2011 Nisan Anneleri

Slm kızlarrr nasılsınız inanılmaz bir gece geçirdik ayy 40 haftalık hamile arkadaşım eşlerimiz eyüp sultana gittik sahura 3te döneceğiz arabayı çekmişler kaç yere baktık kız doğum yapacak diye korktum 5te evdeydik bu arada bizde inş. o günleri görürüz bebeğine kavuşmasına 2 gün var arkadaşımın ya inanılmaz bişi

iyiyiz cnm sen nasılsın? inş rabbim bizede o günleri gösterir cnm çok başka bişey olsa gerek.:Saruboceq:

meraba hanımlar ben mine siteye yeni üye oldum . bende nisan annesi olucam inşallah. nekadar çok sohbet etmişsiniz maşallah geriye dönüp okuyum dedim ama bitmez vaz geçtim. listeye benide ekleyin sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 7 nisan ama sezeryan olcak tarih değişebilir. 170 boy 25 yaş 59 kiloydum en son ve 2. bebişim. herkese allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
hoşgeldin aramızaa.s.
inş. sağlıcakla gelir bebişin...

Slm kızlarrr nasılsınız inanılmaz bir gece geçirdik ayy 40 haftalık hamile arkadaşım eşlerimiz eyüp sultana gittik sahura 3te döneceğiz arabayı çekmişler kaç yere baktık kız doğum yapacak diye korktum 5te evdeydik bu arada bizde inş. o günleri görürüz bebeğine kavuşmasına 2 gün var arkadaşımın ya inanılmaz bişi

maşallah iyi cesaret canım...
ben 40 haftalık olsam evden çıkmazdım herhaldeeyvahedigeldismile
kolay doğum olur inş.
allah yardımcısı olsun...

Mrb canımopuyorumnanaktanAyyy gerçekten çok heyecanlı bir gece valla hem senin hem de arkadaşın için.İnsan çok tedirgin oluyor böyle durumlarda ben de doğumuna 1 hafta kala bir arkadaşıma misafir olmuştum da insan her an tetikte oluyor korkuyor.Allah yardımcısı olsun arkadaşının kolay bir doğum olsun inş.Sağlıkla bebişini kucağına alsın:Saruboceq:
amin cnm Rabbim bizede o günleri nasip etsin inş. Ayşecim valla çok tedirginim birde Avr. yakasını fazla bilmiyorum ya ayy hep tetikteydim ya psikopat gibiolumunekankayizsmile ayy inş. burdan sırayla birbirimiz içinde günlerimizi sayar beklerizeyvahedigeldismile

iyiyiz cnm sen nasılsın? inş rabbim bizede o günleri gösterir cnm çok başka bişey olsa gerek.:Saruboceq:

evet ya çok başka bişi sanırım bidehabire tekmeliyordu cadı çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba o tekmeler arkadaşım en çok bu tekmeleri özleyeceğim diyormafoldumbenolumunekankayizsmile

[B

maşallah iyi cesaret canım...
ben 40 haftalık olsam evden çıkmazdım herhaldeeyvahedigeldismile
kolay doğum olur inş.
allah yardımcısı olsun...

[/B]

valla haklısın fadikcim bende cesaret edemezdim asla ben 5 haftalıkken gitmesek belki bişi olur dyrmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüler aslında biraz rahat olmak lazım o arkadaşımın da kanaması falan oldu ama onun doktoru hep çok rahattı oda hiç kasmadı gezmediği yer kalmadı halada gezyr son güne kadar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım vardı sanırım turuf tutuyor listeki ben en son baktığımda 250 var dyordu yanlışım yoksa o yazar sana bu arada eskişehirde misin bende eskişehirliyimolumunekankayizsmile
evet eskişehirdeyim ama aslen samsunluyuz.sen istanbulda oturuyorsun heralde eskişehirde bildiğin iyi bir kadın doğumcu varmı?

evet eskişehirdeyim ama aslen samsunluyuz.sen istanbulda oturuyorsun heralde eskişehirde bildiğin iyi bir kadın doğumcu varmı?

Evet cnm eşim ve işim istanbuldakaydirigubbakcemile3 halamlara sorarım Halam İrfan Dikdere sanırım soyadı ondan çok memnundu devlette özelden gitti ama senin için bir araştırma yaparım kuzenlerim faln nereye gdyr söylerim en kısa zamandakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Evet cnm eşim ve işim istanbuldakaydirigubbakcemile3 halamlara sorarım Halam İrfan Dikdere sanırım soyadı ondan çok memnundu devlette özelden gitti ama senin için bir araştırma yaparım kuzenlerim faln nereye gdyr söylerim en kısa zamandakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
teşşekürler bide emine elmas etiz nasılmış sorarsmısın ben ona gidiyom

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100
simten81 ............................200 okundu...... allah kabul etsin.
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100
angel74 ...............................44
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200
KATARA_ANG ....................100
denizcim..............................400
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100
hanzaadem .........................200
mavi0..................................100
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100

+______________________________
4194

arkadaşlar bu trufun hazırladığı en son tabloydu sonradan kendini ekleyenler ya da okuyanlar varsa burdan alıntı yaparak belirtsin. karışıklık olmasın.
lütfen herkes son alıntı yapandan alıntı yapsın.

X