- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.161
Maşallah gözün aydın canım, el kol hareketleri görünüyormu ki şimdiden, bende dun gittim ama sadece solucana benziyodu naniknanik, demek bir haftada baya değişecek tırtılım.
Yemek konusunda bana doktorum sadece aman pişmemeiş et, şarküteri ürünü yeme dedi, bide yeşillikleri iyi yıka dedi. Benim zaten tatlıya, fast foodla pek aram yoktur. Sadece meryveyi az yerdim, şimdi bol yemeye dikkat ediyorum, yani günde en az 2 porsiyon. Ara öğünerde, üzüm yada light yoğurdun içine şeftali doğruyorum, birde mevsimi değil ama çanım portakal istiyo, sıkıp içiyorum. Yoğurtlu ve ekşi şeyleri daha kolay yiyorum.
Akşam 6 dan sonra miğdem bir tuhaf oluyo, bulanıyo, ama kusma yok. Miğde bulantısı sabah olmaz mı hamilelikte. Akşam yemeklerini hep iştahsız yiyorum.
Sağol canım, vajinal ultrasonda baktığı için 2 cm lik bebeğin herşeyini gördük valla:)) kol çıkıntısı ayak çıkıntısı,parmak çizgileri gibi... o kendince birşeyler yapıyor işte kımıldanıyor .ama müthiş bir duygu
bende de bulantı yok ama midem bir tuhaf dediğin gibi.üstelik kabızlıkta tam gaz devam eyvahedigeldismile