hayırlı olsun tatlım bebişler güle güle sağlıkla kullanırlar inş. bizde daha toplamadık duruyor ama artık iyice siler öyle kaldırırım..ne olur ne olmaz oğluşum erken gelirse temizlemek için fazla vakit kaybetmeyiz.. :)Selam kızlar ve bebişler.
Selemicim canım bizim yatak Graconun 70*100 ebetındaki modeli.Biz de denedik kapıdan tam sıfıra sıfır geçiyor.Ama ben çok sevdim .Biz de kurduk bir sorun falan var mı diye.Sözde hemen toplayacaktık ama kıyamadık duruyor şimdilik.Bu arada bebişinin iyi olmasına de sevindim.
Bugün malum okulun ilk günüydü.Epey yoruldum ama özlemişim o curcunayı da.5 hafta daha devam.
maşallah maşallah.oh artık sona doğru iyice yaklaştın darısı başımıza :)
slm arkadaslar ben de mart hamilesi olup aranıza yenı katılanlardanım.forumu yenı kesfettım.aynı duyguları ,heyecanı paylasmak guzel grcekten..bu arada benım bebegımde 29 hafta 1 gunluk ve kız olacak kısmetse..
Herkese günaydın arkadaşlar. Bende cumartesi doktora gittim herşey yolunda ve iyi çok şükür.
haftaya gene çağırdı doktor. Nst ye girip yine muayne olucam. Nst için erken değilmi? Birde selemi nasıl birşey nst?
nst 32 . Haftadan itibaren başlar canım :) 32. Haftadan sonra da 2 haftada bire düşüyor muayene aralıkları..
Nst sol tarafına doğru yatıyorsun karnına kemer gibi birşey ve kablolar bağlıyorlar ve bebeğin kalp atışları ve rahim kasılmaları inceleniyor..bir çeşit ekg gibi çizelgeler çıkıyor..yaklaşık yarım saat 45 dk yatıyorsun öyle..
canım dilek de nst den bahsetmiş bende büyük bi merakla nst odasına girdim sırt üstü yattım karnıma kemer şeklinde bişeyler bağladılar bebeğin kalp atışlarını dinledik, bitincede bunu gösterir bi çizelge verdiler...ama benim kötü yanım ben çok fazla sıkıntıya gelemem aynı pozisyonda 30-45 dk falan duramam bu yüzden sonlara doğru biraz bunaldım tansiyonum bile düştü...bi sonraki randevu 3 ekim sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu gidişimde oğlumu tam göremedim..Herkese günaydın arkadaşlar. Bende cumartesi doktora gittim herşey yolunda ve iyi çok şükür.
çok şükür canım Allah bozmasın umarım hepimiz hep öyle güzel haberler alırız.
haftaya gene çağırdı doktor. Nst ye girip yine muayne olucam. Nst için erken değilmi? Birde selemi nasıl birşey nst?
hoşgeldin dilek ne güzel bebişle iyice stres atıp geldiniz :))
sen doğuma 8 hafta kala izne ayrılıyordun dimi..ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş.
Günaydınlar herkese
Yaa herkes birsürü şey almış bebişine ne güzel ben daha hiç bir şey almadım ama yakında almaya başlarım , bir de bende nefes darlığı olmaya başladı böyle nefesim yetmiyor sanki derin derin nefes almak istiyorum hep , sizdede öyle bir durum oluyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?