2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hep böyle güzel haberlerle gel inşallah. hepimiz dua ediyoruz bebeğin için. rabbim sana bağışlasın meleğini

valla bilmiyorum onu ama bu forumda biri konu açmıştı genelde beyaz leblebiden bahsediliyodu o yüzden öle yazdım ama bildiğim beyaz leblebi midedeki suyu alıyomuş..

sanada çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi daha iyisindir inşallah...

sağol canım çok şükür biraz daha iyiyim canım. çoook sağol

canım çok geçmiş olsun benimde başım dönüyor progestan yapıyo sanırım ama mide bulantısı falan hiç bişey bende yok dikkat et kendine ama ilk aylar katlanacağız meleklerimiz içinn

yaaa olabilir canım. doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlarda katlanırz canımm. o kadar bekledim

bende beyaz leblebi yemesini söyledim canım sağol ama zor ya kız sürekli elimde poşet öyle geziyorum diyor

çok zor yaaa Allah yardım etsinnn

merhaba kızlar allaha çok şükür iyiyim ateş yok doktora gidince herşey düzeldi sanırım klimadan uzak dur dedi ayrıca ultrasona girdim karnımdan baktı keseyi gördük 6 haftalık çıktı yani bugun 6+2 ama satı kabul ediyoruz doğum için dedi yani 5+2 oluyor ben iişin içinden çıkamadım bu konuda(10gün sonrada kalp atışına bakıcaz dedi...mide bulantısı içinde dil altı hapı verdi

canım sevindim senin adına hemen hemen aynı gidiyoruz seninle bnmde bugün tam 5 haftalık banada 2-3 gün önce gittiğimde 15-20 gün sonra gel dedi kalp atışları için inşallah hayırlısıyla onuda görürüz ve sevincimiz ikiye katlanır inşallah

inş canım kalbinin pıt pıt attığını duysam rahatlıcam hoş ondan sonrada ikili test felan sanırım bebişlerimiz için hayat boyu bu kaygıyı taşıcaz annem anne olunca anlarsın derdi şimdiden anladım

sultan canım çok tatlı olmuş eline yüreğine sağlık olumunekankayizsmile

sende sağol canımmm beğenmene çok sevindimmm.onlar herşeyin en güzelini hakediyorrrr

hep birbirimize çok yakınız herhalde. benimde 5+4

ya kızlar bnm sırtımın sol tarafında kürek kemiğinin altında bi ağrı var göğsümün alt tarafına yayılıyo canımı yakmaya yetiyo nedir acaba geçenlerde midem çok ağrımıştı doktora gitmiştim o yüzden ultrason günü vermişti oda pzt gidicem ultrason çektimeye ama bu ağrı neyin nesi anlamadım ben

bendede oldu canım aynı yerde 3 4 gün sonra kendiliğinden geçti. üşütmedir dedim ben klimadan

bendede klima var olabilirmi ama devamlı açmıyorum kapatıyorum arada çarpmaması için neyse inşallah geçer ya...

ben sadece geceleri açıyorum canım dayanamıyorum. sanırım üstümü açmışın ondan oldu. geçer canım merak etme. benim geçti çok şükür. tutulacak diye çok korktum. ovalatamayıncada

canım dayanılmıyorki bide ateş basıyor zaten. tam oluyorum. gece uyuyamıyorum yoksa gündüz açmıyorum ama

ayyy sen adanaymışsın canım haklısın tabi ben pencereleri açıyorum essin diye onda bile ateş yaptı allah yardımcın olsun ama neyseki son aylar yaza denk gelmiyor şuanda son aylarında hamile olanlarada allah yardım etsin...dün hastenenin önünde ne gördüm kadının karnı burnunda hamile otırmuş sigara içiyornasıl kızdım

s&u ya katılıyorum arkadaşım tmm açmada duramıyosunki zaten bide ateş basıyo zaten devamlı açmıyoruz ama gerçekten çok sıcak var istanbulda yanıyo burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…