2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de anlayamadım işte ya aa cidden mi o zamn senden bi bilgi daha rice etsem idrarda da 5-6 lökosit 8-10 epitel hücre görüldü yazıo bu ne demek fazla oldum ama =)

ben de anlayamadım işte ya aa cidden mi o zamn senden bi bilgi daha rice etsem idrarda da 5-6 lökosit 8-10 epitel hücre görüldü yazıo bu ne demek fazla oldum ama =)
idrarında hafif bir enfeksiyon var tatlım.bol bol su iç.ama gerçekten bol.
5-6 lökosit ilaç gerektirecek kadar çok değil ama dikkat etmezsen bir idrar yolu antiseptiği kullanmak durumunda kalabilirsin.epiteller normal canım

ben de aglarım diyordum girmeden
direk ekrana kitlenmiştim o an
sağlıklı mı bebek görüncek mi
yolk kesesini görünce rahtlamıstım
netten ezberlemıstım haftama göre görüntüleri:)
sonra kalp atıslrını dinlettigi an
şoka girmiş gibi oldum aptalladım bir an
dudaklarımda sırıtık birr gülümseme kaldım öyle
çok güzeldi nasıl özlüyorum simdi
canım yaa ne kadar güzel bi duygu değilmi. ben ilk keseyi gördüğümdede ağlamıştım.

sata göre 5+5 ultrasona göre 6+4de duymuş oluyorum canım
yaaa. çok güzel inşallah yarın size güzel haberler veririm canım yaaa.

sweetcim seni burda gördüğüme sevindim canımmmmmmm. kızlar merhaba benide ekleyin listenize :ecrin_bebek: allah kısmet ederse 2011 mart ta bebişim olacak
hoşgeldin canım. inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına
yok canım ne olcak bacaklarında örtü oluyor
oda loş oluyor hem bebişi eşinle beraber yapmadın mı ki:)
canım kesey igörmeye gittiğimizdede vajinal baktı eşimi dışarı çıkardı o yüzden dedim.

biz bu pazartesi keseyi gördük canım.cumartesi tekrar gelin dedi.benim ilk gebeliğim yine tüp bebekle dış gebelikti.şimdide 2 embriyo transfer edildi.bir kese görüldü.doktorum birazda ondan çağırıyor böyle sık sık sanırım.ikinci embriyo dışarıda biryere tutunmuş olmasından korkuyor.Allah korusun ama benim içim biraz rahat çünkü değerlerim tek gebelik değeri gibiydi.yinede tedbirli davranmakta fayda var.

inşallah ikizdir canım yaa. ve yerindedir kuzun. benimde aşılamayla oldu canım. tutmasaydı tüp bebeğe geçecektik. bencede erken davranmakta fayda var. ben önceki hamileliklerimde hiç bilmiyordum. doktorda para makinası gibiydi. o kadar müşterisi vardıki baktı ve ne bilgi verdi ne ilaç 2. düşüğümdede ona gitmiştim ilk hamileyken umrunda bile olmamıştı. o yüzden çok dikkat ediyorum ve korkuyorum canım.

idrarında hafif bir enfeksiyon var tatlım.bol bol su iç.ama gerçekten bol.
5-6 lökosit ilaç gerektirecek kadar çok değil ama dikkat etmezsen bir idrar yolu antiseptiği kullanmak durumunda kalabilirsin.epiteller normal canım

ya sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten salı gününe kadar içim içimi yerdi canım benim ya çok kötüyüm ben :)bu pipirikle napıcam bilmem 9 ay boyunca=)

ya sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten salı gününe kadar içim içimi yerdi canım benim ya çok kötüyüm ben :)bu pipirikle napıcam bilmem 9 ay boyunca=)
rica ederim canım.bilgim olan her konuda herzaman yardıma hazırım.ama sen yinede biraz sakin olmaya çalış.öyle germe bebişini şimdiden

benimde salı günü bakıldı. 6*2 alttan bakıldı. keseyi ve bebeği gördüm. kalp atışlarını da duydum. ama çok küçük ya kalp atışlarını duymak zor oldu. nefesimi tuttum. karnım hareket etmesin diye. eşim dışarda kaldı. dr çıkarken ultrason görüntülerini cd ye çekmiş. eşim evde seyretti.

yaa ne kadar güzel yaa bende görürmüyüm acaba yaaa. öyle merak ediyorumki. ya yarın olsun hemen ve kalp atışlarını göreyim. ya göremezsem diye çok korkuyorum kızlar. eşimde öyle. canım yeterki duyayım nefesimide tutarım harekette etmem. karındanmı göründü canım yoksa vajinalmi. Allahım bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. kızlar çok sağolun içimi çok rahatlattınız

inşallah ikizdir canım yaa. ve yerindedir kuzun. benimde aşılamayla oldu canım. tutmasaydı tüp bebeğe geçecektik. bencede erken davranmakta fayda var. ben önceki hamileliklerimde hiç bilmiyordum. doktorda para makinası gibiydi. o kadar müşterisi vardıki baktı ve ne bilgi verdi ne ilaç 2. düşüğümdede ona gitmiştim ilk hamileyken umrunda bile olmamıştı. o yüzden çok dikkat ediyorum ve korkuyorum canım.

canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekleri taşıyoruz.tek yada ikiz erkek yada kız olsun hiç farketmez benim için.yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar:Saruboceq::Saruboceq:

yaa ne kadar güzel yaa bende görürmüyüm acaba yaaa. öyle merak ediyorumki. ya yarın olsun hemen ve kalp atışlarını göreyim. ya göremezsem diye çok korkuyorum kızlar. eşimde öyle. canım yeterki duyayım nefesimide tutarım harekette etmem. karındanmı göründü canım yoksa vajinalmi. Allahım bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. kızlar çok sağolun içimi çok rahatlattınız
hadi bakalım canım benim yarın sen ertesi günde ben yazacağız inşallah buraya bebeğimizin kalbinin nasıl pıt pıt attığını,duyunca nasıl hissettiğimizi:))

canım orada tsh değerin normal sınırlar içerisinde işte.0,4-4.0 arasında senin değerinde 0,9 sayılır işte.senin tek problemin şuanda kansızlık gözüküyor canım.HGB en az 11 gr.olmalı heleki gebelikte bu dahada önem kazanıyor biliyorsun.ama onunda ilaçlarını düzenli kullanıp iyi beslenince hiçbir sorunun kalmaz.çok panik yapacak bir durum gözükmüyor yani.sen böyle panikleyerek miniciğini üzme anneciğiopuyorumnanaktan

canım ben anlamıyorum bunlardan ama senin sayende içimiz rahatça tahlil yaptırabiliriz. yalnız şunu söyleyim benim arkadaşım quatr hastasıydı ve ilaç kullanıyordu. ilaçları bırakmış kafasına göre kendiliğinden hamile kaldı. sonra değerleri yükseldi ve ilaçların dozu iki katına çıktı. ama çoooook sağlıklı bi kızı oldu hiçte zorluk yaşamadı maşallah. kızı 9 aylık oldu şimdi

hepimiz aynıyız canım
randevudan randevuya gün sayıyorum inan gecmiyor günler

hadi bakalım canım benim yarın sen ertesi günde ben yazacağız inşallah buraya bebeğimizin kalbinin nasıl pıt pıt attığını,duyunca nasıl hissettiğimizi:))

inşallah güzel haberlerle geliceksiniz kızlar
Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın insallah

canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekleri taşıyoruz.tek yada ikiz erkek yada kız olsun hiç farketmez benim için.yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar:Saruboceq::Saruboceq:

amin canımmmm aminnn. sağlıkla gelsinlerde tek yada iki hiç önemli değil. herkes bana bu kadar bekledin ikiz olsun dedi ben sağlıklı olsunda tek olsun yeter dedim. inşallah yarın duyarım canım yaaa. öbür günde sennnn. ve hepimiz sırayla. Allahım bu mutluluğu yaşatsın hepimize. nasıl bi duygu acaba yaaa. nasıl bi his nasıl bişey sende heyecan yapıyormusun canım. ben çok yapıyorum. sen benden fazla bekledin herhalde değilmi canım. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canımmm. ama önce kalp atışları pıt pıt pıtt of yaaa

hepimiz aynıyız canım
randevudan randevuya gün sayıyorum inan gecmiyor günler

inşallah güzel haberlerle geliceksiniz kızlar
Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın insallah

amin canım amin inşallaaaah Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn

herkese iyi geceler diliyorum
uyku bastırdı çıkayım artık
nasılsa tickerda bir günün daha ilerledigini gördük şükür:)

iyi bakın kendinize bebişlerinize hanımlar
güzel haberlerinizi bekliyorum
Allaha emanet olun

herkese iyi geceler diliyorum
uyku bastırdı çıkayım artık
nasılsa tickerda bir günün daha ilerledigini gördük şükür:)

iyi bakın kendinize bebişlerinize hanımlar
güzel haberlerinizi bekliyorum
Allaha emanet olun

iyi geceler canımm. güle güle sende iyi bak bebeğine canım.

amin canımmmm aminnn. sağlıkla gelsinlerde tek yada iki hiç önemli değil. herkes bana bu kadar bekledin ikiz olsun dedi ben sağlıklı olsunda tek olsun yeter dedim. inşallah yarın duyarım canım yaaa. öbür günde sennnn. ve hepimiz sırayla. Allahım bu mutluluğu yaşatsın hepimize. nasıl bi duygu acaba yaaa. nasıl bi his nasıl bişey sende heyecan yapıyormusun canım. ben çok yapıyorum. sen benden fazla bekledin herhalde değilmi canım. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canımmm. ama önce kalp atışları pıt pıt pıtt of yaaa
canım benim test sonucumuzu elimize aldığımız gün 8. evlilik yıldönümümüzdü.bende çok büyük bir korkuyla bekliyorum işte.bu zamana kadar 4 deneme yaptık ki biri dış gebelik oldu işte.ameliyatlar falan...
büyük korkular yarattı bende şimdi birde doktorum biri içi biri dışa tutunabilir çok az bir olasılık olsada dedi ya meraktan çok korku var bende.
birsüre sağlık ocağında ebelik yaptım başka hamilelerin kalp seslerini bulup onlara dinlettiğimde bile çok heyecan verici geliyordu o ses kimbilir bizim bebişimiz olduğunda nasıl mutlu oluruz yaaaaa....

canım benim test sonucumuzu elimize aldığımız gün 8. evlilik yıldönümümüzdü.bende çok büyük bir korkuyla bekliyorum işte.bu zamana kadar 4 deneme yaptık ki biri dış gebelik oldu işte.ameliyatlar falan...
büyük korkular yarattı bende şimdi birde doktorum biri içi biri dışa tutunabilir çok az bir olasılık olsada dedi ya meraktan çok korku var bende.
birsüre sağlık ocağında ebelik yaptım başka hamilelerin kalp seslerini bulup onlara dinlettiğimde bile çok heyecan verici geliyordu o ses kimbilir bizim bebişimiz olduğunda nasıl mutlu oluruz yaaaaa....

benim adetimde 4 gün önce eşimin doğum günüydü ve telefonuma bi not yazmıştım eşim okudu gözleri doldu. test yapayım dedim sonra dedimki 5 yıldır gelmedi test yapıp üzülmeyelim dedim ve yapmadım jel kullanıyordum o bitti üstünden 6 gün geçti sonra akşam test yaptım eşim işyerindeydi daha pozitif çıktı ağlamaya başladım eşimi aradım oda ağladı. sonra koşarak eşimin işyerinde gittim gösterdim. ertesi günde doktora gittik 5 haftalık olmuştu. bende 2 düşük yaşadım kalp atışları olmadı. 21 ağustos evlilik yıldönümümüz. 5 yıl olacaktı Allahıma çok şükür kuzumuz geldi. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bekletmesin. ben ebeye bile gittim göbek çektirdim sonra başka ebeye gittim kadın eliyle rahmimi çevirdi güya sonra çok korktum bi daha çocuğum olmaz diye. neler neler yaa. ama çok şükür. bizim akrabanın üçüzleri oldu ilk kalp atışlarını dinlemeye beraber gitmiştik 2 yıl önce öyle heyecanlanmıştımki hiçbir zaman unutmadım gözümün önünde hala kim bilir kendimin olsa neler hissederiz yaaa. Allahım sağlıkla göndersin kuzularımızı sen merak etme annesi hiiiç sorun yok merak etme cumartesi günü göreceksin kuzunun kalp atışlarını

benim adetimde 4 gün önce eşimin doğum günüydü ve telefonuma bi not yazmıştım eşim okudu gözleri doldu. test yapayım dedim sonra dedimki 5 yıldır gelmedi test yapıp üzülmeyelim dedim ve yapmadım jel kullanıyordum o bitti üstünden 6 gün geçti sonra akşam test yaptım eşim işyerindeydi daha pozitif çıktı ağlamaya başladım eşimi aradım oda ağladı. sonra koşarak eşimin işyerinde gittim gösterdim. ertesi günde doktora gittik 5 haftalık olmuştu. bende 2 düşük yaşadım kalp atışları olmadı. 21 ağustos evlilik yıldönümümüz. 5 yıl olacaktı Allahıma çok şükür kuzumuz geldi. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bekletmesin. ben ebeye bile gittim göbek çektirdim sonra başka ebeye gittim kadın eliyle rahmimi çevirdi güya sonra çok korktum bi daha çocuğum olmaz diye. neler neler yaa. ama çok şükür. bizim akrabanın üçüzleri oldu ilk kalp atışlarını dinlemeye beraber gitmiştik 2 yıl önce öyle heyecanlanmıştımki hiçbir zaman unutmadım gözümün önünde hala kim bilir kendimin olsa neler hissederiz yaaa. Allahım sağlıkla göndersin kuzularımızı sen merak etme annesi hiiiç sorun yok merak etme cumartesi günü göreceksin kuzunun kalp atışlarını

inşallah canım.şimdi tek dileğim sadece rahmin içinde gördüğümüz bebeğin kalp sesini duymak.Allahım korusun ya bir tane daha duyarsak ve o yerinde olmazsa....
ikisi birden gider o zaman:gitme:

X