- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.121
Canım ne güzelll çok sevindim tebrikler için rahatlamıştır darısı benim başıma inş.hihoyyytVajinal baktı de mii??
funmakcım okuması zor değil canım
sana 50 yazıyorum
ben ezberledim zaten okudukça ezberliyorsun
gittikçe kolaylaşıyor okuması
kızlar bizde 8 haftalık olduk bugun itibari ile ama öyle kol bacak vs göremedik belli belirsiz kol bacak çıkıntıları vardı kalp atışı artık karından çok net
4. kontrolümüz 16 eylülde allahım bir an önce zaman geçsede görsek sağlıkla meleğimizi
bu arada cinsiyetler 12. haftadan iti baren belli olur mu acaba???
bende kalp atışlarını duymayı beklemiyodum bebeğimi görsem yeter diyodum ama pıtpıt atıyodu işte çok güzel ya.
slm kızlar ne ben çalışırken ne kadar çok kaynatmışsınızbende bir göz gezdircemmmmm
sencede çok mu zayıfım yaa herkes öyle söylüyo bence normal ama. ablam dalga geçiyo bebeğini nasıl taşıycan sen 4.aydan sonra verde ben taşıyım diye aslında evlendiğimde çok iyiydim 53-54le nişanlandım 58le evlendim sonra 11 kilo verdim istemdışı 1kilosunu geri aldım 48 le hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam hepinizden çok kilo alırmışım :))))
evt yaşım küçük aklımda hiç evlilik yokken eşim geldi istediler beni bi kere konuştuk ve hayatımı paylaşacağım insan olduğunu anladım ne eşimle evlendiğime nede erken evlendiğime hiç pişman olmadım umarım böyle devam eder umarım yaşımda benim için avataj olur ama emin olun yaşımdan kat kat olgunumdur.
oku oku bitmiyo cnm 1 gün açmasan yandın baya bi birikiyorakannehir
haklsın bitanem valla kaç sayfa okudum daha bitiremedim bu arada Gazi çok iyi bir hastane başhekimi tanıyorum uzaktan kardeşim dediğim arkadaşım gazideydi şimdi marmara hastanesinde orda olsa onunlada tanışmanı isterdim çok iyidirdelikafadulden
inş. hep öyle gider canım benim ben seviyorum gaziyi ilgilenmelerini öğrenci iken yolum düştü bikaç kez arkadaşın yanında nöbetedekaldımdelikafaduldenbayanssulusmileewt cnm ya şuanda memnunum çok şükür güzel ilgileniyorlar her şey elden takip ediliyor oyüzden beklemek gibi bi problemim olmuyor. keşke olsaydı tanışırdık gide gele 2. mekanım gazi oldu zaten
inş. hep öyle gider canım benim ben seviyorum gaziyi ilgilenmelerini öğrenci iken yolum düştü bikaç kez arkadaşın yanında nöbetedekaldımdelikafaduldenbayanssulusmile
bu arada bu bebek olayı kesinlikle eşleri dah bi yakınlaştırıyor hep derlerdi ama çok inanmazdım ya eve geldim eşim yok ev misss gibi süpürülmüş yerler silinmiş mutfak pırıl pırıl ay ağlıycam nerdeyse ya:2::2:
kızlar bende mi gazi ye gitsem dr.um takibimi yapmazsa ha ne dersin zynp06 evime de yakın
Allah bir ömür mutlu etsin canım bende ilk evlendiğimde 47 kiloydum gayette sağlıklıydımzemuszemus ama eşim 2 senede beni 58 yaptı şimdide zayıfla derken hamile kaldımbende 48 ile başlasaydımolumunekankayizsmile ne güzel olurdu
ayyy çok şanslısın benimki hiç anlamaz ew işinden falan geçen bi kahvaltı hazırladı ayyy ömrümü yedi o nerde bu nerde, aman dedim bırak. saolsun kaynanam üst katta oturuyoda yemeğe falan ona gidiyoruz yoksa ben yapamıyorum yatıyorum sürekli. ama duyduğu herşeyi uygulamaya çalışıyo şu iyi geliyomuş onu ye, yok bu faydalıymış onu iç şişircek iyice beni haberi yok. ama yinede daha bi şeker oldu bu aralaropuyorumnanaktan
cnm eğer dr.un yapamam derse gel hem tanışmışta oluruzvereliniortak iyi olur. şuanda cebecide çok ters sana gidip gelmekte zor olur senin açından
ewt haklısın ay bi kanamam olduda ortalığı aya kaldırdı duymayan kalmadı çok paniklediayyy maşallah canım ne güzel düşünmesi yeterolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileaslında onlar çok farkettirmiyorlar ama biz birse onlar 9 doğuruyor bu süreçte
öyle cnm ya dr. un bi gelsin konuş ondan sonra kararını verirsin. özelden yollarsın bana gaziye gitmek istersende görüşürüz ordaevt canım cebeci çift vasıta annem yakın ama çok kalabalık onun için pek içime sinmiyo açıkcası ama gidenler memnun bilmiyorum ya kararsız kaldım dr.um takip yapmazsa gelirim tanışırız da memnun kaalırım inş