2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün test yaptım (idrar)
negatifi gördüm
6 gün var daha erkenmi bilmiyorum amaa...

arkadaşlar ben hamile değilsem bile sizi takip edicem herzaman...
temmuz ayında hamile bile kalsam yine mart sonuna geliyo doğum ALLAHIM izin verirse tabi kısmet hayırlısı neyse o olsun.

arkadaşlar ben hamile değilsem bile sizi takip edicem herzaman...
temmuz ayında hamile bile kalsam yine mart sonuna geliyo doğum ALLAHIM izin verirse tabi kısmet hayırlısı neyse o olsun.

aynen benimde öyle ilk bebk sezeryanla oldu...şimdi olsa mart 3-4 gibi temmuzda kalsam mart sonu doğar...mart annesi olmamız için 2 defa şansımız var...Allah ım dualarımızı kabul etsiin.

benim adet 2-6 temmuz arası olur...yani 1 haftaya benimde netleşir..hayırlısı olsun..adet günüm değişiyo onedenle net bende bilmiyom..ama 6 temmuzda da olmamışsam eğer heyecanlanırımmm

ben hergün giriyorum bu topiğe ve ciddi bir mart annesi adayıyım.))))))))))
eğer yazı yazılmışsa bende yazıyorum yoksa çıkıyorum...azizeeeee nerdesin kaç gündür yoksunnn

burdayım canmm takipteyim...
ama azkaldı yakında dolar mart annelerimiz kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba bugün dr dan geldim hamileyim çok şükür inşallah sağlıcakla devar eder
bu arada sat 26 mayıs tahmini doğ.tar. 2 mart beta hcg değerim 287 çıktı:nazar::nazar::nazar: inşallah burda güzel paylaşımlarda bulunuruz

herkese merhaba bugün dr dan geldim hamileyim çok şükür inşallah sağlıcakla devar eder
bu arada sat 26 mayıs tahmini doğ.tar. 2 mart beta hcg değerim 287 çıktı:nazar::nazar::nazar: inşallah burda güzel paylaşımlarda bulunuruz

tebrikler Allah tamamına erdirsin..hamişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et...

bu arada berrusu kaç ayda hamile kaldın..ilk bebeğin mi...benim bu 6.deneme...5 denemede hüsrana uğradım...bir kızım var 2008 temmuz doğumlu...

bende belirtide yok kısmet bakalım...
daha önümde temmuz ayı var.

benim son regi tarihim 10 haziran.......22-24 günde bir regi oluyorum...bizim bu ay iki ilişki oldu 19 haziran ve21 haziran....başka bi forumda bi arkadaş hesaplamalar yapıyo ona verdim regi günlerimi bu ay 18 haziranda ovulasyon olmuş dedi..yani kaçırdım galiba günümü...neyse temmuzda da kalsam mart sonu doğar...kızımı da temmuz 22 de dünyaya getirdim..belki temmuz ayı uğur getirir bana..

benim son regi tarihim 10 haziran.......22-24 günde bir regi oluyorum...bizim bu ay iki ilişki oldu 19 haziran ve21 haziran....başka bi forumda bi arkadaş hesaplamalar yapıyo ona verdim regi günlerimi bu ay 18 haziranda ovulasyon olmuş dedi..yani kaçırdım galiba günümü...neyse temmuzda da kalsam mart sonu doğar...kızımı da temmuz 22 de dünyaya getirdim..belki temmuz ayı uğur getirir bana..

az çalışma olmuş canmm ya...
bidahaki sefere adet biter bitmez gün aşırı çalışman daha iyi olur. bidahaki adetine 1hafta kalana dek devam.

X