- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
amin canım inşallah. ben bugün doktora gidecem bakalım görecekmiyim. eşimle konuştuk burdaki kızlarlarlada sağolsunlar bana çok yardımcı oldular ve desteklediler. inşallah bende güzel haberlerle gelirim artık. bu arada herkese günaydınnn
Günaydın canım,
bende bufün öğlen yemeğinde gidececiğim doktora çok heycanlıyımmmm
inşallah canım.şimdi tek dileğim sadece rahmin içinde gördüğümüz bebeğin kalp sesini duymak.Allahım korusun ya bir tane daha duyarsak ve o yerinde olmazsa....
ikisi birden gider o zaman:gitme:
hatırlamıyorum canım hiç senden başka.bak benimde canımı istettin şimdi süt.bende gidip içeyim bari.allahtan sütü pek severim önüme 2 lt.koysalar içmem dememkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar şükür dün kalp atışlarını duyduk süper bişey allah herkese yaşatsın azizeciğim eklersen pıt pıt atıyor kalbi diye çok mutlu oldum kızlar ya doktor çok büyümüş çok iyi maşallah dedi rahatladım progestanı bıraktık iyiyiz şükür
gözünaydın minnoşum allahım bana yaşatsın bu mutluluğu inşallah.haftaya da ben gidicem kalp atışlarını görmeye.rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
amin canım inşallah. ben bugün doktora gidecem bakalım görecekmiyim. eşimle konuştuk burdaki kızlarlarlada sağolsunlar bana çok yardımcı oldular ve desteklediler. inşallah bende güzel haberlerle gelirim artık. bu arada herkese günaydınnn[/QUOTE]inşallah canım allah hepimize yaştsın inşallah
kızlarr herkesee günaydınnn
ben 5 haftalık hhamleyken sormuştum doktoruma denize gireilir miyim diye. bana tabiki girebilirsin dedi ama mayonu değiştir hemen ıslak kalmasın dedi daha çabuk mikrop kapabilirmişsiniz birde havuz değilde denize girmeye çalışın dedi ama temizliğinden eminsen havuzun girebilirsin dedi. hamilelere yüzmeyi öneriyoruz dedi
amin canım inşallah. ben bugün doktora gidecem bakalım görecekmiyim. eşimle konuştuk burdaki kızlarlarlada sağolsunlar bana çok yardımcı oldular ve desteklediler. inşallah bende güzel haberlerle gelirim artık. bu arada herkese günaydınnn
Günaydınnnnnzemuszemus
ben çıkıyorum kızlar randevum 11:15de dua edin ne olurr
slm kızlar...
bende 5haftalıktım denize girdim hergün ama dikkat ediyodum çok kalmıyodum.
çizelge de adresi yapıştırdım ama kaydet çıkmıyor. nasıl yapacağım ki
olmuş iştekaydirigubbakcemile2çizelge de adresi yapıştırdım ama kaydet çıkmıyor. nasıl yapacağım ki
olmuş iştekaydirigubbakcemile2
kalan gün yazmıyor ama
yaa kalp atışları içinmi canım. inşallah ikimizde duyarız şimdi yaaa. Allahım acayip heyecanlıyım eşimde öyle.
kızlar görünmesi için ne önerirsiniz yani çok su içmek falan faydası olurmu rahat görünmesi için tabi varsa inşallah
içini ferah tut canım herşey yolunda insallah
ay ne güzel keske ben de sevebilsem sütü masallah size
gözün aydın minnoşum ne güzel bir mutluluk diymi
darısı kızlara insallah
insallah sen de yasayacaksın o duyguyu simaycım hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar
keseyi kaçıncı haftada gördünüz?
merhaba arkadaşlar
keseyi kaçıncı haftada gördünüz?
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.
]/QUOTE]
çok sevindim canım.hadi gözün aydın.için rahatlamıştır biraz değil mikaydirigubbakcemile5
bende yarın hayırlısıyla görürüm inşallah