2011 Nisan Anneleri

evt canım yaaa saolasın
yani tam kanamam yok ama açık pembe bi şekilde p.tesi den beri var dr. bol bol yat dinlen su iç dedi bende öyle yapıyorum

bebişim 7hafta 2günlük canım haftaya perş. 2ay bitmiş oluyor hayırlısı ile 9ay bi geçseydi inan şimdiden kucağıma biran önce almak istiyorum

bebişim 7hafta 2günlük canım haftaya perş. 2ay bitmiş oluyor hayırlısı ile 9ay bi geçseydi inan şimdiden kucağıma biran önce almak istiyorum
hayırlısı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
nice 7 senelere ini allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar maşallah valla ben sizin kadar sık giremiyorum okumaya yetişemiyorum.

iyiyim cnm ya sen nasılsın?
evet tickerda 9+1 gözüküyo ama ultrasona göre 9+3 gözüküyorum bugün itibariyle.
bende perşembe gittim en son doktora herşey yolundaydı.2 hafta sonra felan 2li test için gidicem inşallah.
tadilatımız bitti çok şükür rahatladım evimiz tertemiz oldu.saol cnm inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

hoşgeldin aramıza cnm.inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini.

Ben bir ocak annesiyim ve şimdide nisan annesi olucam kısmet olursa.
Benim sat:20 temmuz bdt.26 nisan 2011
YAŞ 25 KİLO: 72

hoşgeldin aramıza sağlıcakla kucağına almak nasib olur inşallah.

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))

cnm ben listede ekliyim ama diğer bilgilerimide eklermisin

boy:160
kilo:64
adım aysu.

hadi gözünaydın cnm inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bambaşka bi duygu.

kıslar ne kadar zamandır evlisiniz

cnm ben 3 sene 8 aylık evliyim.sen taze evlisin sanırım.rabbim mutlu huzurlu bir ömür nasib etsin sizlere.

yarın 3 yılı devirmiş olucaz bizde tatlım

yarın evlilik yıldönümünüzmüş ne güzel mutlu huzurlu sağlıklı upuzun bir ömür diliyorum cnm sizlere ve meleğinize.

hayırlı olsun canım,inşallaah problemsiz devam eder...
bol bol dinlen,bebişin bırakmasın seni inş.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

merhaba kızlara.s.
tam 22 sayfa okudum maşallahınız var...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.
şükür dr dan gelen arkadaşalrda güzel haberlerle gelmişler...

benim ismimde fadime ama bence siz bana fadik diyin böylece tatlişoğlumla karışmaz...
boyumda 1,58

esra8608 pazartesi muhakkak kan testi yaptır canım...
değerin biraz düşük geç döllenmede olabilir ama yinede kesin sonuç için fazla zaman kaybetme...
kanaman olduğu içinde dinlenmeye çalış hatta devamlı yatman lazım....
inş bebişin iyidir...

kızlar tefriceyi ne zamn okuyacağımız benim için farketmez ben size uyarım...

kızlar ben çıkıyorum haftasonu burda olmıcam anneannemlerin yanına gidicez.
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın
iyi haftasonları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben listede yokum ama beni de ekleyin kıslarrr tatlişoğlum huuuu :)) SAT 15 temmuz,tahmini d.t 21 nisan,kilo 57,boyu 165 cm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

maşallah fadikcim rabbim nice nice 6 yıllar nasib eder inşallah sağlık mutluluk ve huzurla.
sağol canıma.s.
hepimize inş...

kızlar ben çıkıyorum haftasonu burda olmıcam anneannemlerin yanına gidicez.
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın
iyi haftasonları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım pazartesi görüşürüz inş..

Ben listede yokum ama beni de ekleyin kıslarrr tatlişoğlum huuuu :)) SAT 15 temmuz,tahmini d.t 21 nisan,kilo 57,boyu 165 cm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

hoşgeldin a.s.
sanada başarılar canımkaydirigubbakcemile3
bebişini sağlıcakla kucakalrsın inş...

Slm kızlar ben geldima.s.Ayy yoruldum valla tüm evi süpürdük sildik eşimle sağolsun yardımı oldu çok aslında benim ona oldu desem daha doğru olacak.:1hug:
Kızlar sizde de halsizlik oluyor mu hemen yoruluyorum nerdeyse elimi kaldırmaya mecalim olmuyor bazenmirmirmirmir

Kızlar maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz, geriye dönük okumak nerdeyse imkansız, hiç ara vermemek lazım
Dün tahlillerimi yaptırdım, doktorum ek olarak Trombofili taraması istedi, genetik bir taramamymış, daha önce yaptıran varmı? Bu ilk hamileliğim ve düşüğüm hiç olmadı, ama doktorum trombofiliden yani kan pıhtılaşmasından şüphelendi, allah korusun düşüğe erken doğuma yada ölü doğuma neden olabiliyormuş, irsi bir hastalık dedi, genetik kan taramam yapılacak. rahmetli Babanem çok düşük yapmış zamanında, tabi ozaman nedeni bilinemiyordu, belki gerçekten böyle bir rahatsızlığı vardır kadıncazın.
Neyse endişelenmiyorum, bu tahlili yaptıracağım pazatesi, taşıyıcılık varsa kan sulandırıcı iğne kullanacağım, yoksada testi yaptırarak emin olmuş oldum.
Böyle bir testi yaptıran varmı?

Kızlar yavaş yazın yaaa yetişemiyorum oumaya :)))
Truf kaç tane kaldı okuyabilirm bende 100 kadar tefriciye. haber verirsen tabi.

Bugün özele gittim kızlar hastane ultrasonu ile hiiiçççç kıyaslanamaz.vajinal ultrasonla baktı.korkuordum ama korkulacakb birşey yokmuş. 12 haftaya kadar böyle bakıyoruz dedi. el kol hareketlerini izledik kuzumun. maaşallah pek bi oynak. el sallıyo sıpa bana:))) kalp atışlarınıda dinletti doktorumuz çok duygulandık...8hafta 6 günlük çıktı bundada bizimki hergün değişiyo :s
Gelelim dr.un dediklerine.her gün et, haftada 2 tavuk,haftada 2 balık yenecek.ve günde 1 yumurta, bol sıvı mutlaka. fast food namına herşey yasak, katkı maddeli boyalı olan herşeyde.meyve sularından sadece elma suyu içebilirsin dedi. kalamar,midye türü şeylerde yasak :/
20 Eylül de 2li taramaya gitcem. bu arada dr açlık kan şekerimi yüksek buldu ve testi tekrarlatmamı istedi. birde 4 haftalıkken idrarda bol bakteri çıkmıştı.tekrar idrar tesi istedi ve grekirse ilaç vercem dedi..
çok ilgiliydi sağolsun, herşey yolunda çok şüküropuyorumnanaktan

Sanırım boy ve evlilik süresi de ekliyoruz ekliyoruz listeye, Tatlişoğlum benim boyum 1,65 ve 24 Eylülde 5 senemizi bitiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…