2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah azize ikimizde mart annesi oluruzda buradan 9 ay boyunca paylaşımda bulunuruz..senin günün az kalmış benim 2 temmuz ile 6 temmuz arasıra regim gelebilir .tabi inşallah bebiş gelir:))))))))))

hamileysem ALLAHIN izniyle inşallah listede yapcam...bekliyom.

arkadaşlar sanırım ben 2011 mart annesi olucam hayırlısı ile inşallah..dün hamile olduğu öğrendim.4 haftalık...ama haftaya gidip keseyi görücez inşallah..şuan halen çok sevinemiyorum 6 ay önce dış gebelik oldum ve 1aya yakın hastanede kaldım...şimdi inşallah normal gebeliktir..daha önce temmuz 2010 annesi olucaktım nasip olmadı..inşallah bu sefer hayırlısıyla normal bir gebelik geçiririm..sağlıklı bebeğim olur...herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum...

tebrik ederim gelişimci inş bi sorun çıkmaz bende dün test yaptım dayanamadım negatif çıktı ama regl im bugün olacak muhtemelen beklemedeyim ama muhtemelen yok herşeyin hayırlısı olursa ilk size söylerim ama umut suzum

eeeee eşinize bebişi nsl söyleyeceksiniz onları konusalım topik biraz sessiz kalmış

benden bi öneri

masaya 1 tane fazladan tabak koyun eşinizi bi süre sonra hayırdır birimi gelecek falan diye sorar evet biri gelecek ama tahmin etsin çok yakın biri kan bağımız falan var deyin biraz kıvransin kiiiiii sonucu duyunca afallayıp kalsın çok fenayım demikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sanırım ben 2011 mart annesi olucam hayırlısı ile inşallah..dün hamile olduğu öğrendim.4 haftalık...ama haftaya gidip keseyi görücez inşallah..şuan halen çok sevinemiyorum 6 ay önce dış gebelik oldum ve 1aya yakın hastanede kaldım...şimdi inşallah normal gebeliktir..daha önce temmuz 2010 annesi olucaktım nasip olmadı..inşallah bu sefer hayırlısıyla normal bir gebelik geçiririm..sağlıklı bebeğim olur...herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum...

alkisalkisalkis tebrikler canmm :teytey: ilk mart annesi sensin :nazar:
inşallah bende arkandan gelirim adetime 1hafta kaldı merakla bekliyom :Saruboceq:

gelişimci canmm bende 6ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim:KK43: bende 2010 temmuz annesi olcaktım kısmet olmadı...mart annesi olurum inşallah ALLAHIMIN ıZNıNLE.

ya insan ne kadar sabırsız oluyo 2 bekle belli olur ne olacağı ama yok sabırsızım zaten annemin karnındada duramamısım 6 aylık doğmuşum

aziize sence adetim bugün dü dün test yaptım negatif olması normal mi

canmm yaaa seni üzmek inan istemem hamilelik olsa testler okadar hassaki adetine günler varken bile çıkıyo...
ben son hamileliğimde adetime 5gün varken testte iki çizgi çıkmıştı canmm.
ama inşallah geç döllenmeden kaynaklanırda hamilesindir :Saruboceq:

angel25.gif
angel25.gif
angel25.gif
angel25.gif

<<<<<<<<<<< :CüvCüv: 2011 MART ANNELERİ LİSTESİ :CüvCüv:>>>>>>>>>>

1=Girişimci :nazar:
2=
3=
4=

tebrik ederim gelişimci inş bi sorun çıkmaz bende dün test yaptım dayanamadım negatif çıktı ama regl im bugün olacak muhtemelen beklemedeyim ama muhtemelen yok herşeyin hayırlısı olursa ilk size söylerim ama umut suzum

eeeee eşinize bebişi nsl söyleyeceksiniz onları konusalım topik biraz sessiz kalmış

benden bi öneri

masaya 1 tane fazladan tabak koyun eşinizi bi süre sonra hayırdır birimi gelecek falan diye sorar evet biri gelecek ama tahmin etsin çok yakın biri kan bağımız falan var deyin biraz kıvransin kiiiiii sonucu duyunca afallayıp kalsın çok fenayım demikaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım..inşallah çıkmaz haftaya belli olucak..Allah sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin....

alkisalkisalkis tebrikler canmm :teytey: ilk mart annesi sensin :nazar:
inşallah bende arkandan gelirim adetime 1hafta kaldı merakla bekliyom :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım...inşallah sende hamilesindir...bu arada geçmiş olsun..aynı dönem anne olcakmışız ama olmamış hayırlısı artık....

kendimi gördüm burda:)))) çok endişeler acabalr nasıllarla cebelleşiyordum geçen sene bu zamanlarda şimdi çok güzel bir meleğim var onun için endişeleniyorum umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız size tavsiyem tansiyonunuzu önemseyin testlerinizi aksatmayın ve bebeğinizin her anını yakından izleyin sevgilerle

Gelişimci hayırlı olsun bebeğin.Bende testte gördüm çift çizgiyi,doktora gitmedim daha.Senin sat kaç ?benim sat 26 mayıs,bebek 2 mart gözüküyo bakalım hayırlısı.

X