2011 Nisan Anneleri

bu arada zeynep06 sen nereye gidiyosun

gazi hastanesine gidiyorum cnm zekai tahir pek yakın değil bana ben etimesgutta oturuyorum. gerçi gazide çok yakın değil ama ablamın kaynanası kadın doğumda çalışıyo saolsun onun çok faydası oluyo o yüzden orayı tercih ettim. doktorum da süper adam başhekim daha ne olsun ki dimi?

Ayşecim bu arada bende senin kilo boy oranına baktım da içimden dinime küfreden müslüman olsa bari dememk geldi :))))) canım sende aynı benim gibiymişsin boyla kilo arasında 20 sayı fark var ama biz memnunuz eşlerimiz de memnunsa sorun yok benimki yemek yememem dışında herşeyden memnun eminim seninki de memnundur

gazi bize yakın ama hiç aklımdan geçmedi dr.umdan memnunum çünkü bende dr.uma göre hareket edicem inş kontrollerimi yapmayı kabul eder

ne güzel ya zayıfsınız ben ewleneli 1 sene 2 ay oldu ve bu sürede tam 15 kilo aldım tamda karar verdim dedim kilo veriyipte hamile kalayım pat diye kaldım o ay yani kilo üstüne kilo katlıcaz ne yapcam bilmiyorumbilmiyorumkismile

takma boşver hepsini bi çıkarırsın aradan inş bende doğumdan sonra normal kiloda kalıcam bu kiloma kadar düşmüycem

kızlar bugün doktora gittik önce keseyi gördü vajinal bakalım bebeği görürüz dedi tamam dedim derken görüntüyü biraz yakınlaştırdı veeeee bebeğimin kalp atışlarınıda gördükdelikafadulden
aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok güzel bir duyguopuyorumnanaktan
dün akşam ve bu sabah çok az kanamam olmuştu 15 gün rapor verdi yatacaksın dedi
ben 400 tane almıştım ama hepsini okuyamıycam galiba kusura bakmayın ama 200 tane okurum inşallah.

çok sevindim bu habere canım ne güzel inş bende duyarım kalp atışını hayırlısı olsun bakalım yarın gülsüm le görüşürsek listenin son haline bakalım da almak isteyenler olursa onlar alır tamamlanınca da okumaya başlarız. inş bi problemin olmaz bebeğin sıkı sıkı tutun muştur sana bol bol yat dinlen

HERKESE İYİ AKŞAMLAR BEN ÇIKIYORUM GÖRÜŞÜRÜZ

cnm benim gözün aydın sende erken görenlerdensin ne güzel ben 6+2 de gördüm keseyi bebişimi de 7+2 de yaaa
geç olsun da güç olmasın dedik ne yapalım

bende kalp atışlarını duymayı beklemiyodum bebeğimi görsem yeter diyodum ama pıtpıt atıyodu işte çok güzel ya.

insan hamile olduğunu işte o anda anlıyo cnm ya müthiş bi şey bende hep göbekten baktırıyordum ama bu sefer alttan baktı korka korka baktırdım ama çok şükür gördüm bebeğimi ve kalp atışını inş bi dahaki kontrolede dinlicez eşimde girsin istiyorum bir dahi ultrasona bakalım. o bendende heyecanlı aşkım yaaa kıyamam opuyorumnanaktan

Evt tatlım dedim yaaa ben de senin gibiyim valla.Ama şimdi eşim hamile olmadan önce gayet de memnundu yaniii sevmez kilolu bayan ama kendini görse benim 2 katımsırnaşık şey

Canım ne güzelll çok sevindim tebrikler için rahatlamıştır darısı benim başıma inş.hihoyyytVajinal baktı de mii??

gözün aydın canım...
ne güzel kalp atışlarınıda maşallah erkenden duymuşsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…