2011 Nisan Anneleri

oh negüzel boylar verilmiş ,isimler paylaşılmış..:)) maşallah..bnm ismimde Zehra arkadaşlar..:) boyumda 1.72 ...fadimecim eklersen çok sevinirim...laelaelaelaelae

günaydın kızlaaar,
yine akşam ve sabah kaynatılmış bol bol maşallah:nazar:

nisacım güzün aydın canım,inş.bayramın sevinciyle birleşir kalp atışlarını da duyarsın

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

canım benim :Saruboceq: inş duyarız

Kelebekcim gözün aydın bizde bayram öncesi ikimizde çifte bayram yaşarız inş.

en son 22 temmuzda adet gördüm 5 gün gecikmeli gelmedi adetim 2 gün arayla çıbık testi yaptım ilki pozitif 2.cisi negatif çıktı emin olmayınca kan testi yaptırdık düşük oranla hamile çıktım bugün kanamam var ya hastalandım yada yerleşmeden dolayı geçici kanama sonucu bende merak diyorum

inş hepimize nice mutlu huzurlu seneler geçiririz

oooooffffffff ppppooooooffffffff :KK43:((( ben çok sıkılıyoorum yaaaa sürekli yatıyorum bi de üstüne bu sıcakta grip olmayı başardım hala geçmedi ne yesem midemde ve ağzımda kötü bi tat oluyo ne bilim yaaaa üüüüüffffffffffff :KK43:(((

en son 22 temmuzda adet gördüm 5 gün gecikmeli gelmedi adetim 2 gün arayla çıbık testi yaptım ilki pozitif 2.cisi negatif çıktı emin olmayınca kan testi yaptırdık düşük oranla hamile çıktım bugün kanamam var ya hastalandım yada yerleşmeden dolayı geçici kanama sonucu bende merak diyorum

inş hepimize nice mutlu huzurlu seneler geçiririz

inş hamilesindir yaaa aman dikkat et kendine bol bol dinlen kanaman çok mu az mı rengi açık pembe gibi mi? belki de üstüne görüyorsundur öyle derler ya hani hayırlısı olsun bakalım :Saruboceq:

inş hamilesindir yaaa aman dikkat et kendine bol bol dinlen kanaman çok mu az mı rengi açık pembe gibi mi? belki de üstüne görüyorsundur öyle derler ya hani hayırlısı olsun bakalım :Saruboceq:

sabah daha yoğundu koyu renk şimdi azaldı biraz belkide üstüne görmedir pazartesi günü tekrar kan testi yaptırıcam o zaman belli olucak herşey düğünden 1 ay önce nikah çıkışı yaptım çalışmıyorum şuan

senin düşük tehlikenmi var yatmaktan sıkıldım yazmışın geçmiş olsun bu arada

X