- 2 Eylül 2010
- 2.104
- 0
Canım yaa o sprey nasıl bişey ??Uçak inerken ve kalkarken emzir yada bırak ağlayıp bağırsın o anlar önemli..Özellikle inişte dikkat et.Ben haziranda yolculuk yapıcam uçaktan korktum 1 günlük yol otobüsle gideyim diyorum ..Yarın dr.uma sormaya çalışıcam uçak durumunu..Dr.umuz yeni ve bizi yarım tedaviden devraldığı için bize çok tepkili(herkese günaydınlaarrr
dilekcim maşallah kızına güzel haberler getirmişsin bize...
kulaklarının iyileşmesine çok sevindim...
bizde dün doktora gittik kulaklarında çok az iltihap var dedi ilaç verdi ve haftaya uçağa bincez,korkuyorum açıkçası...doktor spreyini yanında bulundur dedi...
yürüme konusunda bizimkinin cesareti yok ya tutunmadan aykata duruyor ama mümkün deil adım atmıyor:)
zamanı gelince oda olur napalım...
Sağol canım benimm..Unnadodan pretty ruffle diye bi marka aldım.Ben tüllü etek istiyodum kat kat..Üzeri dantelli çok güzel duruyo ..Yarın falan elimde olur resmini eklerimm...Tekrar geçmiş olsun dilek bende yemek istemeyince zorlamıyorum vakti gelince yiyecektir inşallah. doğumgünü için nasıl elbise aldın ne hediye alacağına karar verdinmi ben ne yapacağımı bilmiyorum :44: ilk bebek olunca....
Hediye ayakkabı alayım diyorumm daha karar vermedimm:)))
Canım ya emekleyerek ve tutunarak her işlerini yaptıklarından yürümeyi erteliyolar..riske girmiyolar bu sıpalar :))Benim kız bizim evde yürümüyo bana inat..Arkadaşa gidiyorum yürüyo..benle inatlaşıyo:))benim oğlumda çok tembel... erken dönemde emeklemeye başlayınca çabuk yürür demiştim ama hala yürümüyor...ne el sallıyor ne de başka birşey yapıyor....
altta 2 üstte 2 dişimiz çıktı...