kızlar benimde adetime 1 hafta var sabah 3 tane test yaptım hepsindede silik çizgiyi gördüm bu kadar erken çıkmasına şaşırdım inşallah hamileyimdir.delikafadulden

ahhhh insallah hamilesindir hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz

ben de ilk hamileligin de lierac kullandim hic catlagim olmadi tavsiye ederim....

bende görmek istiyorum hayırlısıyla benim bugün günüm geçeli 11 gün oldu perşembe randevum var bakalım görecekmiyim eyvahedigeldismile

görürüsn -cnm inş.
bnde şimdi telaştayım acaba kalp atışları varmı yaşıyormu diye

bi yandanda midem çok bulanıyor yaşıyor galiba diyormm
yarın yazarm

görürüsn -cnm inş.
bnde şimdi telaştayım acaba kalp atışları varmı yaşıyormu diye

bi yandanda midem çok bulanıyor yaşıyor galiba diyormm
yarın yazarm

her devresi ayrı bi telaş. bende miğde bulantısı falan yokta baş dönmesi çok bide akşamları migdem çok yanıyo

ayy herkezin bi değişik
daha demin eşimle markete gittim sucuk kızartıyorlar
bni bi aldı bulantı dahada geçmiyor.

ayy herkezin bi değişik
daha demin eşimle markete gittim sucuk kızartıyorlar
bni bi aldı bulantı dahada geçmiyor.

inş bende olmaz bulantı ya zaten bi telaş bende ayy hayırlısıyla bii güzel haberi alsaydım ben dünyalar benim olcaktı. malum 2 düşük olunca böle oluyor

canım inşallah kalp atışlarını duyarsın. canım erkek infertilitesi olup senden tulniyden yardım görmeyen ve yeteeer den hayır duası almayan var mı ki. sen beni pek hatırlamasanda her gün seni arıyorum ne oldu kanaması durdu mu diye. inşallah duyacaksın pıtpıtları ve listemize gireceksin. hikayeni biliyorum ama bunun sonu kesinlikle diğerlerine benzemeyecek. ben bundan eminim. inşalah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
bu kadar cabukmu gıtcen canım yrn erken degılmı
ama hayırlısı olsun bende cuma gordum bende karından bı daha 15 gun sonra gıtcem
canım ben karından 6+3 te duydum. gerçi bizim tüp olduğu için geç döllenme muhabetti olmuyor. inşallah sende kısa zamanda duyarsın.
inşallah canım. bende bi bebişimi kaybettim endişeni anlıyorum. tuvalet işkencesini paylaşıyorum. bir türlü rahatlayamıyorum. inşallah 3 ayı bitirdikten sonra biraz rahatlarız.
hayirli olsun oncelikle bebegin kalp atislarini duymak icin mesanenin bos olmasi
gerekiyormus ben once wc sonra muayene seklinde ve kalp atislarini duyamasam da
gordum cunku cihazda ses yoktu sadece gorduk pit pit atiyordu....
canım karından yapılan ultrasonlarda (abdominal USG) daha net görüntü alabilmek için idrara sıkışık olmakta fayda var. vaginal ultrasonda ise tam tersine mesanenin boş olması gerekiyor. yoksa fena rahatsız ediyor. heralde senin vaginal ultrasondu.
aslında bebeğe fazla ısı gidiyor diye ses dinletmekten yana değil doktorlar ama şov olsun hem dinletip hem gösterdiler. rabbim hepimizin bebişlerini korusun opuyorumnanaktan

evet zynp06 benim vajinal ultrason oldu mesane bos oldu o yuzden sanirim
6+5 ti su an 7 oldu neyse ben de ilk gebeligimden bir alet var evde kendin kalp atislarini
duyabiliyorsun jel surup ilki cok kiymetli oldugu icin sizler gibi surekli
bebegimin kalbi atiyor mu iyi mi? diye merak eder dinlerdim ama onun icin de
biraz buyumesi lazim zaten su an zeytin tanesi kadarmis bebekciklerimiz....

zynp06 canim bir de tuvalete cikmakta zorlanirsan dr ilk gebeligimde de bunda da
suda eritilen magnezyum var ondan verdi baya iyi geliyor tuvalete cikmayi kolaylastirip
rahatlatiyor hatta kabizlik varsa gece 2 kutu kullan dedi istersen doktoruna bir sor
kabizlik buyuk sorun....

inş cnm benim rahat rahat hamileyim demek istiyorum artık bişey olur korkusuyla susuyorum ya bu nasıl bi ruh halidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…