2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim çok sevindim senin adına.:içelim:..bu arada teşekkür ederima.s. biraz daha içim rahatladı..azönce dr. da aradım..normal olabilir diyor..geç döllenmiş olabilir diyor...yarın gidicem doktora.inşallah herşey yolundadır..çünkü ortalam herkes 28 gne adet oluyor..benim nerdyse 1 hafta yda 10 günsonrasata göre gecen hafta 5 hafta adetim geceli..ama 4 hafta gibi benim çünkü geç adet oluğumdan...pazartesi günü 36.günümdü ama dr. senin adetine göre daha şuan 4 gün geçmiş gününü diyor...

ne güzel 2011 annelerini burada görmek biz 2010 mart anneleri sağ sağlim kucağımıza aldık darısı sizlere.

çok heycanlandım şimdi yazılanları okuyunca geçen ayda şubat annesimiyim diye gezinmiştim şubat anneleri topiginde ama olmadı
hayırlısı olsun belki bende sizin gibi mart annesi olurum:)sat 1haziran bakalım hayırlısı azize yazmışki belirti gögüs agrısı diye bilkmiyodum 1 haftadır müthiş bi agrı var yatamıyorum:)bakalım ya acaba kandan baktırsam mı çıkarmı?

bu hafta hayırlı haberleri almaya başlarsınız inşallah...ben 30 haziran da öğrenmiştim...1 yıl olmak üzere...kızım şimdi 4 aylık....darısı tüm bekleyenlere...:Saruboceq:

betan kaçtı kaç oldu? adetten sonra kaçıncı günde betanı ölçtürdün

pazartesi adet günümdü 11 de ölçtürdüm 69 çıktı tabi inanamadım 5 yıl üzerine iki olumsuz tüp bebek iki aşılamadan birini kimyasal gebelik yaşayınca bu bir mucizze mumkün değil olamaz dedim ve doğru A sınıfı bir hastaneye gidip bir prof. bulup testi tekrarlattım bir iki saat içinde 79 a çıkmış hemen progesteron testide yapıldı oda normal çıktı doktorum sorun gözükmüyor cumartesi tekrarlayalım dedi cumartesi 183 çıktı pazar günüde 163 çıktı henüz kanama başlamadı karın ağrıları var umarım bu yaşadıklarım hiç birinizin başına gelmez

kızlar bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı...
sanırım hamileyim. inşallah test doğrudur.

merhaba bayanlar bugün sabah test yaptım pozitif çıktı.. emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu yarın alıcam ama internetten bakılıyo test sonucuna hcg 589.1 yazıyo.. yarın doktora gösterecem .. çok anlamıyorum bu işlerden idrar testi pozitif olsada yinede ümitlenmek istemiyorum .. bu konuda tecrübeli olnalr yorum yapabilirmi bu arada 2. bi test daha yaptım oda pozitif...

canım gözün aydın hamilesin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallahhhhhh
3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

bunlarda değerlere göre hamilelik haftası

Amiiinn ... çok teşekkür ederim ... 2 senedir bu haberi bekliyordum.. Şükürler olsun Allahım'a...

düzelme ihtimali yokmu? geçmiş olsun canım...

kızlar bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı...
sanırım hamileyim. inşallah test doğrudur.

büyük ihtimal hamilesin canım..benimde öyle olmuştu...inşallah herşey gönlünce olur...bu arada çizelgeyi tekrar hazırlıycakmısın

yaa allahımmm bende çok m erak ediyorum
azize senin sat nezamandı?benim 1haziran yapsammı test bende

BugÜn dr. Gıttım keseyı gÖrdÜk.Çok mutluyum..kaygılarım vardı bebek anormal dıye dÜŞÜnÜyordum ama dr. Şımdılık herŞey normal dedı...geÇ dÖllenme olduĞu ıÇın kÜÇÜkmÜŞ..ben 38gÜnde adet olduĞum ıÇın geÇ dÖllenme olmuŞ..normalde adetıme gÖre 6 haftalık hamıleyım ama Şuanda 4buÇuk haftalık hamılemııŞım...dr. Sordum doĞum mart baŞı gıbı dedı...

hamileliginiz hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebisnna.s.

selam hanımlar....

sat 30 Mayıs

muhtemel doğum tarihi 6 mart 2011

cuma test yaptım...yarın kan testi yaptırcam....

4 aralık 2010 8 haftalık bir düşükten sonra umarım bu kez 40 haftayı tamamlayıp anne olurum opuyorumnanaktan

dilerim mart annesi olarak hep aranızda kalırım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…