2011 Nisan Anneleri

keşke birazda bizimki alsa kilo canım püf noktası ne iştahıda yerinde ama alamıyor çok hiperaktif işyerinde CADIARZU tatilde aileme kimin kime baktığı belli oluyordur heralde dedi yerin dibine girdim:kedi::kedi: ben hiç 50 kilo bile olamamıştım
bu arada artık yemen gerekiyor şekerim yeğenimize çok ama çok iyi bak annesiopuyorumnanaktan

annemler yakın demişsin onlar nerde oturuyolar? benim annemlerde mamaktalar.

haklısın canım bende onun için yemeye çalışıyorum zaten ama bebeğim büyüyünce yedirir o bana annesinin bitanesi kuzucuğum benimmmm

Denizcim yada ayşecim hoşgeldin btanem nasılsın nasıl gidiyor:1hug:
Papatyam geçmişte yazdım tekrar tebrik ederim canım gözün aydın çok ama çok sağlıklı bir süreç geçiririrsin:1hug:

eğer bebişin nazlı olmazsa 12. haftadan sonra öğrenirsiniz cinsiyeti cnm. benimki pek nazlı olcak herhalde baksana kendini 7+2 de gösterdi

canım nasıl yani cinsiyetini öğrendin mi ben mi yanlıs anladım yoksa? bebeğimi gördüm ama tabii şekillenmesi bundan sonra olacak inşallah dr umuz öyle söyledi

Denizcim yada ayşecim hoşgeldin btanem nasılsın nasıl gidiyor:1hug:
Papatyam geçmişte yazdım tekrar tebrik ederim canım gözün aydın çok ama çok sağlıklı bir süreç geçiririrsin:1hug:

İyiyim tatlım evde eşimle birlikte basketbol maçı izliyoruz.Dünya Basketbol Şampiyonası başladı yaaa...Hop oturup hop kalkıyoruz:dance:
Sen nasılsın çalıştın mı yine bugün?

İyiyim tatlım evde eşimle birlikte basketbol maçı izliyoruz.Dünya Basketbol Şampiyonası başladı yaaa...Hop oturup hop kalkıyoruz:dance:
Sen nasılsın çalıştın mı yine bugün?

evet cnım ya çalıştım gündemde yoğun bizimkide haber kanalı bende koltukta mayıştım valla yalnızım canım tuhaf tuhaf şeyler istiyorboshayallersmile bende maça bakayım hemenzemuszemuszemuszemus

Ayy kıyamam ben sana yaaa...Tuhaf tuhaf derkendelikafadulden

Çilek , tavuk , üzümlü kek bilmiyorum çok alakasız hepsi sonra balıklı salata ayyyolumunekankayizsmile sanki yiyebilcem mide çorba olur bunlardankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa çok pis boğazlı oldum galiba ben canım yayerimseniben

Ayyy canım benim valla en azından canın bişeyler istiyoo kızz benim hiçbişey istemiyor.Önceden yemek yedikten sonra mutlaka önce çay faslı yanında çerez, kek vs. sonrasında dondurma daha sonra meyve yani yatana kadar bu böyle devam ederdi:içelim:
Ama şimdi canım hiçbişey istemiyor yemekten sonra tıkanıp kalıyorumakannehir

canım tüp bebekl tedavisiyse hiç vakit kaybetme kendi doktoruna git çünkü o akıntılar kesilmesse sonu kötü oluyor benim 6 haftalık bebeğim düştü salı günü ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor

sorma yumurta bende de bulantı yapıyor. ve hamile kalalı ağzıma balık sürmedim çünkkü kokusuna tahammülüm yok.
inşallah iyi çıkar Fadik test. inş hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza:CüvCüv:

ideal olanı bu canım herhalde ama dört dörtlük uymak ne mümkün sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…