• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet bence de doğumdan hemen sonra yapmak lazım. zaten ona göre çocuk yardımı falan alıosun.ay onlarla eşlerle uraşsın dicem ama benim eşimin de hiç vakti yok ki yaa. teee karşıda maslakta çalışıyor. eve gelmesi bi saat sürüyor.yeni iş değiştirdiği için izin de kullanamıyor. napçaz bilmem.

dün ütü yaptım bende bugün heryerim dökülüyor. Temizlik pek yapamıyorum bu yüzden hemen sırtım başlıyor alarm vermeye :85:

aynen canım sırt ve bel öldürüyor beni, ama benim içim hiç rahat etmiyor ara ara dinlenerek yapmaya çalışıyorum yaptıktan sonrada kendi kendime kızyorum :47: oğluşumdan özür diliyorum onuda yorduğum için..

benim bildiğim böle ama bende anlamadım açıkcası nasıl yaptıklarını. Önceden doğum iznine ayrılan arkadaşların varsa onlara bir sor nasıl rapor parası aldıklarını istersen. Boşyere kafa yormuş olmazsın. :44:

sordum.. herşeyi hastane halletmiş.. 32 de çalışabilir raporu almış, bir kopyasını işyerine vermiş, hastane ssk'ya bildirip dosya açtırmış, 37'de 4'li çalışamaz formu almış, işyerine kopyasını vermiş..sonra doğumda hastane formu doldurmuş, bir nüshayı ssk'ya hastane göndermiş, arkadaşım da işyerine aynı gün doğumu bildirmiş. Sonrada izinden sonra tüm evrakları toparlayıp SSK'ya gidip dosyasını kapattırmış, 10 gün sonra da parasını almış... bu arada işyeri hiçbirşey yapmamış...

aynen canım sırt ve bel öldürüyor beni, ama benim içim hiç rahat etmiyor ara ara dinlenerek yapmaya çalışıyorum yaptıktan sonrada kendi kendime kızyorum :47: oğluşumdan özür diliyorum onuda yorduğum için..

yorulunca benim kızım hareket etmiyor bende ozaman kendime kızıyorum. Nezaman yorgunluğum geçmeye başlasa ozaman hareketleniyor :59:

evet bence de doğumdan hemen sonra yapmak lazım. zaten ona göre çocuk yardımı falan alıosun.ay onlarla eşlerle uraşsın dicem ama benim eşimin de hiç vakti yok ki yaa. teee karşıda maslakta çalışıyor. eve gelmesi bi saat sürüyor.yeni iş değiştirdiği için izin de kullanamıyor. napçaz bilmem.

aynen... üstelik gecenin bir körü geliyor işi bir türlü bitmediği için... yanlız yaşıyor gibi birşeyim...

ben de bel ve sırt ağrısı pek yok da feci alık bişey oldum, yani nemo'daki dişi balık var ya işte o benim....siz de hafıza problemi yaşıyor musunuz? bi de ben not filan tutmazdım herşeyi aklımda tutardım, hiçbirşeyi de unutmazdım, noldu bana anlamıyorum... arkadaşların bile dikkatini çekmiş.. bunadım mı acaba?

evet aynen aydacığım hafızam çok kötü durumda herşeyi unutuyorum, en kötüsü ilaçlarımı içip içmediğimi bile unutuyorum...
birde özellikle bugün sakarlığımda üzerimde elime ne alırsam düşürüyorum ya da döküyorum..ne olacak bu halim merakla bekliyorum:26:

merhaba arakadaslar

bugun anıtkabıre gıttım cok yoruldum valla hamıle hamıle gezılmıyormus yorgunluktan oldum valla..ne yalan soyleyım evımı ozledım gıdıp rahat rshat uzanmayı bıle...tatıl bıle ezıyet oluyormus he...nese ara ara yazarım ıııı geceler...

günaydın anneler ve bebişlerimiz :68:

kızlar dün bir bel ağrısı çektim inanın ağlıyordum resmen..Hiçbirşekilde uzanamadım sadece dimdik oturabiliyordum :37: gece uyku haram oldu bana yani :37:

biz de haftasonu edirneye gidicez inş gezmeye. koca göbeğimle nası gezerim artık bilmem. arkadaşların hepsi de fit dinamik.:59:

o Edrine gezisini ben 4 aylıkken yapmıştım sanırım ama o zaman bile çok yorulmuştum dikkat et kendine artık baya ağırlaştık..Şimdi olsa asla gitmezdim sanırım çünkü inanılmaz yorulmuştum..Dağ tepe çıktık hep çünkü.Camilere bile giderken çoğu yerde baya yürüdük.

günaydın anneler ve bebişlerimiz :68:

kızlar dün bir bel ağrısı çektim inanın ağlıyordum resmen..Hiçbirşekilde uzanamadım sadece dimdik oturabiliyordum :37: gece uyku haram oldu bana yani :37:

günaydın canım geçmiş olsun, bayağı şiddetli olmuş seninki gün içinde kendini çok kasıp yormuş muydun??
akşam bende halsizlik vardı elim ayağım tutmuyordu resmen dökülmeye başladık galiba...

günaydın canım geçmiş olsun, bayağı şiddetli olmuş seninki gün içinde kendini çok kasıp yormuş muydun??
akşam bende halsizlik vardı elim ayağım tutmuyordu resmen dökülmeye başladık galiba...

sağol canım..Evet dün ilk iş günüydü tatilden sonra tabi baya yoruldum..İşten çıkıp alışverişe gittik malum tatil dönüşü evde bir şey yoktu doğru dürüst..Eve geldik yemek vs hazırladım sonra aldıklarımızı yerleştirdim.E yerleştirirken tabi düzeltme silme vs de yaptım..Artık tutulmuştum zaten yerleştirmeleri yaparken..
Ya bazen her şey gözüme batıyor sanki her işi yapabilecek güçte hissediyorum kendimi sonrada öyle felçli gibi çekiyorum işte :37:

dikkat etmek lazım sonlara doğru yaklaştık artık biraz daha dişimizi sıkmamız lazım diyorum ama bende bazen kendimi süpermen zannedip girişiyorum işlere sonrasında off puff kızıyorum öyle

Arkadaşlar herkese selamlar çok kasvetli ve sıkıcı bir gün....

Ya benim karnımda böyle sertleşmeler oluyor. Ben onları bebek hareketleri sanıyorum. Bazıları kasılmada olabilir diyor. Acaba kasılmamı hareketmi birde çok sık oluyor. Sanki sağ tarafım hemen göbeğimin yanı küçü top gibi havaya kalkıp iniyor. Birde göbek üstümde sertleşmeler elime geliyor. Ben hem bebeğimin hareketleri olarak yorumluyorum.
Bu kasılma dedikleri şey nasıl birşeyki acaba???

Arkadaşlar herkese selamlar çok kasvetli ve sıkıcı bir gün....

Ya benim karnımda böyle sertleşmeler oluyor. Ben onları bebek hareketleri sanıyorum. Bazıları kasılmada olabilir diyor. Acaba kasılmamı hareketmi birde çok sık oluyor. Sanki sağ tarafım hemen göbeğimin yanı küçü top gibi havaya kalkıp iniyor. Birde göbek üstümde sertleşmeler elime geliyor. Ben hem bebeğimin hareketleri olarak yorumluyorum.
Bu kasılma dedikleri şey nasıl birşeyki acaba???

Canım sertleşmeler bebeğin kasılması demek :D gerneşiyor yani :D
bazen bacak bazende kalçasını yaslıyor ben de hissediyorum onu :) Napsın annesi küçücük yerde bir ileri bir geri gerneşerek yaşıyor bebişlerimiz (:

hmm iyimi o zaman. o zaman çok sorun etmiyeyim bari. rahim kasılması genelde kasık taraflarında olurmuş. neyse cumartesi doktora sorayım bari. umarım kötü birşey yoktur. hem cumartesi nst de yapıcaz zaten orada çıkar dimi?

hmm iyimi o zaman. o zaman çok sorun etmiyeyim bari. rahim kasılması genelde kasık taraflarında olurmuş. neyse cumartesi doktora sorayım bari. umarım kötü birşey yoktur. hem cumartesi nst de yapıcaz zaten orada çıkar dimi?

rahim kasılmaları alt tarafta olur canım..Nst de belli olur evet inşallah her şey yolundadır annesi :)
bebeklerin en çok oynadığı hafta zaten 30-32 arasıymış..tadını çıkaralım :49:

Back