- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.081
evet adaşız canımopuyorumnanaktanadaşımm zaten senin nikini görür görmez ismi fadime herhalde dedim banada genelde ailem fadik derler:))nasılsın?
Slm kızlar ben geldima.s.Ayy yoruldum valla tüm evi süpürdük sildik eşimle sağolsun yardımı oldu çok aslında benim ona oldu desem daha doğru olacak.:1hug:
Kızlar sizde de halsizlik oluyor mu hemen yoruluyorum nerdeyse elimi kaldırmaya mecalim olmuyor bazenmirmirmirmir
canım benim 3 düşük olduğu için bütün testleri yaptırdım ve içlerinde buda vardı tabi...Kızlar maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz, geriye dönük okumak nerdeyse imkansız, hiç ara vermemek lazım
Dün tahlillerimi yaptırdım, doktorum ek olarak Trombofili taraması istedi, genetik bir taramamymış, daha önce yaptıran varmı? Bu ilk hamileliğim ve düşüğüm hiç olmadı, ama doktorum trombofiliden yani kan pıhtılaşmasından şüphelendi, allah korusun düşüğe erken doğuma yada ölü doğuma neden olabiliyormuş, irsi bir hastalık dedi, genetik kan taramam yapılacak. rahmetli Babanem çok düşük yapmış zamanında, tabi ozaman nedeni bilinemiyordu, belki gerçekten böyle bir rahatsızlığı vardır kadıncazın.
Neyse endişelenmiyorum, bu tahlili yaptıracağım pazatesi, taşıyıcılık varsa kan sulandırıcı iğne kullanacağım, yoksada testi yaptırarak emin olmuş oldum.
Böyle bir testi yaptıran varmı?
maşallah bebişine canım...Kızlar yavaş yazın yaaa yetişemiyorum oumaya :)))
Truf kaç tane kaldı okuyabilirm bende 100 kadar tefriciye. haber verirsen tabi.
Bugün özele gittim kızlar hastane ultrasonu ile hiiiçççç kıyaslanamaz.vajinal ultrasonla baktı.korkuordum ama korkulacakb birşey yokmuş. 12 haftaya kadar böyle bakıyoruz dedi. el kol hareketlerini izledik kuzumun. maaşallah pek bi oynak. el sallıyo sıpa bana:))) kalp atışlarınıda dinletti doktorumuz çok duygulandık...8hafta 6 günlük çıktı bundada bizimki hergün değişiyo :s
Gelelim dr.un dediklerine.her gün et, haftada 2 tavuk,haftada 2 balık yenecek.ve günde 1 yumurta, bol sıvı mutlaka. fast food namına herşey yasak, katkı maddeli boyalı olan herşeyde.meyve sularından sadece elma suyu içebilirsin dedi. kalamar,midye türü şeylerde yasak :/
20 Eylül de 2li taramaya gitcem. bu arada dr açlık kan şekerimi yüksek buldu ve testi tekrarlatmamı istedi. birde 4 haftalıkken idrarda bol bakteri çıkmıştı.tekrar idrar tesi istedi ve grekirse ilaç vercem dedi..
çok ilgiliydi sağolsun, herşey yolunda çok şüküropuyorumnanaktan
canım kütahya merkezde değiliz ilçesindeyiz.bende kütahyalı değilim eşimin işi nedeniyle burdayız.seneye büyük ihtimal tayinciyiz...
Kızlar yavaş yazın yaaa yetişemiyorum oumaya :)))
Bugün özele gittim kızlar hastane ultrasonu ile hiiiçççç kıyaslanamaz.vajinal ultrasonla baktı.korkuordum ama korkulacakb birşey yokmuş. 12 haftaya kadar böyle bakıyoruz dedi. el kol hareketlerini izledik kuzumun. maaşallah pek bi oynak. el sallıyo sıpa bana:))) kalp atışlarınıda dinletti doktorumuz çok duygulandık...8hafta 6 günlük çıktı bundada bizimki hergün değişiyo :s
Gelelim dr.un dediklerine.her gün et, haftada 2 tavuk,haftada 2 balık yenecek.ve günde 1 yumurta, bol sıvı mutlaka. fast food namına herşey yasak, katkı maddeli boyalı olan herşeyde.meyve sularından sadece elma suyu içebilirsin dedi. kalamar,midye türü şeylerde yasak :/
20 Eylül de 2li taramaya gitcem. bu arada dr açlık kan şekerimi yüksek buldu ve testi tekrarlatmamı istedi. birde 4 haftalıkken idrarda bol bakteri çıkmıştı.tekrar idrar tesi istedi ve grekirse ilaç vercem dedi..
Kızlar yavaş yazın yaaa yetişemiyorum oumaya :)))
Canım ne güzel duygular bunlar Rabbim bizlere de nasip etsin inş.Canım valla bu beslenme tarzını hayatımıza yaymak gerekiyoo yaa Ben et ve yumurta yiyen bi tip değilim ne olacak benim halim bilmiyorum ama sebze, meyve ve baklagiller çok seviyorum yerini tutmaz mı ki yawww CADIARZU
arkadaşlar benim hiç bişeyle aram yok yaaa hiç bişey yiyesim yok hamilelikle ilgili değil ben zaten yemek yemezdim meyve yemek aklıma gelmez sebze de öyle etin kokusu bile midemin bulanmasına sebep oluyo hamile kaldığımdan beri de tavuk midemi bulandırıyo dr.ların bi günde ye dediklerini yesem 1hafta yemek yiyemem yazık benim bebişime yaaaa
İlk zamanlar depodan beslendiği için bişey yemesen bile olurmuş da sonra sonra yeni beslenme düzenine alışman gerekecek. Anne adayı bile olunca artık sen sen olmuyorsun. Onun için yaşayıp onun için yiyorsun veya yemiyorsun.
İlk zamanlar depodan beslendiği için bişey yemesen bile olurmuş da sonra sonra yeni beslenme düzenine alışman gerekecek. Anne adayı bile olunca artık sen sen olmuyorsun. Onun için yaşayıp onun için yiyorsun veya yemiyorsun.
çok haklısın inş bende yemem gerekenleri yiyebilirim bu halimden bende memnun değilim kendimi mızmız biri gibi hissediyorum sürekli herkes bişeyler ye diye üstüme titriyo artık bende canım istemiyo yemiycem ben onu yemem bunu yemem demekten sıkıldım çocuk gibi hissediyorum kendimi inş bebeğimiz yemek açısından bana çekmez babasıan çeker onun iştahı gayet yerindedir
Aslıcım baktım da boy-kilo oranına sen de bayaa zayıfsın canım yaaa.Bi de ne kadar küçükçün maş. erkenden anne oluyorsun:CüvCüv:
cnm mrb yaşadığı yer ankarayı görünce dikkatimi çekti bende ankaradayım. neresindesin ve hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilirmiyim?benim 15 ağustos da 1sene bitti canım inş rabbim bütün bi ömrü ilk senemiz gibi mutlu huzurlu sorunsuz sağlıklı sıhhatli geçirmeyi nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim seni çok ii anlıyorum ben de kendime göre zayıf gelmiyorum ama çevremden hep zayıfsın ye ye ye uyarıları alıyorum...sencede çok mu zayıfım yaa herkes öyle söylüyo bence normal ama. ablam dalga geçiyo bebeğini nasıl taşıycan sen 4.aydan sonra verde ben taşıyım diye aslında evlendiğimde çok iyiydim 53-54le nişanlandım 58le evlendim sonra 11 kilo verdim istemdışı 1kilosunu geri aldım 48 le hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam hepinizden çok kilo alırmışım :))))
evt yaşım küçük aklımda hiç evlilik yokken eşim geldi istediler beni bi kere konuştuk ve hayatımı paylaşacağım insan olduğunu anladım ne eşimle evlendiğime nede erken evlendiğime hiç pişman olmadım umarım böyle devam eder umarım yaşımda benim için avataj olur ama emin olun yaşımdan kat kat olgunumdur.
cnm mrb yaşadığı yer ankarayı görünce dikkatimi çekti bende ankaradayım. neresindesin ve hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilirmiyim?