2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla gercekten cok sıcak ben evden dısarı cıkmıyorum gözüm kesmiyor
ramazan da geliyor Allah sabır versin biz bu sene kaytarcaz bebişler saolsun

sermest sağol valla içim rahatladı hamile değil hastayım sanki. Kış gelsin diye dua ediyorum durmadan bir de, kar yağsa göbek atarım herhalde. Deniz tatil falan da hak getire. çektiklerimize değsin de mühim değil. Allah hep beraber sevinmeyi nasip etsin bizlere

benim de göğüs uclarım kasınmaya basladı ara ara
bir de çok ilginc deri soyulur ya inceden inceye
öyle bişeyler olmuş göğüslerimde
ay büyüyorlar mı yoksam zaten feci büyüklerakannehir

ahh canımm ah ben bu göğüslerimi ne edem sığdıramıyom artık sütyenlerime kaydirigubbakcemile3 kocaman oldular bide acıyolar çok fena :bbo:

öyle denizcim saglıkla gelsinler de gerisi mühim değil
Azize senin bir yavrun daha var dogumdan sonra ne hale geliyor memişler
ya ben evlendiikten sonra dogum kontrol hapından ötürü cok büyüdüler
acayip derecede cok ama
şimdi de büyürlerse yandıgımın resmidir
benim de sütyenlerden tasıyor cunku

valla gercekten cok sıcak ben evden dısarı cıkmıyorum gözüm kesmiyor
ramazan da geliyor Allah sabır versin biz bu sene kaytarcaz bebişler saolsun
boshayallersmile evet biz kaytardık :kedi:
sermest sağol valla içim rahatladı hamile değil hastayım sanki. Kış gelsin diye dua ediyorum durmadan bir de, kar yağsa göbek atarım herhalde. Deniz tatil falan da hak getire. çektiklerimize değsin de mühim değil. Allah hep beraber sevinmeyi nasip etsin bizlere

denizcim inan hepimiz öle hasta gibiyiz hele ben...
yatmaktan usandım eşim diyo sanki 9aylık hamilesin :kedi:

öyle denizcim saglıkla gelsinler de gerisi mühim değil
Azize senin bir yavrun daha var dogumdan sonra ne hale geliyor memişler
ya ben evlendiikten sonra dogum kontrol hapından ötürü cok büyüdüler
acayip derecede cok ama
şimdi de büyürlerse yandıgımın resmidir
benim de sütyenlerden tasıyor cunku

ben oğlumda böle büyüme acıma hiç olmadı canmm.
2yıl emzirdim oğlumu...ama bu hamileliğimde acıyolar ağırlaştılar.
memeler ancak emzirme dönemini bitirince biraz küçülüyolar.

benim de göğüs uclarım kasınmaya basladı ara ara
bir de çok ilginc deri soyulur ya inceden inceye
öyle bişeyler olmuş göğüslerimde
ay büyüyorlar mı yoksam zaten feci büyüklerakannehir

:lepi::lepi: ayyy çok sevinim sen şimdi öyle deri soyuluyor deyince.bende denizden oldu sanmıştım.yaşasın benimde belirtim var artıkdelikafadulden

insallah iyi gelir de rahatlarsın biraz canım

aşerme durumu var mı kızlar sizde
benim canım dün kestane şekeri istedi çok fena
ama burada bulmam imkansız gibi bişey

şimdi canım.aslında aşerme mi bilmiyorum ama hiç tatmamama ragmen ve normal şartlarda asla tatmak istemeyeceğim birşey var.bugünlerde heryerde gözüme batan ve aklımdan çıkmayan ve acayip yame isteğim olan.SUŞİİİİİakannehir akannehir

firstnimbuscum ben de senin gibiydim
anormallik mi var diyordm ben de bişey yok niye
ama zamanla az da osla cıkıyor bişeyler
sıkıntı etmeye gerek yok herkeste farklı demek ki

Bekleyip göreceğiz bakalım canım.yarın iznim bitiyor.işe geri dönüyorum.İnşallah orada da böyle rahat ederim.

ben oğlumda böle büyüme acıma hiç olmadı canmm.
2yıl emzirdim oğlumu...ama bu hamileliğimde acıyolar ağırlaştılar.
memeler ancak emzirme dönemini bitirince biraz küçülüyolar.

küçülme ihtimali var yani insallahohaoldumsmile
ben de agrı acı yok sadece ucları kasınıyor ara sıra

:lepi::lepi: ayyy çok sevinim sen şimdi öyle deri soyuluyor deyince.bende denizden oldu sanmıştım.yaşasın benimde belirtim var artıkdelikafadulden

şimdi canım.aslında aşerme mi bilmiyorum ama hiç tatmamama ragmen ve normal şartlarda asla tatmak istemeyeceğim birşey var.bugünlerde heryerde gözüme batan ve aklımdan çıkmayan ve acayip yame isteğim olan.SUŞİİİİİakannehir akannehir

Bekleyip göreceğiz bakalım canım.yarın iznim bitiyor.işe geri dönüyorum.İnşallah orada da böyle rahat ederim.

hadı ya demek senn de soyuluyor gibi
bunun da bir belirti oldugunu test ettık onayladık öyleyse
ben de daha yeni farkettim
suşii haa ayy hiç aklıma gelmicek bişey valla tam aşermelik olmuş seninkaydirigubbakcemile3
insallah işte de rahat olursun hayırlısıyla canım
ben de 12.ci haftamda baslıyorum işe
o zamana kadar yoluna girer insallah bişeyler

küçülme ihtimali var yani insallahohaoldumsmile
ben de agrı acı yok sadece ucları kasınıyor ara sıra

hadı ya demek senn de soyuluyor gibi
bunun da bir belirti oldugunu test ettık onayladık öyleyse
ben de daha yeni farkettim
suşii haa ayy hiç aklıma gelmicek bişey valla tam aşermelik olmuş seninkaydirigubbakcemile3
insallah işte de rahat olursun hayırlısıyla canım
ben de 12.ci haftamda baslıyorum işe
o zamana kadar yoluna girer insallah bişeyler

evet canım.12.hafta risklerin azaldığı gebeliğin keyifli haftalarının başladığı hafta.İnşallah hepimiz sağlıkla o günlere geleceğiz ve hamileliğimizin tadını çıkaracağız

mersinliyim ama orada oturmuyorum. iş nedeniyle sürekli geziyoruz. nerde olursan ol yazın çok zor hamilelik tabi adana sıcağı ayrı. benim bebişim adanalı sayılır, ordaki bir tüp bebek merkezinde yapıldı tedavim hemşerin sayılır:emir_bebek::nazar:
benimde seyhan başkent tüp bebek merkezinde yapıldı canım aşılamam. adana çoook sıcak yaaa. anlatamam

memnın oldum sultancımopuyorumnanaktan
benim isminde ilknur
sorma canım yaaa bugün ultrason değil röntgen makinası alacaktık nerdeyse:nazar:
bugün biraz temizlik yapalım dedik eşimle o süpürge yaptı bende arkasından viledayaptım ama yüzey temizleyiciyi biraz fazla eklemişim.kuruyunca kaygan olmuş heryer.birara kapı zili çaldı ve eşim hızla kapıya yönelince yolluk kaydı ve çok kötü düştü.zaten kışın halı saha maçından dizinde biraz sekel kalmıştı.buda üstüne tuz biber oldu.o acıdan kıvranıyor ben ağlamaktan helak oldum.çok kötüydü yaamafoldumbenmafoldumben
canımsın yaaa çok üzüldüm çok çok çok geçmiş olsun. bencede nazar değdi canım bol bol dua oku. bende çok korkuyorum nazardan.Allahım korusun hepimizide bebeklerimizide eşlerimide yaaa.şimdi nasıl eşin İnşallah kötü bişey yoktur.

bende yaz delisiyim ama bu sefer gerçekten zor geçiyo hamilelikten sanırım bide benim vücudum özellikle karın bölgem isilik doldu çok fenayım yaaaa eşim pudra aldı bugün hep sürdüm.
üzerime bişeyde giyemiyom -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım. isilik çok kötü yaa. kaşınır kaşıyamazsın offf. inşallah pudranın faydası olur canım

canım hoşgeldin Allahım bebğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah. ben imde çok uykum geliyor. ama uyuyamıyorum sadece uyuşukluk kolumu kaldıracak halim kalmıyor sanki yaa.
ahh canımm ah ben bu göğüslerimi ne edem sığdıramıyom artık sütyenlerime kaydirigubbakcemile3 kocaman oldular bide acıyolar çok fena :bbo:
benimkilerde büyüdü şimdi raporluyum evdeyim sütyen takmıyorum hadi de 2 hafta sonra işbaşı yapacam ne yapacam o zaman bilmiyorum. kıyafetlerde olmuyor yaaa. niye bu kadar şiştiki karnım. yemek yiyemiyorum böyle bide yesem demekki

kız suşi falan ne bu seninki biraz fazla bekleyince abarttı herhalde kız. baksana istediği şeye hani bebek istermiş derler ya o yüzden. ama suşi yemek yok tabikiiii.

canımsın yaaa çok üzüldüm çok çok çok geçmiş olsun. bencede nazar değdi canım bol bol dua oku. bende çok korkuyorum nazardan.Allahım korusun hepimizide bebeklerimizide eşlerimide yaaa.şimdi nasıl eşin İnşallah kötü bişey yoktur.

çok sağol canım.topallıyor işte.daha da üzülmeyeyim diye banada belli etmemeye çalışıyor.bende yeni duştan çıkmıştım.üzerimde taşıdığım duam yoktu yani.hemen taktım onu.gerçekten koruduğuna çok inanıyorum beni ve ailemi...

canım hoşgeldin Allahım bebğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah. ben imde çok uykum geliyor. ama uyuyamıyorum sadece uyuşukluk kolumu kaldıracak halim kalmıyor sanki yaa.

benimkilerde büyüdü şimdi raporluyum evdeyim sütyen takmıyorum hadi de 2 hafta sonra işbaşı yapacam ne yapacam o zaman bilmiyorum. kıyafetlerde olmuyor yaaa. niye bu kadar şiştiki karnım. yemek yiyemiyorum böyle bide yesem demekki

kız suşi falan ne bu seninki biraz fazla bekleyince abarttı herhalde kız. baksana istediği şeye hani bebek istermiş derler ya o yüzden. ama suşi yemek yok tabikiiii.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence de abarttı benim bebiş.hayret ediyorum kendime.dünyada tadını merak edeceğim aklıma gelmezdi yani:bbo::bbo:

çok sağol canım.topallıyor işte.daha da üzülmeyeyim diye banada belli etmemeye çalışıyor.bende yeni duştan çıkmıştım.üzerimde taşıdığım duam yoktu yani.hemen taktım onu.gerçekten koruduğuna çok inanıyorum beni ve ailemi...

benimde var canım üsümden hiç çıkarmıyorum çokta inanıyorum bende koruduğuna. inşallah hiçbişey kalmaz canım bu halde bide eşine bişey olursa Allah korusun. herkes bana kimseye hamile olduğunu söyleme bişey söyleme diyip duruyor. nazar değer diyorlar. bende diyorumki onlar benim üstüme 2 çocuk doğurdu hatta 3. ye geçtiler banamı nazar değecek onlaramı diyorum olsun diyorlar. ya bu nasıl iş yaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence de abarttı benim bebiş.hayret ediyorum kendime.dünyada tadını merak edeceğim aklıma gelmezdi yani:bbo::bbo:

sen söyle başka şeyler istesin canı süt yoğurt gibi sağlıklı şeyler. ne öyle suşi falan aaa. olmaz ama. sen ona bi fırında balık ısmarla onunla yetinsin o.

X