- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.161
Maşallah gözün aydın canım, el kol hareketleri görünüyormu ki şimdiden, bende dun gittim ama sadece solucana benziyodu naniknanik, demek bir haftada baya değişecek tırtılım.
Yemek konusunda bana doktorum sadece aman pişmemeiş et, şarküteri ürünü yeme dedi, bide yeşillikleri iyi yıka dedi. Benim zaten tatlıya, fast foodla pek aram yoktur. Sadece meryveyi az yerdim, şimdi bol yemeye dikkat ediyorum, yani günde en az 2 porsiyon. Ara öğünerde, üzüm yada light yoğurdun içine şeftali doğruyorum, birde mevsimi değil ama çanım portakal istiyo, sıkıp içiyorum. Yoğurtlu ve ekşi şeyleri daha kolay yiyorum.
Akşam 6 dan sonra miğdem bir tuhaf oluyo, bulanıyo, ama kusma yok. Miğde bulantısı sabah olmaz mı hamilelikte. Akşam yemeklerini hep iştahsız yiyorum.
canım nasıl yani cinsiyetini öğrendin mi ben mi yanlıs anladım yoksa? bebeğimi gördüm ama tabii şekillenmesi bundan sonra olacak inşallah dr umuz öyle söyledi
canım tüp bebekl tedavisiyse hiç vakit kaybetme kendi doktoruna git çünkü o akıntılar kesilmesse sonu kötü oluyor benim 6 haftalık bebeğim düştü salı günü ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor
günaydın kızlar..bebişleri görenler olmuş ne güzel..biz ne zaman gideriz bilmiyorum.6 hafta dolsun istiyorum keseyi görebilmek için...
günaydın bebeekcim nasılsın?
mrb arkadaşlar bugün evime gidiyorum evimde internet yok giremiycem tefriciye duasını okuduğumu haber veremiycem yani ama kesin bitiricem gülsümcüm benim bitirdiğimden emin olabilirsin bitirme duasını da kim yapacak onu da belirleyin de duamız yarım kalmasın
günaydın kızlar..bebişleri görenler olmuş ne güzel..biz ne zaman gideriz bilmiyorum.6 hafta dolsun istiyorum keseyi görebilmek için...
mrb arkadaşlar bugün evime gidiyorum evimde internet yok giremiycem tefriciye duasını okuduğumu haber veremiycem yani ama kesin bitiricem gülsümcüm benim bitirdiğimden emin olabilirsin bitirme duasını da kim yapacak onu da belirleyin de duamız yarım kalmasın
Günaydın kızlar hayırlı pazarlara.s.
Eee Aslıcım bundan sonra hiç giremeyecek misin internetebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yok kız yarın akşama yine gelcem annem saolsun evimi temizliycek de ondan gidiyoruz en 1 hafta daha burdayım sonrada bu kadar sık olmasada gelirim unutturmam kendimi Ayşecim
Yaa kızlar ben de öyle aşırı bi bulantı falan yok erken mi sizce sadece sabahları midem kalkıyor o kadar .Bambikcim sende durumlar nasıl canım ii misin??
Yaa kızlar ben de öyle aşırı bi bulantı falan yok erken mi sizce sadece sabahları midem kalkıyor o kadar .Bambikcim sende durumlar nasıl canım ii misin??