- 12 Ağustos 2010
- 844
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
evet zynp06 benim vajinal ultrason oldu mesane bos oldu o yuzden sanirim
6+5 ti su an 7 oldu neyse ben de ilk gebeligimden bir alet var evde kendin kalp atislarini
duyabiliyorsun jel surup ilki cok kiymetli oldugu icin sizler gibi surekli
bebegimin kalbi atiyor mu iyi mi? diye merak eder dinlerdim ama onun icin de
biraz buyumesi lazim zaten su an zeytin tanesi kadarmis bebekciklerimiz....
vajinal ultrason istemdediğim için beklemekten başka çarem yok perşembeye kadar. karından bakıldığında görülmedimide alttan baktılar cnm?
ahhh canim benim ben de seni cok iyi anliyorum peki keseyi gorebildin mi?
yok alttan bakilinca daha net gorunebildigi icin tercih etti sanirim dr ilkinde de ayniydi
peki baya olmus gunun geceli kan da baktirdin mi?
daha göremdik kesemizi vajinal bakalım görürüz dedi doktor ama ben istemedim beklemedeyim yani
himmmm anladim canim hayirlisi olsun hayirlisiyla guzel haberini persembe
gunu aliriz ama umitsiz olma umitli ol dua ediyorum senin icinopuyorumnanaktan
tşk ederim cnm benim eksik olma inş mutlu mutlu haberlerle gelirim perşembe günü belki 2düşüğüm olmasa bukadar endişelenmezdim ama şükür kanamam yok ya tek tesellim bu.
evet isteeee ne guzel bak iyi taraflari da var sukurrrr....opuyorumnanaktan
umarim biran once herkes kalp atislarini duyar hamis muhabbetlerine geceriz ufaktan degil mi kizlarrrrr??????opuyorumnanaktan
canım açıkcası seni hatırlayamadım ama güzel dileklerin için çok sağol allah razı olsun....canım inşallah kalp atışlarını duyarsın. canım erkek infertilitesi olup senden tulniyden yardım görmeyen ve yeteeer den hayır duası almayan var mı ki. sen beni pek hatırlamasanda her gün seni arıyorum ne oldu kanaması durdu mu diye. inşallah duyacaksın pıtpıtları ve listemize gireceksin. hikayeni biliyorum ama bunun sonu kesinlikle diğerlerine benzemeyecek. ben bundan eminim. inşalah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
canım sen genetik araştırma yaptırdınmı ...birde kan pıhtılaşma testi?benim 2 tane düşüğüm var ilki 7 haftalık 2.si 4 haftalık ve şimdi çok tedirginim lavaboya gitmekten nefret eder oldum dua ede ede gidiyorum allahım ne olur kanamam olmasın diye. eşim kafana takma bu kadar diyo ama elimde değil. allahım yalvarıyorum sana bir an önce göster bana bebişimin kesesini ve kendini vede pıt pıt atan kalbini lütfeeeeennnnn...
cnm ben 25 temmuzda adet olmam lazımdı.olmadım ve 6 ağustosta gittiğimde keseyi gördüm. yani adet gecikmesinden 13 gün snra keseyi gördüm.
adet gecikmesinden 23 gün snrada yani yarın 23. günüm olucak. yani 7 haftalık olucam yarın. doktor kalp atışlarını göreebiliriz dedi
canım sen genetik araştırma yaptırdınmı ...birde kan pıhtılaşma testi?
daha öncede düşüğün olduğu için kendine dikket et bol bol dinlenmeye çalış...
yaptırdık cnm aklına gelen gelmeyen 2 ay süren hastane maratonunda her türlü testi yaptılar düşük araştırması için hematolojiden endokrine herşey normal çıktı kan pıhtılaşması olma ihtimali var dedi ve şuanda kan cıvıltıcı kullanıyorum zaten bakalım nasipse bunu kucağıma alırım inş
jel kullanan arkadaslar ılac sızde beyazmı yoksa kahvemı gelıyor
selam 2011 nisan anneleri ben de nasipse eğer sanırım 2011 nisan annesi olucam
14 ağustosta regl olmam lazımdı olmadım
10 ağustosta beta hcg 5,92 idi
bugün çok çok çok aşırı aşırı silik varla yok arası bi silik çizgi çıkar gibi oldu
öncden hep karbeyaz olurdu ikinci çizgi yeri şimdi yani yakını göremeyen biri göremez ama gözleri iyi gören biri görür o şekildi bi çizgi çıkar gibi oldu işte
doktora gitmedim daha
ben de ticker yapmak istiyorum ama liliypi babygaga babystrology buralardan nasıl yapıyorsunuz
benim ki olmuyor ticker factory olması lazımmış bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
varmı bi kolayı
merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
....................................SAT...............................................BDT
AYSU87......................25 haziran.............................2 nisan:CüvCüv:
EMİLYYYYYY..............27 haziran.............................3 nisan:CüvCüv:
TATLİŞOĞLUM..........28 haziran................................4 nisan:CüvCüv:
BALKUPUM...............28 haziran...............................4 nisan:CüvCüv:
LOLLİPOP83..............28 haziran...............................4 nisan:CüvCüv:
SİMTEN81................29 haziran................................5 nisan:CüvCüv:
LİFE_CİTY................29 haziran................................5 nisan:CüvCüv:
_MAİ_.......................1 temmuz.................................7nisan.. :CüvCüv:
NİLUFERMAS............1 temmuz.................................7 nisan:CüvCüv:
CATDOG.....................3 temmuz..............................9 nisan:CüvCüv:
SHE35........................3 temmuz..............................9 nisan:CüvCüv:
LANDSARC.................7 temmuz..............................13 nisan:CüvCüv:
KARAMEL86................7 temmuz..............................13 nisan:CüvCüv:
ZERDAL.......................8 temmuz.............................14 nisan:CüvCüv:
BABYBABY86..............8 temmuz..............................14 nisan:CüvCüv:
ZEYNEP0146................8 temmuz..............................14 nisan:CüvCüv:
DİLSERSERİN..............9 temmuz.............................15 nisan:CüvCüv:
ANGEL74....................10 temmuz............................16 nisan:CüvCüv:
KUZUCAN.....................12 temmuz...........................18 nisan:CüvCüv:
Hayırlı olsun canım gebeliğin allah tamamına erdirsin
bence bugün tekrar bi kanda baktır.
ticker yapmı burdan anlatması uzun istersen son satını söyle ben sana yapiverim bitane :))