- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
inşallah canım.şimdi tek dileğim sadece rahmin içinde gördüğümüz bebeğin kalp sesini duymak.Allahım korusun ya bir tane daha duyarsak ve o yerinde olmazsa....
ikisi birden gider o zaman:gitme:
sanada iyi geceler canım.hadi bakalım yarın büyük gün.inşallah duyacaksın minik pıtpıtlarıopuyorumnanaktanAllah korusun canım yaaa. öyle şeyler düşünme çok az kaldı. sağlıkla göreceksin bebeğini hiiiç merak etme. bebeğin tek ve sağlıkla gelecek inşallah. canım ben yatıyorum. iyi bak kendinede bebeşinede. kızlaaar hepinize iyi geceler Allaha emanet olun hepiniz
sanada iyi geceler canım.hadi bakalım yarın büyük gün.inşallah duyacaksın minik pıtpıtlarıopuyorumnanaktan
hatırlamıyorum canım hiç senden başka.bak benimde canımı istettin şimdi süt.bende gidip içeyim bari.allahtan sütü pek severim önüme 2 lt.koysalar içmem dememkaydirigubbakcemile3süt içmeyi unutmuştum şimdi içtim ve yatıyorummm. inşallah canım yaaa. inşallah yarın ben sonraki gün sennn. sırayla. başka yarın varmı acaba . inşallah hepimiz duyarız sırayla.
canımm çok sevindim yaaa. darısı sağlıkla doğmasına inşallah vede bizlere olsun. ne hissettin canım o an.günaydın kızlar şükür dün kalp atışlarını duyduk süper bişey allah herkese yaşatsın azizeciğim eklersen pıt pıt atıyor kalbi diye çok mutlu oldum kızlar ya doktor çok büyümüş çok iyi maşallah dedi rahatladım progestanı bıraktık iyiyiz şükür
gözünaydın minnoşum allahım bana yaşatsın bu mutluluğu inşallah.haftaya da ben gidicem kalp atışlarını görmeye.rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
sağol canım inşallah sende duyacaksın panik olma çok rahatladım yagözünaydın minnoşum allahım bana yaşatsın bu mutluluğu inşallah.haftaya da ben gidicem kalp atışlarını görmeye.rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
canımm çok sevindim yaaa. darısı sağlıkla doğmasına inşallah vede bizlere olsun. ne hissettin canım o an.
çok tuhaf bişey anlıyorsun artık bebeğinin olacağını onunla ilgili daha çok hayal kuruyorum çok güzel ya allahım hepiniz bir bir duyarsınız inşallah zaten doktor kalp atışını duyunca bebeği kaybetmek 1000de 1 ihtimal dedi işimiz kolaylaşıyor yani dedi kızlar sormayı unuttum dıoktora hafta sonu yazlığa gideceğiz denize girsem bişey olur mu acaba
canım inşallah duyarsın seninde az kalmışş. hadi bakalım herkes güzel haberlerle gelsinnn
sağol canım inşallah sende duyacaksın panik olma çok rahatladım ya
canımm çok sevindim yaaa. darısı sağlıkla doğmasına inşallah vede bizlere olsun. ne hissettin canım o an.
çok tuhaf bişey anlıyorsun artık bebeğinin olacağını onunla ilgili daha çok hayal kuruyorum çok güzel ya allahım hepiniz bir bir duyarsınız inşallah zaten doktor kalp atışını duyunca bebeği kaybetmek 1000de 1 ihtimal dedi işimiz kolaylaşıyor yani dedi kızlar sormayı unuttum dıoktora hafta sonu yazlığa gideceğiz denize girsem bişey olur mu acaba
işte bende o yüzden biraz acele ediyorum canım. bugün inşallah kalp atışlarını duyar yada görürüz yaaa. öyle korkuyorumki. Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. çok güzel yaaa. bu arada bende soracam belki yarın denize gideriz bizde çünkü.
işte bende o yüzden biraz acele ediyorum canım. bugün inşallah kalp atışlarını duyar yada görürüz yaaa. öyle korkuyorumki. Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. çok güzel yaaa. bu arada bende soracam belki yarın denize gideriz bizde çünkü.
canım sorunca banada bildirirmisin ben o kafayla unuttum hatta soracaklarını yaz bi yere insan durunca onu hiçbişey umrunda olmuyo eve gelince dank ediyo
canım sorunca banada bildirirmisin ben o kafayla unuttum hatta soracaklarını yaz bi yere insan durunca onu hiçbişey umrunda olmuyo eve gelince dank ediyo
bende onu düşünüyorum bakalm unutmazsam artıkk soracaklarımı ama denizle ilgili sorarım canım
inşallah canım allah hepimize yaştsın inşallah
Günaydınnnnnzemuszemus
bildiğim kadarıyla yüzdüğün su bu havuz olur deniz olur temiz olması çok önemli. mikrop kapmaman için. bir de kendini yormaman. yani keyfine denizde efor sarfetmemen önemli. onun haricinde keyfine bak. ben normalde havuza gidiyordum hamile kalmadan önce ama doktorum ilk 3 ayda bebek sana tutunmaya çalışıyor onun için gitme dedi. bende şimdilik gitmiyorum ama önümüzdeki hafta kontrole gidince tekrardan soracağım...