-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.141
bizimki tersi oldu canım 58le evlendim 1senede ben 10 kilo verdim eşim 10 kilo aldı :)))) eşime kalsa bende eski kiloma ulaşırdım da benim yemekle hiç aram yok hamile kalmadan öncede yemezdim yemek yemek işkence gibi gelirdi şimdi de pek bişey değişmedi
annemler yakın demişsin onlar nerde oturuyolar? benim annemlerde mamaktalar.evt canım cebeci çift vasıta annem yakın ama çok kalabalık onun için pek içime sinmiyo açıkcası ama gidenler memnun bilmiyorum ya kararsız kaldım dr.um takip yapmazsa gelirim tanışırız da memnun kaalırım inş
öyle cnm ya dr. un bi gelsin konuş ondan sonra kararını verirsin. özelden yollarsın bana gaziye gitmek istersende görüşürüz orda
keşke birazda bizimki alsa kilo canım püf noktası ne iştahıda yerinde ama alamıyor çok hiperaktif işyerinde CADIARZU tatilde aileme kimin kime baktığı belli oluyordur heralde dedi yerin dibine girdim:kedi::kedi: ben hiç 50 kilo bile olamamıştım
bu arada artık yemen gerekiyor şekerim yeğenimize çok ama çok iyi bak annesiopuyorumnanaktan
annemler yakın demişsin onlar nerde oturuyolar? benim annemlerde mamaktalar.
hımm bizimkilere yakınlarmışbenimkilerde hüseyingazi sitelerde canım
vajinal bakacaktı ama gerek kalmadı karından göründü işallah sende görürsün hayırlısıyla.
Ayy canım süper vallaa ne güzel erkenden görmüş oldun bebişinin kalp atışlarını hem de karından:lepi::lepi:
eğer bebişin nazlı olmazsa 12. haftadan sonra öğrenirsiniz cinsiyeti cnm. benimki pek nazlı olcak herhalde baksana kendini 7+2 de gösterdi
Denizcim yada ayşecim hoşgeldin btanem nasılsın nasıl gidiyor:1hug:
Papatyam geçmişte yazdım tekrar tebrik ederim canım gözün aydın çok ama çok sağlıklı bir süreç geçiririrsin:1hug:
Denizcim yada ayşecim hoşgeldin btanem nasılsın nasıl gidiyor:1hug:
Papatyam geçmişte yazdım tekrar tebrik ederim canım gözün aydın çok ama çok sağlıklı bir süreç geçiririrsin:1hug:
İyiyim tatlım evde eşimle birlikte basketbol maçı izliyoruz.Dünya Basketbol Şampiyonası başladı yaaa...Hop oturup hop kalkıyoruz:dance:
Sen nasılsın çalıştın mı yine bugün?
evet cnım ya çalıştım gündemde yoğun bizimkide haber kanalı bende koltukta mayıştım valla yalnızım canım tuhaf tuhaf şeyler istiyorboshayallersmile bende maça bakayım hemenzemuszemuszemuszemus
Ayy kıyamam ben sana yaaa...Tuhaf tuhaf derkendelikafadulden
Çilek , tavuk , üzümlü kek bilmiyorum çok alakasız hepsi sonra balıklı salata ayyyolumunekankayizsmile sanki yiyebilcem mide çorba olur bunlardankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa çok pis boğazlı oldum galiba ben canım yayerimseniben
mrb arkadaşlar bi kaç gündür sürekli açık pembe akıntım var sürekli yatmaya çalışıyorum ama olmuyo başım boynum çok ağrıyo kalkıp biraz gezincede akıntım artıyo bu yerleşme kanaması dediğiniz böyle mi yoksa akıntının rengi falan farklı mı bugün biraz daha fazla oldu endişeleniyorum bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar cvplarsa memnun olurum
maşallah bebişine canım...
ya ben sade yumurtayı hergün yiyemiyorum...ne yapsam başka birşeylerle pişirsem olurmu acaba....
bu sıcakta balıkta zor ne yapcaz yaaa
şeker testi iyi çıkar inş canım...
şükür anormal bişe yok...
hep yolunda gitsin inş.
Canım ne güzel duygular bunlar Rabbim bizlere de nasip etsin inş.Canım valla bu beslenme tarzını hayatımıza yaymak gerekiyoo yaa Ben et ve yumurta yiyen bi tip değilim ne olacak benim halim bilmiyorum ama sebze, meyve ve baklagiller çok seviyorum yerini tutmaz mı ki yawww CADIARZU