2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

canım çok sıkkın mert 3 gündür ishal doğru dürüst bişey yemiyor.Geceleri çok sık uyanıyor yavrumAcaba ishalde diş belirtisi olabilir mi diş çıkaran bebişler ishal olmuşmuydu.eğer bugünde ishali geçmezse yarın dr.a götüreceğim.İş yerindeyim aklım evde içim daralıyor.

herkese günaydın..
canım çok geçmiş olsun..
bizimde dişlerimiz henüz çıkmadı ama, çok arkadaşımdan dişin ishal yaptığını duydum.. umarım diştendir,biran evvel geçer...
ishali çoksa doktora götürmekte fayda var...

tşk ederim cnm.günde 5 kere falan yapmaya başladı daha önce dr.umuz 6-7 kere olursa getir demişti ama ben yinede yarın götüreceğim.2 gündür muz yediriyorum sanki biraz işe yaradı ama eski haline tam dönmedi

günaydın ilenacım hayırlısıyla gel bakalım memlekete..akika kurbanının kızlara bir erkeklere iki olduğunu sanmıyorum.entresan bir söylenti olsa gerek

canım günaydın. evet ulaşda dişden önce ishal olmuştu.rengi çok açık sarıydı.neredeyse ilk bebekliğine yakın bir kaka rengi vardı.yalnız bizim ishalimiz iki gün sürdü sonra dişi geldi.

canım günaydın. evet ulaşda dişden önce ishal olmuştu.rengi çok açık sarıydı.neredeyse ilk bebekliğine yakın bir kaka rengi vardı.yalnız bizim ishalimiz iki gün sürdü sonra dişi geldi.

bizimkiside çok açıktı dün rengi koyulaştı biraz daha ve püre kıvamında şu an.uffff rapu cnm çok sıkkın bişey olur diye korkuyorum işyerindeyim içim hiç rahat değil.Görünürde diş de yok.Yarını nasıl bekleyeceğim ya.

Geçmiş olsun zhr84 muz gerçekten ishale iyi geliyor istersen pirinç çorbasıda yap yedir oda iyi geliyor değişik bir tat denedinmi (sebze -meyve) bu sıralar belki onlar ishal yapmış olabilir. Ateşi varmı? Ateşide varsa mikrobik olabilir. Bizimde daha dişimiz çıkmadı belirtilerini bilmiyorum.

canım korkma bişi olmaz. suyunu vermeyi ihmal etmesin annen bol bol versin su.için rahat değilse akşam acile götür dicem ama başka bi şikayeti yoksa normaldir diyip yollarlar patates pirinç muz bezelye..ve sakinlik lütfen

tşk ederim cnm.bu aralar kivi yedirmiştim acaba ondan mı oludu ki sen yazınca aklıma geldi.ateşimiz yok çok şükür.Annemi aradım şimdi içim rahat değil merti getir dedim şimdi getiriyorlar dr.a göstericem

zhr84 geçmiş olsun canm bizim dişlerimiz yeni çıkıyor.ishaliiz olmadı şükür.tabi bu bebekten bebeğe değişebilir. ateşi yoksa korkma inş bişey olamz.

doğru söylüyorsun nursenim ama elimde değil konu mert olunca sakin olamıyorum.belkide yanında olmadığım için bilmiyorum tamam emin ellerde biliyorum ama ne bilim annelik beni fena halde hassaslaştırdı
zhr84 geçmiş olsun canm bizim dişlerimiz yeni çıkıyor.ishaliiz olmadı şükür.tabi bu bebekten bebeğe değişebilir. ateşi yoksa korkma inş bişey olamz.

tşk ederim cnm.ateşimiz yok çok şükür.

Tabi Dr. göstermekte fayda var inşallah önemli bişey çıkmaz içini rahat tut annelik gerçekten çok zormuş aklımız hep bebeklerimizde...

zhr84 çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur sadece diştir..

kaç gündür giremiyorum hızlıca bakıp kaçıyorum kızım yeni yeni düzeliyor ama inanılmaz huyu değişti hala annemdeyiz iznimi uzattım işe geri döndüğümde bakıcıyla ne yapacaklar merak ediyorum biz annemle zor bakıyoruz nerdeyse.
geçirdiğimiz altıncı ay hastalığıymış daha önce duymamıştım geçen hafta pazartesi tıp fakültesine gitmiştik kalçası için sanırım orda kapmış 3 gün çok yüksek ateşi vardı pazar günü ateşi geçti deride kırmızı döküntüler başladı neyseki 2 günde onlarda geçti bugün tekrar kontrolümüz var.
doktor ateşi boğaz enfeksiyonu yaptı sandı antibiyotik verdi 3 gün boyunca ishaldi şimdi ilaç içiremiyorum kaşık görmek istemiyor yemek yemiyor ve emmiyor her şeye direnip ağlıyor kendi kendine uyuyan sallanmayı sevmeyen çocuğumu battaniyede sallayıp uyutuyoruz. daha dişleri de çıkmadı onun da etkisi varmıdır bilemiyorum damaklarının sol alt tarafını özellikle kaşıyor kabarık gibi de ama ordan ilk diş çıkarmı anlamadım

allah sağlık versin bütün bebişlere

canım çok geçmiş olsun..gerçekten en ufak hastalıklarında huyları değişiyor..
6.ay hastalığı demişsin..ilk defa duydum.. 6 .ayda bizde yüksek ateşli bi hastalık geçirmiştik,nedensiz mikrop kapmış olabilir demişti dr ama bütün tahlillerde temiz çıkıyordu,sen deyince dikkatimi çekti..

gilraen canım sizede çok geçmiş olsun.
kızlar oğlumun alt dişlerinden sonra üst dişide patlamış durumda büyüyorlar hızlaaa

kızlar oğlumun alt dişlerinden sonra üst dişide patlamış durumda büyüyorlar hızlaaa

maşallah oğluşuna bizde hala tık yok:18:
akşam saçlarını kestirdik oğluşumun artık gözüne giriyodu saçlar,gören kız sanıyodu
3 numara kestirdik, hem daha gür çıksın diye
hala alışamadım

tşk ederim cnm sizede geçmiş olsun.6.hastalık diye birşey var sanırım onu geçirdiniz.En ufak bişeyde huyları değişiyor.İnsanın elinden bişey gelmemesi çok üzüyor

ohh nursen hayırlı olsun.bide bizimkiler çıkaraydı hayırlısıyla

çıkar kıslar sizinde bugün yarın..inciler dizilir bir bir

Hasta olan kuzulara çok geçmiş olsun ortada salgın var maalesef ve bizde bu salgından nasibimizi aldık kızımın yüksek ateşi vardı kan tahlilinde enfeksiyon çıkınca 4 tane iğne verdi doktorumuz ( çok ağladı kızım çok... Umarım bütün kuzular hemen iyileşirler.. Huy değiştirmeleride normal umarım kalıcı olmaz..derler ya hasta olmasınamı yanayım huy değiştirdiğine mi?

Rapuşum kuzumun incileri hayırlı olsun..Zehracım aman suyu ihmal etmeyin varsın 1-2 gün yemek yemesin ama vucüt susuz kalmasın..gilraen canım bizde yemek olayında problem yaşıyoruz ben az porsiyonlarla sık sık yedirmeye çalışıyorum...Hande84 oğluşunun ilk traşı hayırlı olsun:)) Fdilek hoşgeldin canım..Atladıklarım varsa kusura bakmayın öptük sizii..

diş çıkarken ishal olabilir bende duymuştum ama dr.a göster için rahat etsin canım.Çok geçmiş olsun..Bol sulu şeyler vermeye çalış
her hastalıkta bebekler huy değişirmiş...Şu kış ayları hayırlısıyla bir geçse...Bu dönemden çok kokuyorumm...Allah bütün bebeklerimizi korusun.ç.
Hayırlı olsun dişleriniz..Hergeçen gün büyüdüklerin,i hissettiriyolar..izlemek çok güzel ama biyandanda özliycem demeden edemiyo insan...

Ahh canım yaa geçmiş olsuunn ....soğuklar iyie kendini hissettirdi..Ne yapmak lazımki hastalıklara karşı dirençli olsunlar.....

Bugünde Azramın ilk defa eli kanadı..İçim parçalandıı..Arkadaşın kızı demir bi tabakla oyun yapıyodu kenarı keskinmiş onıu eline alınca eli kesildii..İlk defa kanı aktı ..Çok canları sağlam oluyo anlık ağladı ve sustuu..

mrb kızlar ben yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bebişlerinize geçmişolsun benimkinde biraz huzursuzluk var ama henüzdiş çıkarmadı hatta beyazlama bile yok geç çıkaracak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…