benim sat 2 temmuz ile 6 temmuz arasıı..ben mart annesi olursam çoook çoook mutlu olucam
bende 1temmuzu bekliyom adet tarihim...
gelmezse kırmızılar ilk mart annesi ben olcam ALLAHIN İZNİYLE :Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
azize bildiğim kadarıyla senin de 2.çocuk....bende 2. için uğraşıyorum..kızım 2 yaşını dolduruyo..fazla yaş farkı olsun istemiyorum...Allah verirse tabii...benim bu ay 6. denemem...ilk hamileliğimde 6. denemede olmuştu belki bu da öyle olur....ilk mart annemizz sen olursun inşallah...bende ikincisi olmak istiyorum....inşallah bu ay güzel haberi alırızzzz...
evet canmm 2.bekliyoz ALLAHIM VERİRSE. benimde 3.denemem bakalım olcakmı :Saruboceq: hayırlısı neyse o olsun hepimiz için :Saruboceq:
ben baya ara verdim...
hamile kalırsak bu ay ikimizde ilk mart anneleri olcaz inşallah :Saruboceq:
listenin ilk başında olcaz kısmet olursa :Saruboceq:
evet kısmet artık olursa güzel bir ayda doğarlar...yaza kadar da 3-4 aylık olurlar..yazın doğsada küçük olunca dışarı çıkamıyosun..böylesi daha iyi...birde ben ağustos ayına kadar vaktim var...eğer ağustosa kadar olmazsa korunmaya başlıcam..çünkü öğretmenim ve eylül de 1. sınıf vericekler...ama eğer hamile kalırsam hamile öğretmene 1. sınıf verilmiyo...ama kalamazsam korunmaya başlarım..1. sınf zor zaten hamilelikte zor bir süreç ikisi aynı anda olmasın...zamanım kısıtlı 3 ayda oldu oldu...bakalım yinede dua ederken Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
bu arada senin oğlun kaç yaşında...
hayırlısı olsun canmm...
benim oğlum 9yaşında
ben yeni gordum topigi inanamadim 2011 mart anneleri geliyorrrrrrrrrr cok heyecanli cok guzel ben kiymetini bilemedim hamileligimin aman diyim naz kapris simariklik ne varsa yapin kendinize cokkkkkkkkkkk deger verin.
topiginiz hayirli ugurlu olsun
sat 29 mayıs bende istiyorum ama hayırlısı artık olmazsada üzülmem oğlum daha 1.5 yasında kardeşi doğduğunda 2yaş 3 aylık olacak eylülde oğlumla ben kreşe miniğimiz bakıcı teyzeye ohh süper plan ama ben henüz doğum kilolarımı veremedim hayırlısı artık
bi yanımda çook istiyo ama ne yapayım
benim kızım şuan 2 yaşında ..ben şubatta korunmayı bıraktım bu 6.denem bu ay olmadı hala..bende aralarında fazla yaş farkı olsun istemiyorum..bakalım bu ay olucak mı..ben öğretmenim bu ay olsa 2.denem ve yaz tatili ile birleşicek..güzel hayaller kuruyorum ama bakalım...ilk hamileliğimde 6.denemede oldu..benim bebekler biraz nazlı....sen de umarım kısa sürede hamiş kalırsın..en iyisi fazla büyümeden kardeş olsun beraber oynarlar..
he he he bu kadar olur planlar bebişler bebekler birbirine ne kadar yakın bende öğretmenim ve özellikle şu 2 ay içinde hamile kalmak istiyorum inş ikimizde hamişizdir paylaşacağımız çok şey var bence ben sınıf öğrt ya sen ?
:CüvCüv:
İlk mart annesi ben miyim yoksa.Sat 26 mayıs.Netteki hesaplayıcılara göre 2 mart gösteriyor ama bence şubatta doğar benim bebiş.
kızlar son 8günüm kaldı...hayırlısı olsun hepimiz için :Saruboceq:
İlk mart annesi ben miyim yoksa.Sat 26 mayıs.Netteki hesaplayıcılara göre 2 mart gösteriyor ama bence şubatta doğar benim bebiş.