2011 Nisan Anneleri

vajinal ultrason istemdediğim için beklemekten başka çarem yok perşembeye kadar. karından bakıldığında görülmedimide alttan baktılar cnm?

yok alttan bakilinca daha net gorunebildigi icin tercih etti sanirim dr ilkinde de ayniydi
peki baya olmus gunun geceli kan da baktirdin mi?

baktırdım tabi baktırmazmıyım 1gün geçince 80 çıkmıştı 4 gün sonra 556 ondan sonra bi 4 gün daha geçti 2846 çıktı değerim

himmmm anladim canim hayirlisi olsun hayirlisiyla guzel haberini persembe
gunu aliriz ama umitsiz olma umitli ol dua ediyorum senin icinopuyorumnanaktan

tşk ederim cnm benim eksik olma inş mutlu mutlu haberlerle gelirim perşembe günü belki 2düşüğüm olmasa bukadar endişelenmezdim ama şükür kanamam yok ya tek tesellim bu.

tşk ederim cnm benim eksik olma inş mutlu mutlu haberlerle gelirim perşembe günü belki 2düşüğüm olmasa bukadar endişelenmezdim ama şükür kanamam yok ya tek tesellim bu.

evet isteeee ne guzel bak iyi taraflari da var sukurrrr....opuyorumnanaktan
umarim biran once herkes kalp atislarini duyar hamis muhabbetlerine geceriz ufaktan degil mi kizlarrrrr??????opuyorumnanaktan

evet isteeee ne guzel bak iyi taraflari da var sukurrrr....opuyorumnanaktan
umarim biran once herkes kalp atislarini duyar hamis muhabbetlerine geceriz ufaktan degil mi kizlarrrrr??????opuyorumnanaktan

aynen katılıyorum sonra başlarız benimki hareket etti tekme attı allahım lütfen o günleri göster bize :Saruboceq:

canım açıkcası seni hatırlayamadım ama güzel dileklerin için çok sağol allah razı olsun....
bende inş bu sefer olacak diyorum...
stres çok önemliymiş dr lar stres yapmamam gerektiğini söylüyorlar
yeni yen ibaşardım pozitif bakmayı....inş böyle devam edebilirim...

canım sen genetik araştırma yaptırdınmı ...birde kan pıhtılaşma testi?
daha öncede düşüğün olduğu için kendine dikket et bol bol dinlenmeye çalış...

canım senle satt tarihimiz aynı ama ben 31 günde adet olduğum için senin benden önde gittiğini düşünüyorum....
inş yarın duyarsınız....
banada sata göre dr bir hafta sonra gel dedi ama benim adet uzun sürdüğü için biraz erken düşünüyorum...
bir yandanda eşim o gün müsait gitsek iyi olur...
bu salı gününe denk gelyor ne yapsam bilmiyorum...

canım sen genetik araştırma yaptırdınmı ...birde kan pıhtılaşma testi?
daha öncede düşüğün olduğu için kendine dikket et bol bol dinlenmeye çalış...

yaptırdık cnm aklına gelen gelmeyen 2 ay süren hastane maratonunda her türlü testi yaptılar düşük araştırması için hematolojiden endokrine herşey normal çıktı kan pıhtılaşması olma ihtimali var dedi ve şuanda kan cıvıltıcı kullanıyorum zaten bakalım nasipse bunu kucağıma alırım inş

testleri yaptırmakla iyi yapmışsınız...
kan pıhtılaşması olup olmadığı testlerde belli olmuştur...
eğer var ise iğnelerine çok dikkat et sakın bırakma...
yok pıhtılaşma yoksa dr bırak diyene kadar kullan yine....
pıhtılaşma olmayan ve tekrralayan düşükleri olanlarada veriyorlar bu iğneleri...
bebişini sağlıcakla kucaklarsın inş...

selam 2011 nisan anneleri ben de nasipse eğer sanırım 2011 nisan annesi olucam

14 ağustosta regl olmam lazımdı olmadım
10 ağustosta beta hcg 5,92 idi
bugün çok çok çok aşırı aşırı silik varla yok arası bi silik çizgi çıkar gibi oldu
öncden hep karbeyaz olurdu ikinci çizgi yeri şimdi yani yakını göremeyen biri göremez ama gözleri iyi gören biri görür o şekildi bi çizgi çıkar gibi oldu işte
doktora gitmedim daha

ben de ticker yapmak istiyorum ama liliypi babygaga babystrology buralardan nasıl yapıyorsunuz
benim ki olmuyor ticker factory olması lazımmış bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
varmı bi kolayı

günaydın kızlaar,
birkaç gündür girip şöyle yazılanları okuyup çıkıyorum fazla zamanım olmadığından..
görüyorum ki herkeste aynı şeyler yaşanıyor,bu çok güzel bir his...
benimde karnımda ve kasıklarımda kısa kısa kramplar ağrılar oluyor...özellikle yemek yedikten sonra oluyor,mide yanması da oluyor...
bende k.rengi akıntı olmadı ama rahat olduğum içinde pek dikkat etmiyorum kedime sanırım...gezmece tozamaca yapıyoruz bol bol kaydirigubbakcemile3

bu arada,bulantılarım henüz yok,ama karnım çok şişti sanırım gaz oluyor..
ben folic plus ın yaptığını düşünüyorum ama sizde benzer bir etki yapıyor mu?

göğüslerin dolgunlaştı baya ve hassaslaştı,ayrıca göğüs altım çok kaşınıyor,bir baktım pul pul kurumuş gibi olmui,acaba neden?

Hayırlı olsun canım gebeliğin allah tamamına erdirsin
bence bugün tekrar bi kanda baktır.
ticker yapmı burdan anlatması uzun istersen son satını söyle ben sana yapiverim bitane :))

Merhaba kızlar,
11 Temmuzdu son adet günüm ve 3 haftalık hamileyim,değerim 519 du yarın hastaneye gidicem,ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyor ve burda yazılanları okuyunca korktum düşük tehlikesine karşı falan.Kese aşağı yukarı salı günü gözükür dedi doktor yarın gidicez bizde.Listenize ebnide eklerseniz sevinirim ve İstanbul Avrupa tarafındahangi hastanelerde gidiyorsunuz ve memnuniyet dereceniz nedir?

şu listeye beni de ekleyin
19 temmuz sat
25 nisan beklenen doğum tarihi a.s.

Hayırlı olsun canım gebeliğin allah tamamına erdirsin
bence bugün tekrar bi kanda baktır.
ticker yapmı burdan anlatması uzun istersen son satını söyle ben sana yapiverim bitane :))

sağol canım teşekkür ederim
beta hcg değerim düşük diyemi öyle dedin
19 temuz sat
ama ben yapıyorum formata uygun değil diyor anlamadım sadece ticker factory denmi yapmak lazım başka istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…