benim doktorumda karından 6+0 da baktı ve gördü.cumartesi tekrar çağırdı.kalp atışı için sanırımmerhaba arkadaşlar
keseyi kaçıncı haftada gördünüz?
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.
]/QUOTE]
çok sevindim canım.hadi gözün aydın.için rahatlamıştır biraz değil mikaydirigubbakcemile5
bende yarın hayırlısıyla görürüm inşallah
canımmm darısı sana inşallah az kaldı canım yarın senide görecez inşallah. 1 gün sonra sadece 1 gün
hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....
bnm sol kasığımda ağrı varda korkuyorum acaba bişeymi var diye:S
[/QUOTE]hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün
ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte
insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.
günaydınn canım
hadi hayırlı haberlerle gel insallah
normal canım bendede çok ooluyordu. merak etme. sorun olmuyor
kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba
canım gözün aydın çok sevindim senin adına ya neden denize girme dediki anlamadım bide ben hamileymişim adetim gecikti yeni 2 gün ful denizdeydim yumurtlama zamanlarıda denizdeydim çok şükür biz ikimizde iyiyim keseniin boyu 8 mmden 39 mme çıkmış şükür
yazcam canmm...yazdım ama görmedin vajinadanmı baktı dr.kalp atışlarını göemek için?
sermestcim normal muayene 60 liraydı, dogum takip sürecine girdiğim için sanırım sonunda toplu ödeme yapacagız..aşılama ilaçlar dahil 600 liraydı..ben daha önce başka bir yere gitmedim açıkcası ama arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla piyasa için ucuz bir yermiş..
Jinemed Teksen çamlıbele ait bir yer.. fiyatlarda yardımcı oluyorlar diye biliyorum.. ama kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer..Melike hanım ekstra bilgili bir doktor..
bende kabızlık başladı yaa...karnım nasıl şiş :bbo: kendimi 5aylık hamile gibi hissediyom :bbo: