2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah gelir bebişin canım.Gelişimci arkadaş şubat anneleri topiğine yazmış şubat mı mart mı bilemedim diye.Sat ı 16 mayısmış bu durumda 20 şubat gözüküyo doğumu.

evet şubatta olur ozaman...

ben temmuzda bile kalsam ALLAHIN ıZNıNLE yine mart oluyo.mart sonu...şimdi hamileysem mart başı oluyo kısmet olursa.

evet canım benim 2 mart gözüküyo ama beklemez gibi geliyo bana martı şubatta da olabilir tabi

canım sağlıkla al kucağına meleğini bende 2009 şubat annesiyim mart olacakdı şubatta doğdu benimde satım 27 mayısdı 3 mart gözüküyordu ama oğluşum bekleyemedi 12 şubatta doğdu kaydirigubbakcemile2

Gelişimci hayırlı olsun bebeğin.Bende testte gördüm çift çizgiyi,doktora gitmedim daha.Senin sat kaç ?benim sat 26 mayıs,bebek 2 mart gözüküyo bakalım hayırlısı.

canım benim sat 16 mayıs ama netten hesapladım 2 martt görülüyor..başka bir sitede şubatın sonu çıktı.inşallah hayırlı bir şekilde normal gebelik geçiririm de .haftaya dr. gidicem.normal gebelikse ve dr. ortalama tarih söyler heralde..ozaman sayfamı değiştiririm...birde herkesin adet aralığı farklı kimi 26-28 günde kimi35-36 günde adet oluyor.doğurganlık dönemi değişebilir bu yüzden. Bu arada senide tebrik ederim...varsın sağlıklı gebelik geçirelimde şubat mart farketmez...

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları ne zaman doğacağını Allahtan başka kimse bilemez.

1 hafta snra inş belli oluck hamilemym degilmym. 30 haziranı bkleyn varmı

amin inş cnm. ılk ayımız bizim.bklm nasip. sen ne zmn test yapmayı düşünüyosun

2tane mart annemiz çıktı bile hayırlı uğurlu olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
benim adette 2-6 temuz arası gelir..ama inşallah gelmez tabi..ben azize life city bu ay hamiş kalsın Allah ım ..amiiinn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…