2011 Nisan Anneleri

adaşımm zaten senin nikini görür görmez ismi fadime herhalde dedim banada genelde ailem fadik derler:))nasılsın?
evet adaşız canımopuyorumnanaktan
banada fadime diyen çok azdır fadik derler fatma derler hatta abim kısaca fadi derdikaydirigubbakcemile3
iyiym canım sağolopuyorumnanaktan
canım kütahyadamı oturuyorsun?
dedemler orda oturuyorlardı ama şimdi değil...
ozamanalar birkaç kere gelmiştim

oh mis gibi olmuştur ev...
ellerinize sağlık canım ama dikket et kendini yorma...

Son düzenleme:
canım kütahya merkezde değiliz ilçesindeyiz.bende kütahyalı değilim eşimin işi nedeniyle burdayız.seneye büyük ihtimal tayinciyiz...

canım benim 3 düşük olduğu için bütün testleri yaptırdım ve içlerinde buda vardı tabi...
yaptırman çok iyi olur canım birşey çıkmasa bile için rahat eder...

maşallah bebişine canım...

ya ben sade yumurtayı hergün yiyemiyorum...ne yapsam başka birşeylerle pişirsem olurmu acaba....
bu sıcakta balıkta zor ne yapcaz yaaa
şeker testi iyi çıkar inş canım...
şükür anormal bişe yok...
hep yolunda gitsin inş.

canım kütahya merkezde değiliz ilçesindeyiz.bende kütahyalı değilim eşimin işi nedeniyle burdayız.seneye büyük ihtimal tayinciyiz...

anladım canıma.s.dedemlerde ilk zamanlar kızık köyünde oturdular daha sonrada bahçelievlerde...
bende çok iyi bilmem merkezide öğle çatpat hatırlıyorum...
hakkınızda hayırlısı olsun...

Canım ne güzel duygular bunlar Rabbim bizlere de nasip etsin inş.Canım valla bu beslenme tarzını hayatımıza yaymak gerekiyoo yaa Ben et ve yumurta yiyen bi tip değilim ne olacak benim halim bilmiyorum ama sebze, meyve ve baklagiller çok seviyorum yerini tutmaz mı ki yawww CADIARZU

Maşallah gözün aydın canım, el kol hareketleri görünüyormu ki şimdiden, bende dun gittim ama sadece solucana benziyodu naniknanik, demek bir haftada baya değişecek tırtılım.
Yemek konusunda bana doktorum sadece aman pişmemeiş et, şarküteri ürünü yeme dedi, bide yeşillikleri iyi yıka dedi. Benim zaten tatlıya, fast foodla pek aram yoktur. Sadece meryveyi az yerdim, şimdi bol yemeye dikkat ediyorum, yani günde en az 2 porsiyon. Ara öğünerde, üzüm yada light yoğurdun içine şeftali doğruyorum, birde mevsimi değil ama çanım portakal istiyo, sıkıp içiyorum. Yoğurtlu ve ekşi şeyleri daha kolay yiyorum.
Akşam 6 dan sonra miğdem bir tuhaf oluyo, bulanıyo, ama kusma yok. Miğde bulantısı sabah olmaz mı hamilelikte. Akşam yemeklerini hep iştahsız yiyorum.

cnım bende et yiyemiyorum, sadece zorlayarak köfte yiyebiliyorum, onun içinde bol sarımsak filan koyuyorum ki tadı et gibi olmasın, tavsiye ederim.
Yumurtayı yiyemiyorsan belki dolaylı yoldan almaya çalışmalısın, ne bileyim yumurtayı peynirle çırp, içine maydonoz ekle ve ekmeğin üstüne sür, sonra fırında pişir. Yada çorbalarda trbiye yaparken kullan, sonuçta yemiş olursun.

arkadaşlar benim hiç bişeyle aram yok yaaa hiç bişey yiyesim yok hamilelikle ilgili değil ben zaten yemek yemezdim meyve yemek aklıma gelmez sebze de öyle etin kokusu bile midemin bulanmasına sebep oluyo hamile kaldığımdan beri de tavuk midemi bulandırıyo dr.ların bi günde ye dediklerini yesem 1hafta yemek yiyemem yazık benim bebişime yaaaa

Dr'dan güzel haberlerle dönen arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. yeni gelenlere de hoşgeldiniz. Bu topik çok hızlı ilerliyor. Takip etmek mümkün değil. Okuyabildiğim kadarıyla doğumdan falan konuşulmuş. Arkadaşlar şimdiden sezeryanı kafanıza yerleştirmeyin. Eğer şimdiden buna niyetlenirseniz normal doğum yapamazsınız. Zorunlu olmadıkça düşünmeyin derim. Sezeryanda süt gelmeme sorunu oluyor. Bebek biberonla besleniyor sonra meme almıyor. İyileşme süreci uzun oluyor. Yatıp kalkmak falan çok zor oluyor. Bebek hazır olmadığında alındığı için daha sorunlu oluyor. Ayrıca normal doğumun anne ve bebek açısından birsürü faydası var. Ben kızımı 20 saatte doğurdum. Açılma olmadı. Bunun son 4 saati şiddetli sancılıydı. Yine açılma olmadı. 2 gün uykusuz kaldığım için ve 7 kez muayene ettikleri için sinirlerim de çok bozuktu. Direncim azalmıştı.Ta ki epidural takılana kadar. Allahım ne güzel birşeymiş o. Takıldığı andan itibaren hiçbirşey kalmıyor. Doğumdan sonra hemen ayaklandım. Yine epidural istiyorum kısmetse. Aslında o kadar sancıya doğurmam lazımdı çoktan. Belki bu sefer epidurale bile gerek kalmaz. Birçok arkadaş o kadar kolay doğurdu ki kendileri bile şaşıp kaldı. Hastaneye gittiklerinde 4-7 cm açılan vardı. Zaten 7 cm'de doğuma alıyorlar. Lafı çok uzattım kusura bakmayın. Ama şimdiden normal doğuma hazırlamanızı tavsiye ederim.

Bu arda su içemiyorum ne yazık ki. İçtikçe midem bulanıyor. Canım hiçbirşey istemiyor. Hasta gibiyim. Galiba yine kızım olacak hihoyyyt Erkek hamilelikleri daha rahat geçer derler. Bilmem artık hurafe mi gerçek mi?

İlk zamanlar depodan beslendiği için bişey yemesen bile olurmuş da sonra sonra yeni beslenme düzenine alışman gerekecek. Anne adayı bile olunca artık sen sen olmuyorsun. Onun için yaşayıp onun için yiyorsun veya yemiyorsun.

çok haklısın inş bende yemem gerekenleri yiyebilirim bu halimden bende memnun değilim kendimi mızmız biri gibi hissediyorum sürekli herkes bişeyler ye diye üstüme titriyo artık bende canım istemiyo yemiycem ben onu yemem bunu yemem demekten sıkıldım çocuk gibi hissediyorum kendimi inş bebeğimiz yemek açısından bana çekmez babasıan çeker onun iştahı gayet yerindedir

Evt çok haklısın canım insan daha hamile olmadan bile başlıyor fedakarlıklara ki artık hamileyiz daha dikkatli olmamız gerekiyor tabiki.Ama ilk 3 ayda mide bulantıları, iştahsızlık falan olduğu için bazılarımız kendini kötü hissedebilir oysa bebek senin de dediğin gibi annenin deposundan besleniyormuş.İçimiz biraz da olsa rahatlar ama sonraki aylarda ben de zorlayacağım artık kendimiyerimseniben
Herşey sıpalar için

Aslıcım baktım da boy-kilo oranına sen de bayaa zayıfsın canım yaaa.Bi de ne kadar küçükçün maş. erkenden anne oluyorsun:CüvCüv:

Aslıcım baktım da boy-kilo oranına sen de bayaa zayıfsın canım yaaa.Bi de ne kadar küçükçün maş. erkenden anne oluyorsun:CüvCüv:

sencede çok mu zayıfım yaa herkes öyle söylüyo bence normal ama. ablam dalga geçiyo bebeğini nasıl taşıycan sen 4.aydan sonra verde ben taşıyım diye aslında evlendiğimde çok iyiydim 53-54le nişanlandım 58le evlendim sonra 11 kilo verdim istemdışı 1kilosunu geri aldım 48 le hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam hepinizden çok kilo alırmışım :))))

evt yaşım küçük aklımda hiç evlilik yokken eşim geldi istediler beni bi kere konuştuk ve hayatımı paylaşacağım insan olduğunu anladım ne eşimle evlendiğime nede erken evlendiğime hiç pişman olmadım umarım böyle devam eder umarım yaşımda benim için avataj olur ama emin olun yaşımdan kat kat olgunumdur.

cnm mrb yaşadığı yer ankarayı görünce dikkatimi çekti bende ankaradayım. neresindesin ve hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilirmiyim?

Canım benim seni çok ii anlıyorum ben de kendime göre zayıf gelmiyorum ama çevremden hep zayıfsın ye ye ye uyarıları alıyorum...
Belki de hepimizden çok kilo alırsın heee ne dersin:CüvCüv:
Evt yaş olayı bazen avantaj tabi erken anne olmak çok güzel bişey tadını çıkarhihoyyyt

cnm mrb yaşadığı yer ankarayı görünce dikkatimi çekti bende ankaradayım. neresindesin ve hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilirmiyim?

mrb canım dikmen de oturuyorum ben hacettepe üniversitesine gidiyorum ben orda çalışıyo dr.um ama ilk muayenemi mecburen cebecideki zekai tahir kadın hastalıkları hastanesine gittim dr.um şuan konferansta da eylül de eğer gebelik takibi yapıyosa kendi dr.uma gidicem yapmıyosa dr.umun önerdiği başka bi dr.a gidicem ben tedavi iççin gitmiştim dr.uma da gebelik takibi yapıp yapmadığını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…