- 27 Aralık 2008
- 730
- 5
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.041
kızlarrrrrr merhabalar öncelikle rabbim sağ sağlim almak nasip etsin bebişlerimiz kucağımıza aalmayı
kızlar karar verin artık ne zman okuyacaz ben 100 mü 200 mü alayım ?
bencedebence pazar canım ya uzatmanın manası yok çok kısa zaten dua
günaydın kızlaaar,
yine akşam ve sabah kaynatılmış bol bol maşallah
nisacım güzün aydın canım,inş.bayramın sevinciyle birleşir kalp atışlarını da duyarsın
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
kıslar ne kadar zamandır evlisiniz
benim 15 ağustos da 1sene bitti canım inş rabbim bütün bi ömrü ilk senemiz gibi mutlu huzurlu sorunsuz sağlıklı sıhhatli geçirmeyi nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar ne kadar zamandır evlisiniz
amin inş cümlemize
benim 12 eylülde 3 ay olucak
en son 22 temmuzda adet gördüm 5 gün gecikmeli gelmedi adetim 2 gün arayla çıbık testi yaptım ilki pozitif 2.cisi negatif çıktı emin olmayınca kan testi yaptırdık düşük oranla hamile çıktım bugün kanamam var ya hastalandım yada yerleşmeden dolayı geçici kanama sonucu bende merak diyorum
inş hepimize nice mutlu huzurlu seneler geçiririz
oh negüzel boylar verilmiş ,isimler paylaşılmış..:)) maşallah..bnm ismimde Zehra arkadaşlar..:) boyumda 1.72 ...fadimecim eklersen çok sevinirim...laelaelaelaelae
inş hamilesindir yaaa aman dikkat et kendine bol bol dinlen kanaman çok mu az mı rengi açık pembe gibi mi? belki de üstüne görüyorsundur öyle derler ya hani hayırlısı olsun bakalım :Saruboceq:
evet zehracım ilerledik ve bi kaç değişiklik yaptık.ekledim senideolumunekankayizsmile