2011 Nisan Anneleri

Sağol canım, vajinal ultrasonda baktığı için 2 cm lik bebeğin herşeyini gördük valla:)) kol çıkıntısı ayak çıkıntısı,parmak çizgileri gibi... o kendince birşeyler yapıyor işte kımıldanıyor .ama müthiş bir duygu
bende de bulantı yok ama midem bir tuhaf dediğin gibi.üstelik kabızlıkta tam gaz devam eyvahedigeldismile

canım nasıl yani cinsiyetini öğrendin mi ben mi yanlıs anladım yoksa? bebeğimi gördüm ama tabii şekillenmesi bundan sonra olacak inşallah dr umuz öyle söyledi

olur mu bitanem daha mümkün değil cinsiyetini görmek bebeğimi ve kalp atışını 7+2de gördüm geç oldu biraz, yani onu demek istedim

yok canım tüp bebek değil normal yolla hamile kaldım ben sanada çok geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın bu hafta içi kendi dr.umla görüşücem zaten bilgilendirdiğin içiçn saol tekrar çok geçmiş olsun inş. tekrar hamile kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın:Saruboceq:

günaydın kızlar..bebişleri görenler olmuş ne güzel..biz ne zaman gideriz bilmiyorum.6 hafta dolsun istiyorum keseyi görebilmek için...

ben ilkinde 6+4 de görmüştüm..ayyy vajinal ultrason düşünemiyorum...normal doğumdan fobi kaldı bende....gelen giden kaç cm açıldı diye parmaklamıştı uyuz olmuştum..vallahi doğum daha kolay geldi..en azından 4 ıkınmada çıktı..öteki bi ebe bakıyor bi dr bakıyor tüylerim diken diken oluyor düşündükçe..o kadar cahilmişimki ben ne sanıyorum direk vajinaya bakınca kaç cm açıldığı belli oluyor..anaa bi baktım gelen giden elini sokuyor..ben bağırıyorum.duyan doğum yapıyorum sanmıştı.

mrb arkadaşlar bugün evime gidiyorum evimde internet yok giremiycem tefriciye duasını okuduğumu haber veremiycem yani ama kesin bitiricem gülsümcüm benim bitirdiğimden emin olabilirsin bitirme duasını da kim yapacak onu da belirleyin de duamız yarım kalmasın

Eee Aslıcım bundan sonra hiç giremeyecek misin internetebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Günaydınn opuyorumnanaktan
1 gün gelmedim acısı fena çıktı akannehir bol sohbet olmuş

günaydın kızlar..bebişleri görenler olmuş ne güzel..biz ne zaman gideriz bilmiyorum.6 hafta dolsun istiyorum keseyi görebilmek için...

Ben 5+2 de karından gördüm
çarşamba günü yani 6+2 de kalp atışları için çağırdı doktorum,
karından bakıcam ama göremezsek vajinalde bakabilirim dedi..

Allah kabul etsin bebekçim opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar hayırlı pazarlara.s.

Günaydın denizcim opuyorumnanaktan sanada hayırlı pazarlar zemuszemus

Yaa kızlar ben de öyle aşırı bi bulantı falan yok erken mi sizce sadece sabahları midem kalkıyor o kadar .Bambikcim sende durumlar nasıl canım ii misin??

Yaa kızlar ben de öyle aşırı bi bulantı falan yok erken mi sizce sadece sabahları midem kalkıyor o kadar .Bambikcim sende durumlar nasıl canım ii misin??

bende de yok ayşecim sadece 1-2 gündür kokulara karşı aşırı bi hassasiyet var her kokuyu çok keskin hissediyorum o rahatsız ediyo mide bulantısı istifra yokkk çok şükür iyiki yok yaaa zaten bişey yemiyorum bebeğim hiç beslenemez valla

İyiyim denizcim, sen nasılsın :1hug:
Benim sahurda midem kalkıyor eşime yemek hazırlıyorum, kokular çok ağır geliyor kafamçokkarıştı
aman aman bi bulantım yok şimdilik şükür
Ama;
Doktorum 5+2 de gittiğimde bulantıların 1 hafta 10 güne kadar başlar dedi :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…