- 19 Haziran 2010
- 406
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.061
sabah daha yoğundu koyu renk şimdi azaldı biraz belkide üstüne görmedir pazartesi günü tekrar kan testi yaptırıcam o zaman belli olucak herşey düğünden 1 ay önce nikah çıkışı yaptım çalışmıyorum şuan
senin düşük tehlikenmi var yatmaktan sıkıldım yazmışın geçmiş olsun bu arada
evt canım yaaa saolasın
yani tam kanamam yok ama açık pembe bi şekilde p.tesi den beri var dr. bol bol yat dinlen su iç dedi bende öyle yapıyorum
kıslar ne kadar zamandır evlisiniz
hayırlısı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsinbebişim 7hafta 2günlük canım haftaya perş. 2ay bitmiş oluyor hayırlısı ile 9ay bi geçseydi inan şimdiden kucağıma biran önce almak istiyorum
nice 7 senelere ini allah mutluluğunuzu daim etsinbizim 3 yıl 3ay bitti...beraberliğimize 7 yıl oldu ama...
bazen eşime diyorum,ozaman evlenip çocuk yapsaydık şimdiye okula giderdi kaydirigubbakcemile3
tabii ozaman özgürlük peşinde ünv.li gençlerdik...aah aahboshayallersmile
AYSU87 nasilsin canim? ayyyy ben daha oglusumun ticker ini degistiremedim
elim varmiyor ki bu minigin ticker ini yapayim ben de seninkine bakip
gebelik haftami gorebiliyorum himmmm 9 hafta mi olduk masallahhhh
gecmise pek bakamasam da evi tadilat yapmissin yorulmussundur ama
mis gibi de olmustur bebegin mis gibi eve gelir ne guzelopuyorumnanaktan
merhaba,
ben de 2011 nisan annelerinden biri olucam inşallah:) bu arada 30 yaşındayım, SAT 21 temmuz, 56 kg la hamile kaldım ve muhtemel doğum tarihi 27 nisan.
herkese şimdiden bol sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum. beni de listeye eklerseniz sevinirim:))
Ben bir ocak annesiyim ve şimdide nisan annesi olucam kısmet olursa.
Benim sat:20 temmuz bdt.26 nisan 2011
YAŞ 25 KİLO: 72
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
çok şükür rabbime gerçektende böyle bi mutluluk yok :dance:
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
inşallah kalp atışınıda duyarsam dahada rahatlycam
kıslar ne kadar zamandır evlisiniz
yarın 3 yılı devirmiş olucaz bizde tatlım
slm nisan anneleri nasılsınız adetim 5 gün geçti dün akşam kan testi yaptırdım hamile 17.3 hamile çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam bu sabah kanamam oldu adetmi bebeğin yerleşme kanamasımı anlamadım sizdede sonradan kanama oldumu?
hayırlı olsun canım,inşallaah problemsiz devam eder...
bol bol dinlen,bebişin bırakmasın seni inş.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
kızlar bu arada bende 6 yıl 3.5 aylık evliyim...
sağol canıma.s.maşallah fadikcim rabbim nice nice 6 yıllar nasib eder inşallah sağlık mutluluk ve huzurla.
kızlar ben çıkıyorum haftasonu burda olmıcam anneannemlerin yanına gidicez.
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın
iyi haftasonları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ben listede yokum ama beni de ekleyin kıslarrr tatlişoğlum huuuu :)) SAT 15 temmuz,tahmini d.t 21 nisan,kilo 57,boyu 165 cm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))