2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....

hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün

ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte

insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.

günaydınn canım

hadi hayırlı haberlerle gel insallah[/QUOTE][/QUOTE]

gözün aydın. çok mutlu oldum

[/QUOTE]

gözün aydın. çok mutlu oldum[/QUOTE]

sağol canım benim çok sağolll

normal canım bendede çok ooluyordu. merak etme. sorun olmuyor

canım gözün aydın çok sevindim senin adına ya neden denize girme dediki anlamadım bide ben hamileymişim adetim gecikti yeni 2 gün ful denizdeydim yumurtlama zamanlarıda denizdeydim çok şükür biz ikimizde iyiyim keseniin boyu 8 mmden 39 mme çıkmış şükür

kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba

canım ben duyduğuma göre alttan muayneyle sende kesin duyarsın[/QUOTE]

bende 6.haftada duymuştum..tarif edilemez bir duygu..yaşa bencede bir an önce :)

ben heyecabdan unuttum yaaa. seninde gözün aydın canımmm. ben düşük yaptım ya iki kere o yüzden farlı biraz durumummm

yazcam canmm...yazdım ama görmedin vajinadanmı baktı dr.kalp atışlarını göemek için?

evet canım benim rahmim ters canım göremedik kendini bile saklanıyor aralarda. alttan hemen göründü ama ve kalp atışları. ne mükemmel bişey yaaaa. sağol canımmmm ellerine sağlık

fiyatlardan bahsedebılırmısın bıraz canım

bugün yoruldum ya. şu çizelgeyle uğraşmaktan. karnım acıktı valla. işi çözdük ama çok sıkıldım.

kızlar ben çıkıyom alışveriş yapcam...sonra görüşürüz.

buarada hepinizin cuması mübarek olsun.

merhaba, biz de bugün 17:de kalp atışlarını görmeye gideceğiz. İnşallah... Dualarınızı bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…