2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gilraen, zhr84, fdilek çok geçmiş olsun kuzularınıza. hande84 hayırlı olsun tıraşınız. biz de 2 hafta önce oğlumun saçlarını 3e vurdurduk. o kadar üzülmüştüm ki güzelik saçları gitti diye ama hemen toparladı kendini epey uzadı saçları. hem daha gür ve kalın çıkıyor artık.
ybd987 aramıza hoşgeldin canım.

iyi akşamlar kızlar ne zamandır uğrayamıyorum buraya. oğlum çok zorlaştı uykuya zor dalıyo ne biberon ne kaşık hiç birini istemiyo. kilo verecek diye korkuyorum. sürekli bir mutsuzluk hali...
bebeklerini traş ettiren arkadaşlar nasıl yaptırdınız kafasını çekmeye çaşımadı mı korkmadımı kuzular?

canım çok geçmiş olsun..gerçekten en ufak hastalıklarında huyları değişiyor..
6.ay hastalığı demişsin..ilk defa duydum.. 6 .ayda bizde yüksek ateşli bi hastalık geçirmiştik,nedensiz mikrop kapmış olabilir demişti dr ama bütün tahlillerde temiz çıkıyordu,sen deyince dikkatimi çekti..

bizimde öyle sandı idrar tahlili temiz çıktı. budur canım hemen hemen her bebek geçirirmiş bazıları ağır atlatırmış

gilraen canım sizede çok geçmiş olsun.
kızlar oğlumun alt dişlerinden sonra üst dişide patlamış durumda büyüyorlar hızlaaa :KK43:

hayırlı olsun inciler darısı başımıza olsun

her hastalıkta bebekler huy değişirmiş...Şu kış ayları hayırlısıyla bir geçse...Bu dönemden çok kokuyorumm...Allah bütün bebeklerimizi korusun.ç.

Bugünde Azramın ilk defa eli kanadı..İçim parçalandıı..Arkadaşın kızı demir bi tabakla oyun yapıyodu kenarı keskinmiş onıu eline alınca eli kesildii..İlk defa kanı aktı ..Çok canları sağlam oluyo anlık ağladı ve sustuu..

sağolun kızlar kontrole gittik geçmiş şükür boğaz kızarıklığı da. ay kıyamam azraya geçmiş olsun sizede

mrb kızlar ben yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bebişlerinize geçmişolsun benimkinde biraz huzursuzluk var ama henüzdiş çıkarmadı hatta beyazlama bile yok geç çıkaracak heralde

sağol canım hoşgeldin

gilraen, zhr84, fdilek çok geçmiş olsun kuzularınıza. hande84 hayırlı olsun tıraşınız. biz de 2 hafta önce oğlumun saçlarını 3e vurdurduk. o kadar üzülmüştüm ki güzelik saçları gitti diye ama hemen toparladı kendini epey uzadı saçları. hem daha gür ve kalın çıkıyor artık.

sağol canım hayırlı olsun traşınız büyüdüler de traş oluyorlar :KK1::KK1:

Son düzenleme:
maşallah oğluşuna :nazar: bizde hala tık yok:18:
akşam saçlarını kestirdik oğluşumun artık gözüne giriyodu saçlar,gören kız sanıyodu
3 numara kestirdik, hem daha gür çıksın diye
hala alışamadım:KK53:

canım hayırlı olsun bende kıyamıyorum gözüne giriyor toka takıyorum ama çeker diye korkuyorum onu da

Hasta olan kuzulara çok geçmiş olsun ortada salgın var maalesef ve bizde bu salgından nasibimizi aldık kızımın yüksek ateşi vardı kan tahlilinde enfeksiyon çıkınca 4 tane iğne verdi doktorumuz :KK43:( çok ağladı kızım çok... Umarım bütün kuzular hemen iyileşirler.. Huy değiştirmeleride normal umarım kalıcı olmaz..derler ya hasta olmasınamı yanayım huy değiştirdiğine mi?

Rapuşum kuzumun incileri hayırlı olsun..Zehracım aman suyu ihmal etmeyin varsın 1-2 gün yemek yemesin ama vucüt susuz kalmasın..gilraen canım bizde yemek olayında problem yaşıyoruz ben az porsiyonlarla sık sık yedirmeye çalışıyorum...Hande84 oğluşunun ilk traşı hayırlı olsun:)) Fdilek hoşgeldin canım..Atladıklarım varsa kusura bakmayın öptük sizii..

sağol canım sizede geçmiş olsun.

günaydın kızlar
dün merti dr.a götürdüm bir toz verdi suya karıştırılan ondan içiriyoruz akşam daha iyiydi kuzum.:nazar:Birde mertin üst dişleri kabarmış altta çıkmadan üste çıkıyomu acaba ayy çok komik olur benim tavşanımm

tşk ederim cnm.bizde geçen ay kestirdik ama 3'e vurdurmadık önleri çok uzundu toplattık.nasıl durdumu kesilirken bizimkisi mümkün değil durmaz
mrb kızlar ben yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bebişlerinize geçmişolsun benimkinde biraz huzursuzluk var ama henüzdiş çıkarmadı hatta beyazlama bile yok geç çıkaracak heralde
tşk ederim cnm aramıza hoşgeldin

fdilek
canım sizde geçmiş olsun kıyamam azracığa nasıl için gitmiştir ama onlar bizim tahminimizden dayanıklılar
tomurcuk geçmiş olsun gelinimeee cnm ya iğnede vermiş dr.

günaydın kızlar
dün merti dr.a götürdüm bir toz verdi suya karıştırılan ondan içiriyoruz akşam daha iyiydi kuzum.:nazar:Birde mertin üst dişleri kabarmış altta çıkmadan üste çıkıyomu acaba ayy çok komik olur benim tavşanımm

tşk ederim cnm.bizde geçen ay kestirdik ama 3'e vurdurmadık önleri çok uzundu toplattık.nasıl durdumu kesilirken bizimkisi mümkün değil durmaz

fdilek
canım sizde geçmiş olsun kıyamam azracığa nasıl için gitmiştir ama onlar bizim tahminimizden dayanıklılar
geçmiş olsun canım...yeriim ben o tavşanı....

iyi akşamlar kızlar ne zamandır uğrayamıyorum buraya. oğlum çok zorlaştı uykuya zor dalıyo ne biberon ne kaşık hiç birini istemiyo. kilo verecek diye korkuyorum. sürekli bir mutsuzluk hali...
bebeklerini traş ettiren arkadaşlar nasıl yaptırdınız kafasını çekmeye çaşımadı mı korkmadımı kuzular?
hoşgeldin.... ben de korkarım yaaa...hem zaten oğlumun elini tutsam ayağı durmaz...
ilk traşınız hayırlı olsun..
hoşgeldin...
zhr84 çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur sadece diştir..

kaç gündür giremiyorum hızlıca bakıp kaçıyorum kızım yeni yeni düzeliyor ama inanılmaz huyu değişti hala annemdeyiz iznimi uzattım işe geri döndüğümde bakıcıyla ne yapacaklar merak ediyorum biz annemle zor bakıyoruz nerdeyse.
geçirdiğimiz altıncı ay hastalığıymış daha önce duymamıştım geçen hafta pazartesi tıp fakültesine gitmiştik kalçası için sanırım orda kapmış 3 gün çok yüksek ateşi vardı pazar günü ateşi geçti deride kırmızı döküntüler başladı neyseki 2 günde onlarda geçti bugün tekrar kontrolümüz var.
doktor ateşi boğaz enfeksiyonu yaptı sandı antibiyotik verdi 3 gün boyunca ishaldi şimdi ilaç içiremiyorum kaşık görmek istemiyor yemek yemiyor ve emmiyor her şeye direnip ağlıyor kendi kendine uyuyan sallanmayı sevmeyen çocuğumu battaniyede sallayıp uyutuyoruz. daha dişleri de çıkmadı onun da etkisi varmıdır bilemiyorum damaklarının sol alt tarafını özellikle kaşıyor kabarık gibi de ama ordan ilk diş çıkarmı anlamadım

allah sağlık versin bütün bebişlere
geşmiş olsunn...diş döneminde tüm hastalıklara açık oluyo kuzular....oğlum alt ön kesicilerden sonra üst yan kesici dişini çıardı........ olabilir bence...
maşallah oğluşuna :nazar: bizde hala tık yok:18:
akşam saçlarını kestirdik oğluşumun artık gözüne giriyodu saçlar,gören kız sanıyodu
3 numara kestirdik, hem daha gür çıksın diye
hala alışamadım:KK53:
güle güle uzasın saçları..benimki kestirmez napcam bilemiyorum...
günaydın kızlar

canım çok sıkkın mert 3 gündür ishal doğru dürüst bişey yemiyor.Geceleri çok sık uyanıyor yavrumAcaba ishalde diş belirtisi olabilir mi diş çıkaran bebişler ishal olmuşmuydu.eğer bugünde ishali geçmezse yarın dr.a götüreceğim.İş yerindeyim aklım evde içim daralıyor.:KK43:
canım dr a götürmekte fayda var...devrim gece uyanmaları+iştahsızlık ve en son ishal oldu 2 gün sonra dişi çıktı..inş diştendir...

gilraen canım sizede çok geçmiş olsun.
kızlar oğlumun alt dişlerinden sonra üst dişide patlamış durumda büyüyorlar hızlaaa :KK43:

gözün aydın rapu....devrim de üst yan kesici dişini çıkardı....alt diş ortada üst yanda:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydınlar..
Biz bu gece yine uyumadık aç diye süt verdim ama onuda çıkarttı aşırı iştahsız bir çocuk oldu:KK43:( sanırım bu hastalığa bir diş sıkıntısı eklendi ..
Zehra canım damadımın iyi olmasına çok sevindim..Canım olabilir belki önce o çıkabilir..Tavşan damadım olur benim hee:))
Ela-Ada canım günaydın :))
Geçmiş olsun dileklerini ileten teyzelerimizi öpüyoruz :))

Günaydınlar..
Biz bu gece yine uyumadık aç diye süt verdim ama onuda çıkarttı aşırı iştahsız bir çocuk oldu:KK43:( sanırım bu hastalığa bir diş sıkıntısı eklendi ..
Zehra canım damadımın iyi olmasına çok sevindim..Canım olabilir belki önce o çıkabilir..Tavşan damadım olur benim hee:))

Canım sana da günaydın........Duru nasıl?Berke iyileşti mi?evet canım diş sıkıntıs ıbence...... üst diş öncesi kuzumda başladı iştahsızlık...yoğurt ve arada meyve dışında bişey yemiyo onları da serin seviyo...diş çıktı hala iştah gelmedi ..sanırım diğeri de çıkacak...alt dişler bukadar sıkıntılı çıkmamıştı..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Günaydınlar..

günaydın cnm

ayyy kıyamam ya bide sabah işe gittin çok zor Allah yardımcın olsun.Bir an önce iyileşir inş.kuzucum ya.Senin damat iyice yaramaz oldu kız şimdi annemle görüştüm odasında oynuyomuş bi baktım kapıyı kapattı diyo kapıyı kapatmış kapının da arkasına oturmuş annem 10 dk.dadır sesleniyorum bekliyorum kapının arkasından kalksın diye diyor.Kapıyı açamamış kadıncağız birşey olur diye komedi ya :KK52:

günaydın kızlar

fdilek

Teşekkürler kızlar. Oğlumun saçını babası kesti. önce makinanın sesine alıştırdık korkmasın diye. akşama kadar aralıklarla makinayı eline verdik. titreşimdeyken kafasına yüzüne filan değdirdik. alışana kadar çok ağladı ama. keserken de ben sıkıca tuttum. babası da kesti. çok zor olmadı. ayrıca benim oğlum biryerleriyle oynanmasını çok seviyor. masaja bayılıyor b,raz da o yüzden zor olmadı sanırım.

günaydın cnm

ayyy kıyamam ya bide sabah işe gittin çok zor Allah yardımcın olsun.Bir an önce iyileşir inş.kuzucum ya.Senin damat iyice yaramaz oldu kız şimdi annemle görüştüm odasında oynuyomuş bi baktım kapıyı kapattı diyo kapıyı kapatmış kapının da arkasına oturmuş annem 10 dk.dadır sesleniyorum bekliyorum kapının arkasından kalksın diye diyor.Kapıyı açamamış kadıncağız birşey olur diye komedi ya :KK52:

çok tatlı yaa. büyüdüler de odalarına kapanıp oyun oynuyorlar:))

günaydın cnm

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın cnm

Sağol kuzum ya işte böyle büyüyorlar olan analarına oluyor:)) Yerim o damadımı ben çok güldüm ya kurban olurum sana ben..Ee tabi annesi kuzum büyüdü artık rahatsız edilmek istemiyor bırakın free takılsın azıcık ya:KK9::KK9:

Teşekkürler kızlar. Oğlumun saçını babası kesti. önce makinanın sesine alıştırdık korkmasın diye. akşama kadar aralıklarla makinayı eline verdik. titreşimdeyken kafasına yüzüne filan değdirdik. alışana kadar çok ağladı ama. keserken de ben sıkıca tuttum. babası da kesti. çok zor olmadı. ayrıca benim oğlum biryerleriyle oynanmasını çok seviyor. masaja bayılıyor b,raz da o yüzden zor olmadı sanırım.
Sizinde traşınız hayırlı olsun canım anam büyüdülerde traş oluyor kuzular:KK1::KK1:

dunicim naber gelinim nası :p özlüyorum sizleri yaaa :KK43::KK43::KK43:

Rapuşumm bende özlüyorum hepsini eski günlerdeki bir sürü alıntı yapmayı özledim bende:KK5:

Sağol kuzum ya işte böyle büyüyorlar olan analarına oluyor:)) Yerim o damadımı ben çok güldüm ya kurban olurum sana ben..Ee tabi annesi kuzum büyüdü artık rahatsız edilmek istemiyor bırakın free takılsın azıcık ya:KK9::KK9:

Sizinde traşınız hayırlı olsun canım anam büyüdülerde traş oluyor kuzular:KK1::KK1:

Rapuşumm bende özlüyorum hepsini eski günlerdeki bir sürü alıntı yapmayı özledim bende:KK5:

ayy sorma bende işyerinde gülmekten konuşamadım daha şimdiden başladı yaramazlıklara :KK52: evet ya bende eskiyi özlüyorum kimseler gelmiyor artık buralara herkes face de :KK50:

bizim traşımızda şöyle oldu.. berberi eve getirdi eşim..bizimki uyuyordu, uyandırdık mecburen,mama sandalyesine oturttuk,berber kesmeye başladı, kendine gelene kadar bizimki yarısı bitmişti zaten..sonra berbere bakıp bakıp ağlamaya başladı,zaten toplamda 5-6 dk sürüyor,son 2 dk sında ağladı:KK43:

ayy sorma bende işyerinde gülmekten konuşamadım daha şimdiden başladı yaramazlıklara :KK52: evet ya bende eskiyi özlüyorum kimseler gelmiyor artık buralara herkes face de :KK50:
eski topraklar sizleri bekliyoruz gelen bakem toplaşalım yine:KK49:

bizim traşımızda şöyle oldu.. berberi eve getirdi eşim..bizimki uyuyordu, uyandırdık mecburen,mama sandalyesine oturttuk,berber kesmeye başladı, kendine gelene kadar bizimki yarısı bitmişti zaten..sonra berbere bakıp bakıp ağlamaya başladı,zaten toplamda 5-6 dk sürüyor,son 2 dk sında ağladı:KK43:
Oyy kıyamam miniğe demek ağladı kuzucuk ..

bir salgınmı var acaba... benim de oğlum ateşlendi...39 dereceye yükseldi ateşi...dün doktorundaydık..şükür kan tahlili temiz çıktı ama ateş çok kötü... pestil gibi yaptı oğlumu... düzenli ilaçlarını vermeye çalışıyorum.
Birde ishal oldu... geçmişi okuduğumda dişten önce sarımsı ishal olunduğu yazılmış benimde oğlumun henüz dişi yok belki diştendir diyorum ateşte ishalde ama öksürükte var... bakalım...allahım hepimizin bebişine sağlık versin...
birde saçları kesilmeye başlayan bebişler okudum...benim oğlumun saçları hem uzamadı hemde gür değil... az saçlımı olacak yoksa :S

bir salgınmı var acaba... benim de oğlum ateşlendi...39 dereceye yükseldi ateşi...dün doktorundaydık..şükür kan tahlili temiz çıktı ama ateş çok kötü... pestil gibi yaptı oğlumu... düzenli ilaçlarını vermeye çalışıyorum.
Birde ishal oldu... geçmişi okuduğumda dişten önce sarımsı ishal olunduğu yazılmış benimde oğlumun henüz dişi yok belki diştendir diyorum ateşte ishalde ama öksürükte var... bakalım...allahım hepimizin bebişine sağlık versin...
birde saçları kesilmeye başlayan bebişler okudum...benim oğlumun saçları hem uzamadı hemde gür değil... az saçlımı olacak yoksa :S

Canım sizede geçmiş olsun evet maalesef salgın var hastaneye gittiğimizde doktorumuzda söylemişti..Biz iğne olmamıza rağmen ateşimiz dün gece yine çıktı..

X