Valla bilemiyorum artık.Ama biraz tombiş olsa çok tatlı olur.maaşallah tosuncuk olucak heralde senin bebiş , 3 hafta önce gitmiştik en son doktora biz o zman bizimki 960 gr. filandı daha
aman yok ben takmıyorum zaten ama garibime gidiyor yani. hamileyiz kilo alıyoruz birden hulk'a dönüşmüyoruz ya.. bu kadar şaşırmış niye gözüküolarya da biri kilo alsa da yüzüne vursak diye bekliolar herhalde :))
maşallah kızına.bizimkisi de dil çıkartıodu.ben eve gidince sana sorucam dedim milletin yanında dil çıkarmak ne die. zaten 14. haftada erkenden hemen açtı gösterdi hanfendi. napçaz bilmem :)
32. haftada ayrılcak mısın? yoksa 37. haftada mı ayrılcaksın. sanırım zaten 32. haftada falansın öyle mi?
park yatak alıcam inş ben de. o baya idare ediyor sanırım. sepet beşikleri önermiolar. az kullanılıo die.
valla bugün velimin bi tanesi geldi. görür görmez "ay ne kadar şişmanlamışsınııızz!" dedi. ya ne olacağıdı... ya ne olacağıdı... hamileyiz herhalde. manyak karı.:84:
insan önce bi nasılsın der naptın der. ya hayret bişi ya..
bugün ben de kendime bişiler almak için çıktım. eski hiç bişiyim olmuo çünkü. iki şey denedim. biri olmadı daha büyük bedeni var mı die baktım yoktu ühühühü bıraktım. sonra diğeri oldu allahtan onu aldım. sonra o sinirle gittim bir sürü simit aldım eve geldim yedim. oh çok tokum.
akşamları yemekten sonra çok hazımsızlık çekiyorum ve de çok gazım oluyor. artık akşam salata ya da çorba falan yicem.
Sağol canım.Evet iyiyimiş bebişimiz.Umarım sen de yarın güzel haberler getirirsin.Ben de giitiğimde 31+1 günlükken gitmiştim.Raporu vermediler.Muhakkak 32 olması gerekiyormuş.Yani tatlım sanırım sen de yarın alamazsın.mavibebek maşallah canım bebişimiz çok şükür iyiymişbizde yarın gideceğiz paşamızı görmeye 31+6 olmuş oluyoruz raporumuzuda alacağız, bende 37. haftaya kadar çalışacağım Allah izin verirse..dün baby2go nun 8423 kodlu mavi park yatağını aldık akşam sırf merakımızdan kurduk birazdan geri toplayacağım açıkta durmasın.doğuma yakın tekrar kurup iyice siler temizlerim :)
bu arada herkese iyi pazarlar diliyorummmm kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
Sağol canım.Evet iyiyimiş bebişimiz.Umarım sen de yarın güzel haberler getirirsin.Ben de giitiğimde 31+1 günlükken gitmiştim.Raporu vermediler.Muhakkak 32 olması gerekiyormuş.Yani tatlım sanırım sen de yarın alamazsın.
Biz de dün alışverişe gittik.Park yatak aldık bizde.Ben de çok baktım baby2go ya da chiccodan daha kaliteli geldi bana bu marka.Amerikan malıymış.İçine de ince bir yün yorgan yaptıracağım ben.Annemler daha iyi olacağını söylüyor.
bakalım yarın bi olsun doktordan ayrıntıları öğrenip sizinle paylaşırım.. :)
sen hangi modeli aldın canım ben çok tereddüt ettim alırken 60*120, 8423 kodlu yatağı aldık ama satan kişi kurun, odanızda nasıl durduğuna bakın içinize sinmezse geri getirin dedi 70*110 ebatında olan modeller yatak odamda çok yer kaplar ve odadan odaya almak istediğmde kapılardan rahat girmez diye tercih etmedim..
slm kızlar dr'a gittik çok şükür herşey yolunda nts'yi de ilk defa kullanmış olduk ama çok sıkıldım neyseki cihazın kağıdı bitti hemşirede sıkıldığımı anlayınca fazla ısrar etmedi çok şükür bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi, bol sıvı-su ve yürüyüş vazgeçilmezimiz olacak..37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım darısı sizlere inş. :) ama işyerinde yorulmadan dinlenerek çalışmam gerekiyor. bundan sonra 2 haftada bir kontrolumüz var...
slm kızlar dr'a gittik çok şükür herşey yolunda nts'yi de ilk defa kullanmış olduk ama çok sıkıldım neyseki cihazın kağıdı bitti hemşirede sıkıldığımı anlayınca fazla ısrar etmedi çok şükür bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi, bol sıvı-su ve yürüyüş vazgeçilmezimiz olacak..37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım darısı sizlere inş. :) ama işyerinde yorulmadan dinlenerek çalışmam gerekiyor. Bundan sonra 2 haftada bir kontrolumüz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?