arkadaşlar hepinize tek tek çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için....
hepinize ayrı ayrı dua edeceğim...sıhhatli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip tosuncuklarınızı kucağınıza almanız için...
Ve birkez daha yürekten inandım Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandığım için kendimle gurur duydum....
mucize gerçekleşiyor galiba kızlar...doktorumda çok şaşırdı ama kalp atışları 85 di ki bu yaşam sınırında 85 in altı tehlikeliymiş..iki günde tekrar atmaya başlamış bebişimin minicik kalbi ve inanaılmaz olan iki günde tam iki kat büyümüş...artık 6mm lik bir pirinç...doktorum "madem o inatla hayata tutunutyor bize düşen de onu desteklemek" dedi progestan alıyorum kanamalar için günde 3 kez ve istirahatteyim...perşembe tekrar gideceğim ve inanıyorum pıt pıt daha hızlı atacak mucizemin kalbi...ve hayata da çoook güçlü tutunacak...benim yüreğimde kuş gibi oldu çooooook mutluyum....umarım daha da iyi olur herşey....
çiğdemcim yasadıgın gercekten mucize Rabbim ne büyük
insallah sagsalım tutanacak annesıne meleğin
dularmız seninle canım
günaydın kızlaaaaar. nasılsınız bakalımmmmmmm? ben dün acile gittim serum takıldı. kafamı kaldıramadım. yemek yiyemiyordum. ondan oldu herhalde siz nasılsınızzzz
geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun benimde başım dönüyor progestan yapıyo sanırım ama mide bulantısı falan hiç bişey bende yok dikkat et kendine ama ilk aylar katlanacağız meleklerimiz içinn
bende de yok bişey ama progestanı tablet olarak içiyorsanız o çok feci bulantı bas dönmesi yapar ben sarhos gibi gezıyordum onu içtigimde dayanamıyor bünyme jelini kullanıyorum ben
iyi hafta sonları kızlar zemuszemus
sana da iyi haftasonları canım
merhaba kızlar allaha çok şükür iyiyim ateş yok doktora gidince herşey düzeldi sanırım klimadan uzak dur dedi ayrıca ultrasona girdim karnımdan baktı keseyi gördük 6 haftalık çıktı yani bugun 6+2 ama satı kabul ediyoruz doğum için dedi yani 5+2 oluyor ben iişin içinden çıkamadım bu konuda
(10gün sonrada kalp atışına bakıcaz dedi...mide bulantısı içinde dil altı hapı verdi
iyi olmana sevındım canım bu sıcakta klımadan uzak durmak ne mümkün
ya bu ultrason işini çözemedim ben herkesin farklı cıkıyor en ilginc senin çıktı
bizimkiler geri cıktı seninki ileri masallah
iyi olsunlar da aman hayırlısıyla kalp atıslarını da duyarsınız ınsallah
canım sevindim senin adına hemen hemen aynı gidiyoruz seninle bnmde bugün tam 5 haftalık banada 2-3 gün önce gittiğimde 15-20 gün sonra gel dedi kalp atışları için inşallah hayırlısıyla onuda görürüz ve sevincimiz ikiye katlanır inşallah
insallah hem görur hem duyarsınız pıtpıtları
ayyy sen adanaymışsın canım haklısın tabi ben pencereleri açıyorum essin diye onda bile ateş yaptı allah yardımcın olsun ama neyseki son aylar yaza denk gelmiyor şuanda son aylarında hamile olanlarada allah yardım etsin...dün hastenenin önünde ne gördüm kadının karnı burnunda hamile otırmuş sigara içiyor
nasıl kızdım
Allah akıl fikir versin anne olacaklar bir de
canım adana kavruluyor görseniz dayanılmıyor. klima olmasa zaten hiç düşünemiyorum. ya o sigara olayını geçen bende gördüm hamile bi kadında bakakalmışım. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum. çok sinirlenmriştim. biz nelerle uğraşıyoruz kadına bak dedim. kendine acımıyorsun bari karnındakine acı.
adana tam sıcak rüzgar bile sıcak esiyor yaaaa. düşünün yatak yakıyor sanki.
bencede canım. biz neler yapıyrouz bide şu duruma bakın. Allah akıl fikir versin
seni en iyi ben anlarım canım sana bir saat uzaklıktayım şu an ben de
klimasız nefes almak mümkün değil buralarda gece gündüz acık bizim
benim ishal da sanırım klimadan
bu arada adım sultan ismimle söylerseniz daha çok sevinirim kızlar.
benimde adım hande adımlada söyleyebilirsiniz kızlar
benimde damla kızlar adım
hepinizi tanıdgıma cok memnun oldum kızlar ben daha sonra özelden atsam olur ismimi herhalde deşifre olmak istemiyorum kkda tanıdık cok da:)