- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
merhaba azrayağmur aramıza hoşgeldina.s.sweetcim seni burda gördüğüme sevindim canımmmmmmm. kızlar merhaba benide ekleyin listenize :ecrin_bebek: allah kısmet ederse 2011 mart ta bebişim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba azrayağmur aramıza hoşgeldina.s.sweetcim seni burda gördüğüme sevindim canımmmmmmm. kızlar merhaba benide ekleyin listenize :ecrin_bebek: allah kısmet ederse 2011 mart ta bebişim olacak
slm kızlar naber? zemuszemus
bende kabızlık başladı yaa...karnım nasıl şiş :bbo: kendimi 5aylık hamile gibi hissediyom :bbo:
merhaba azrayağmur aramıza hoşgeldina.s.
benimde karnım bir o kadar var yani
birde iğnelerden dolayı göbeğimin iki tarafıda mosmor eşim araba farı gibi oldular diyorkaydirigubbakcemile3
24 mart canım hoşgeldin azize
slm kızlar naber? zemuszemus
şuan tek istediğim bu sermestcim. kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum hepbirlikte yaşayacağız inşallah. senin ilkmi bebişin
bende kabızlık başladı yaa...karnım nasıl şiş :bbo: kendimi 5aylık hamile gibi hissediyom :bbo:
24 mart canım hoşgeldin azize
kan sulandırıcı iğneler canım.pıhtılaşma problemim çıktı genetik testlerde.onun için yedinci ayıma kadar gün aşırı göbekten iğne yapacağım kendime:bbo:hoşbuldum tatlım yerimseniben
neden iğne oluyon canmm?
anladım canmm...benimde arkadaşım vuruldu o iğnelerden ama kolundan hergün vuruluyodu 4ay sürdü iğneleri bıraktı dr.u.şimdi doğum bile yaptı 40 günlüük bebeğikan sulandırıcı iğneler canım.pıhtılaşma problemim çıktı genetik testlerde.onun için yedinci ayıma kadar gün aşırı göbekten iğne yapacağım kendime:bbo:
sık dişini Azize altı günümüz kaldı insallah
ben de aynı endişedeyim tekrar o sesi duymak nasip olur insallah
anladım canmm...benimde arkadaşım vuruldu o iğnelerden ama kolundan hergün vuruluyodu 4ay sürdü iğneleri bıraktı dr.u.şimdi doğum bile yaptı 40 günlüük bebeği
ALLAH sanada nasip etsin canmm :Saruboceq: hepimize :Saruboceq:
evet valla biz aynı gün doğurcaz kesin sanki ikimizinde kızı olcakmış gibi geliyo boshayallersmile hayırlısı neyse tabi :Saruboceq:
eşime diyom ben noldum böle kaca göbekli :CüvCüv: gülüyo bebek o diyo sırnaşık şey beni rahatlatmak için kaydirigubbakcemile3
ayy insallah azizecim
benim eşim erkek olacagından adı gibi emin
beni de alıstırdı severken anltırken oglum diyoruz hep
sonra da dıyorum ya kızsa cocugu da şaşırtcaz:)
kadın milletinin gönlü hep kızdan yana:)