benim sat 16 hazirandı 13 ünde test yapmıştım 257 çıkmıştı yani 3 gün kala yapmıştım tüp bebek olduğundan hatta üçüz değerimdi bence seninki normal yani herkes 28 günde bir adet olmuyor ki rahat ol tatlım
betan kaçtı kaç oldu? adetten sonra kaçıncı günde betanı ölçtürdün
yavaş yavaş hamişler gelmeye başlıyo :lepi:
merhaba bayanlar bugün sabah test yaptım pozitif çıktı.. emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu yarın alıcam ama internetten bakılıyo test sonucuna hcg 589.1 yazıyo.. yarın doktora gösterecem .. çok anlamıyorum bu işlerden idrar testi pozitif olsada yinede ümitlenmek istemiyorum .. bu konuda tecrübeli olnalr yorum yapabilirmi bu arada 2. bi test daha yaptım oda pozitif...
canım gözün aydın hamilesin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallahhhhhh
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
bunlarda değerlere göre hamilelik haftası
Amiiinn ... çok teşekkür ederim ... 2 senedir bu haberi bekliyordum.. Şükürler olsun Allahım'a...
pazartesi adet günümdü 11 de ölçtürdüm 69 çıktı tabi inanamadım 5 yıl üzerine iki olumsuz tüp bebek iki aşılamadan birini kimyasal gebelik yaşayınca bu bir mucizze mumkün değil olamaz dedim ve doğru A sınıfı bir hastaneye gidip bir prof. bulup testi tekrarlattım bir iki saat içinde 79 a çıkmış hemen progesteron testide yapıldı oda normal çıktı doktorum sorun gözükmüyor cumartesi tekrarlayalım dedi cumartesi 183 çıktı pazar günüde 163 çıktı henüz kanama başlamadı karın ağrıları var umarım bu yaşadıklarım hiç birinizin başına gelmez
kızlar bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı...
sanırım hamileyim. inşallah test doğrudur.
yaa allahımmm bende çok m erak ediyorum
azize senin sat nezamandı?benim 1haziran yapsammı test bende
büyük ihtimal hamilesin canım..benimde öyle olmuştu...inşallah herşey gönlünce olur...bu arada çizelgeyi tekrar hazırlıycakmısın
hamileliginiz hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebisnna.s.BugÜn dr. Gİttİm keseyİ gÖrdÜk.Çok mutluyum..kaygılarım vardı bebek anormal dİye dÜŞÜnÜyordum ama dr. Şİmdİlİk herŞey normal dedİ...geÇ dÖllenme olduĞu İÇİn kÜÇÜkmÜŞ..ben 38gÜnde adet olduĞum İÇİn geÇ dÖllenme olmuŞ..normalde adetİme gÖre 6 haftalık hamİleyİm ama Şuanda 4buÇuk haftalık hamİlemİİŞİm...dr. Sordum doĞum mart baŞı gİbİ dedİ...
hamileliginiz hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglikla gelsin bebisnna.s.