2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım,

bende bufün öğlen yemeğinde gidececiğim doktora çok heycanlıyımmmm[/QUOTE]

yaa kalp atışları içinmi canım. inşallah ikimizde duyarız şimdi yaaa. Allahım acayip heyecanlıyım eşimde öyle.
kızlar görünmesi için ne önerirsiniz yani çok su içmek falan faydası olurmu rahat görünmesi için tabi varsa inşallah

günaydın arkadaşlar
benimki tüp bebek transferi olmasına rağmen transferin 5. gününden itibaren denize girdim.doktoruma sormuştum çünkü.oda havuzu tavsiye etmedi ama denize girebilirsin demişti.

Günaydın canım,

bende bufün öğlen yemeğinde gidececiğim doktora çok heycanlıyımmmm

yaa kalp atışları içinmi canım. inşallah ikimizde duyarız şimdi yaaa. Allahım acayip heyecanlıyım eşimde öyle.
kızlar görünmesi için ne önerirsiniz yani çok su içmek falan faydası olurmu rahat görünmesi için tabi varsa inşallah[/QUOTE]

hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....

inşallah canım.şimdi tek dileğim sadece rahmin içinde gördüğümüz bebeğin kalp sesini duymak.Allahım korusun ya bir tane daha duyarsak ve o yerinde olmazsa....
ikisi birden gider o zaman:gitme:

içini ferah tut canım herşey yolunda insallah

hatırlamıyorum canım hiç senden başka.bak benimde canımı istettin şimdi süt.bende gidip içeyim bari.allahtan sütü pek severim önüme 2 lt.koysalar içmem dememkaydirigubbakcemile3

ay ne güzel keske ben de sevebilsem sütü masallah size

gözün aydın minnoşum ne güzel bir mutluluk diymi
darısı kızlara insallah

gözünaydın minnoşum allahım bana yaşatsın bu mutluluğu inşallah.haftaya da ben gidicem kalp atışlarını görmeye.rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

insallah sen de yasayacaksın o duyguyu simaycım hayırlısıyla

inşallah canım allah hepimize yaştsın inşallah
amin canım inşallah. ben bugün doktora gidecem bakalım görecekmiyim. eşimle konuştuk burdaki kızlarlarlada sağolsunlar bana çok yardımcı oldular ve desteklediler. inşallah bende güzel haberlerle gelirim artık. bu arada herkese günaydınnn[/QUOTE]

hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün

ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte

insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını

Günaydınnnnnzemuszemus

günaydınn canım

ben çıkıyorum kızlar randevum 11:15de dua edin ne olurr

hadi hayırlı haberlerle gel insallah

slm kızlar...
bende 5haftalıktım denize girdim hergün ama dikkat ediyodum çok kalmıyodum.

popinoscum 40 hafta olması lazım yani 40 a kadar yazmalı.
sen yaz bana satını ve doğum tarihini ben sana yaparım.

hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....[/QUOTE]

hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün

ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte

insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.

günaydınn canım

hadi hayırlı haberlerle gel insallah[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…