2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar geçen salı doktora gittik keseyi gördük ve doktor bazı testler verdi tsh 0,887 çıktı çok moraLİM BOZUK VE SANIRIM BİRDE KANSIZLIK VAR BAZI KAN DEĞERLERİM DÜŞÜK SİNİRLERİM BOZULDU ŞİMDİ NETTEN BAKTIM SONUÇLARA SALI GİDİCEM HASTANEYEof ya

canmm oğluma hamileyken eşimde daha 1aylıktım oğlumuz geliyo dedi ve öle oldu.
babalara daha çok gönlündeki geliyo.

desene bizim babamızın da gönlüne doguyor o zaman:)

gecmıs olsun canım Allah sıfa versın

fıstıklar ben çıkıyom herkeze iyi geceler...

azracım aramıza hoşgeldin msj aldım.

iyi geceler canım

moralini bozma canım vardır takviye bişeyler illa ki
tsh hakkında bilgim yok pek sorun ne ki üzüldün bu kadar

inşallah canım yaaa. inşallah duyarız bizde. sağol canımmm. yav vajinal ultrasonla bakarken eşim gelirse orda hiç iyi bi görüntü olmaz ama değilmi kaydirigubbakcemile3

benimde salı günü bakıldı. 6*2 alttan bakıldı. keseyi ve bebeği gördüm. kalp atışlarını da duydum. ama çok küçük ya kalp atışlarını duymak zor oldu. nefesimi tuttum. karnım hareket etmesin diye. eşim dışarda kaldı. dr çıkarken ultrason görüntülerini cd ye çekmiş. eşim evde seyretti.

canım üzme kendini herşeyin bir devası vardır
trodileri kontrole almanın biçok yolu var
sadece biraz daha dikkat edeceksin kendine

benimde tsh 1.76 çıktı. sorun yokki. aralık 0.35-5.5 . kansızlık için demir verir.

canım geçmiş olsun.troid hormonlarından biri o.yanında T3 veya T4 te anormal çıkmamışsa başlıbaşına çok büyük sorun yaşatmaz sana inşallah. hem gebelikte kullanılan ilaçları var troidin.
kan değerin kaç çıktı ki????

kızlar hepinize çok teşekkürler t3 vermemiş doktor zaten t4 normal tsh 0,887 ama sonuç bölümünde normalden yüksek yazıo bi de 2-3 kan değerim çok olmamakla birlikte biraz düşük çıkmış mesela biri 35 olması gerekirken 34.4 çıkmış bunun gibi

canım kan değerin derken hangisi?

canım kopyalayıp yapıştırıyorum buraya kan sonuçlarını ama karmaşık oluyo tekrar denicem

Parametre Adı Birim Sonuç Normal Değer Sonuçlanma

SERUM uIU/ml 0.887 YETİŞKİN 0,4-4,0 normalden yüksek yazıo ben de anlamadım ki ya

WBC bin/mm3 5,6 <3,5-10,0> Açıklamalı
RBC milyon/mm3 3,45 <3,80-5,80> Açıklamalı
HGB g/dl 10,4 <11,0-16,5> Açıklamalı
HCT % 34,4 <35,0-50,0> Açıklamalı
PLT bin/mm3 222 <150-390> Açıklamalı
MCV um3 100 <80-97> Açıklamalı

bunlarda hemogram biraz karışık oluyo canım ama çok kafaya taktım ya

canım orada tsh değerin normal sınırlar içerisinde işte.0,4-4.0 arasında senin değerinde 0,9 sayılır işte.senin tek problemin şuanda kansızlık gözüküyor canım.HGB en az 11 gr.olmalı heleki gebelikte bu dahada önem kazanıyor biliyorsun.ama onunda ilaçlarını düzenli kullanıp iyi beslenince hiçbir sorunun kalmaz.çok panik yapacak bir durum gözükmüyor yani.sen böyle panikleyerek miniciğini üzme anneciğiopuyorumnanaktan

ah canım ya nasıl içimi rahatlattığını anlatamam Allah razı olsun banada referans değerine bakınca normal geldi ama sonuçta normalden yüksek yazdıını görünce endişelendim

ah canım ya nasıl içimi rahatlattığını anlatamam Allah razı olsun banada referans değerine bakınca normal geldi ama sonuçta normalden yüksek yazdıını görünce endişelendim
ne demek canım estağfurullah.işim benim laboratuar hemşireliği.yanlız o değerin neresine normalden yüksek yazmışlar hala onu anlamadım ben:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…