arkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
hepinize ayrı ayrı dua edeceğim...sıhhatli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip tosuncuklarınızı kucağınıza almanız için...
Ve birkez daha yürekten inandım Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandığım için kendimle gurur duydum....
mucize gerçekleşiyor galiba kızlar...doktorumda çok şaşırdı ama kalp atışları 85 di ki bu yaşam sınırında 85 in altı tehlikeliymiş..iki günde tekrar atmaya başlamış bebişimin minicik kalbi ve inanaılmaz olan iki günde tam iki kat büyümüş...artık 6mm lik bir pirinç...doktorum "madem o inatla hayata tutunutyor bize düşen de onu desteklemek" dedi progestan alıyorum kanamalar için günde 3 kez ve istirahatteyim...perşembe tekrar gideceğim ve inanıyorum pıt pıt daha hızlı atacak mucizemin kalbi...ve hayata da çoook güçlü tutunacak...benim yüreğimde kuş gibi oldu çooooook mutluyum....umarım daha da iyi olur herşey....
kızlar bnm bi arkadaşım da hamile midesi acayip bulanıyo ne tavsiye edersiniz rahatlaması için
bende beyaz leblebi yemesini söyledim canım sağol ama zor ya kız sürekli elimde poşet öyle geziyorum diyor
sanada çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi daha iyisindir inşallah...
canım çok geçmiş olsun benimde başım dönüyor progestan yapıyo sanırım ama mide bulantısı falan hiç bişey bende yok dikkat et kendine ama ilk aylar katlanacağız meleklerimiz içinn
bende beyaz leblebi yemesini söyledim canım sağol ama zor ya kız sürekli elimde poşet öyle geziyorum diyor
merhaba kızlar allaha çok şükür iyiyim ateş yok doktora gidince herşey düzeldi sanırım klimadan uzak dur dedi ayrıca ultrasona girdim karnımdan baktı keseyi gördük 6 haftalık çıktı yani bugun 6+2 ama satı kabul ediyoruz doğum için dedi yani 5+2 oluyor ben iişin içinden çıkamadım bu konuda(10gün sonrada kalp atışına bakıcaz dedi...mide bulantısı içinde dil altı hapı verdi
inş canım kalbinin pıt pıt attığını duysam rahatlıcam hoş ondan sonrada ikili test felan sanırım bebişlerimiz için hayat boyu bu kaygıyı taşıcaz annem anne olunca anlarsın derdi şimdiden anladımcanım sevindim senin adına hemen hemen aynı gidiyoruz seninle bnmde bugün tam 5 haftalık banada 2-3 gün önce gittiğimde 15-20 gün sonra gel dedi kalp atışları için inşallah hayırlısıyla onuda görürüz ve sevincimiz ikiye katlanır inşallah
sultan canım çok tatlı olmuş eline yüreğine sağlık olumunekankayizsmile
canım sevindim senin adına hemen hemen aynı gidiyoruz seninle bnmde bugün tam 5 haftalık banada 2-3 gün önce gittiğimde 15-20 gün sonra gel dedi kalp atışları için inşallah hayırlısıyla onuda görürüz ve sevincimiz ikiye katlanır inşallah
ya kızlar bnm sırtımın sol tarafında kürek kemiğinin altında bi ağrı var göğsümün alt tarafına yayılıyo canımı yakmaya yetiyo nedir acaba geçenlerde midem çok ağrımıştı doktora gitmiştim o yüzden ultrason günü vermişti oda pzt gidicem ultrason çektimeye ama bu ağrı neyin nesi anlamadım ben
bendede klima var olabilirmi ama devamlı açmıyorum kapatıyorum arada çarpmaması için neyse inşallah geçer ya...
bendede klima var olabilirmi ama devamlı açmıyorum kapatıyorum arada çarpmaması için neyse inşallah geçer ya...
dün dedi doktor klimaya dikkat et diye kızlar zor olcak ama klima açmamakta yarar var
canım dayanılmıyorki bide ateş basıyor zaten. tam oluyorum. gece uyuyamıyorum yoksa gündüz açmıyorum ama