2011 Nisan Anneleri

hoşbuldum cnm
allah kabul etsin cnm
bende dün gece geldim haftasonum baya kötüydü sürekli bulantı ve kusmayla geçti.şükür bugün iyiyim.
ben kalp atışlarını 7+3 te duydum cnm.ilk 5+0 da gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti.7 haftalıkken duyuluyo üstten ultrasonla.bana hiç alttan bakmadı daha

Anladım canım bende gitsem mi acaba diye düşündüm de yarın için ondan sordum.Mide bulantıların ne zaman başladı Aysucum?

Anladım canım bende gitsem mi acaba diye düşündüm de yarın için ondan sordum.Mide bulantıların ne zaman başladı Aysucum?

cnm benim bulantım herzaman olmuyo.arada bi tutuyo ama fena tutuyo.başından beri böle.ne yiyebiliyorum nede içebiliyorum sadece çubuk kraker yiyorum ogün.ama şükür geçti.
sende varmı bulantı?

Canım aciliyeti yok sen bu hafta içinde okumaya çalış kendini ne zaman ii hissedersen.Duasını cuma falan yaparız herhalde zaten truff arkadaşımız çarşambaya kadar gelemeyecek foruma...

aman ne sevindim kızlar... yoksa paçalarım tutuşmuştu.. ya bu arada ben de bazen tuhaf bi şekilde bulantı oluyo bazen de oooh hiç bişey yok gibiyim..siz de böle oluyo musunuz?özellikle havasız ve sıcak kalabalık bi yerdeysem ve sütyenim sıkıyosa bulantıdan kendmden geçiyorum.. afedersiniz ama geğirince rahatlıyorum.. yoksa kesin kusarım

Hoşgeldin canım iyiyiz işte dualarımızı bitirmeye çalışıyoruz..Sen napıyorsun??
Canım yaaa sen kalp atışlarını kaçıncı haftanda duymuştun veya duyan bayanlar ne zaman duydunuz???

denizcim ben tam senin bugünkü olduğun kadarken duydum..
yani 6+1 de,eğer bekleyebilirsen birkaç gün daha bekle istersen
garanti olsun,şöylee 7 haftalıkken filan :nazar:

cnm benim bulantım herzaman olmuyo.arada bi tutuyo ama fena tutuyo.başından beri böle.ne yiyebiliyorum nede içebiliyorum sadece çubuk kraker yiyorum ogün.ama şükür geçti.
sende varmı bulantı?

Canım bende de öyle istifta falan etmedim ama midem bi tuhaf kalkıyoo devamlı.Bi de iştahsızlık çok var yaaa ne yapacam bilmiyorum bebeğim beslenemez diye korkuyorumeyvahedigeldismile

Canım bende de öyle istifta falan etmedim ama midem bi tuhaf kalkıyoo devamlı.Bi de iştahsızlık çok var yaaa ne yapacam bilmiyorum bebeğim beslenemez diye korkuyorumeyvahedigeldismile

cnm bende iştahsızım bebeğim beslenemez diye düşünme ilk üç ay sende var olanlarla besleniyolarmış doktorum öle dedi bana.bende kilo vermiştim 2. kontrolümde.iştahının çok olmasına gerek yok zaten az ama yararlı şeyler yemeye bak.en önemlisi bu gerisi gereksiz kilo oluyo zaten.

denizcim ben tam senin bugünkü olduğun kadarken duydum..
yani 6+1 de,eğer bekleyebilirsen birkaç gün daha bekle istersen
garanti olsun,şöylee 7 haftalıkken filan :nazar:

Ayy canım benim bekleyeyim diyorum ama içim içimi de yiyor yani...Daha kan testleri falan da yapılmadı bana hiç hani ilk bi yapıyorlar yaa kansızlık falan filan...

cnm ben muaynaneye gidiyorum şuan tahlillerimide laboratuarda yaptırıyorum ama iyi bi hastane arıyorum hem ikinci bi doktor için hem doğum için hemde tahliller için.

ya tatlım tahliller çok pahalı devlet hastanesi bedava yapıyor kafam karıştı diyorum özelde normal ben doktoruma gitsem bide devlete gitsem hiç değilse tahlilleri yazdırırım devlete onun için yani ama her seferinde 2 kez ultrasona girmek sakat olmazmı ya kafam çok karıştı

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100
esrayagmur.........................100
esmakoker8585....................100
+______________________________
4394

arkadaşlar bende 200 tane okudum Allahım kabul etsin

ben özele gittim cnm.
ama ikili test için devlete gitmeyi düşünüyorum.
sen anadolu yakasındamısın

yok hayatım avrupa yakasındayım harika bi doktorum var medicana avcılarda onur bey ama hastane çok kazık özellikle tahliller de doktordan vazgeçemiyorum ve doğumu orda yapmak istiyorum sadece bu tahlil işi kasıyor beni acaba hem devlete hem özele gitsem tahlilleri devlete yazdırsam offf 2 kez ultrasona girmek zorunda kalıcam oda bebeğe zarar verirmiki

yok hayatım avrupa yakasındayım harika bi doktorum var medicana avcılarda onur bey ama hastane çok kazık özellikle tahliller de doktordan vazgeçemiyorum ve doğumu orda yapmak istiyorum sadece bu tahlil işi kasıyor beni acaba hem devlete hem özele gitsem tahlilleri devlete yazdırsam offf 2 kez ultrasona girmek zorunda kalıcam oda bebeğe zarar verirmiki

ay cnm devlet hastanesindeki ultrasondan nolur ki.
karnına sürdüğüyle sürmediği belli bile olmuyor
hem ultrasonun zararı yok deniliyor

Merhaba kızlar a.s.

Bugün çok midem bulanıyor kafamçokkarıştı iştahım sıfır, normalde meyve filan atıştırırım ama gözümde büyüyo kafamçokkarıştı

Tefriciye'yi okumaya başladım henüz bitirmedim, yarın bitiricem inşallah boshayallersmile

X